YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pa800 Problemi & SkyMusic (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5327)

drmitavet 23.07.2008 17:48

Pa to je ta prica-sto ti skuplja sprava,to ti skuplja popravka,u fazonu:Aha,vid ovoga ,ima da pljusne parhiljada za klavijaturu,ima i za popravku...Tipicno,isto ko u auto servisu.Na "kantama" ne mogu da zarade pare....

kuki 23.07.2008 18:09

Citat:

Originalno postovano od drmitavet (Post 44749)
Pa to je ta prica-sto ti skuplja sprava,to ti skuplja popravka,u fazonu:Aha,vid ovoga ,ima da pljusne parhiljada za klavijaturu,ima i za popravku...Tipicno,isto ko u auto servisu.Na "kantama" ne mogu da zarade pare....

Ima i tu istine!

mikikg 24.07.2008 09:58

Ne branim servisere,da se ne protumachi pogresno posto i sam spadam u tu kategoriju,ali shvatite ljudi da je trziste rezervnih delova toliko zatvoreno da je to strashno..pod ovim ne podrazumevam gumice,dirke i tako sitnije greske,vec sto se tice same elektronike..
Pozdrav svima

Igorčina 24.07.2008 10:55

Mikikg : koliko bi koštao točak za tempo na pa1xpro? Malo preskače.:)

Alix 24.07.2008 11:30

Samo jedna primjedba---Ne živim u Srbiji ali znam koliko je jebeno dole ali ovo što sam vidio NIJE NORMALNO!!!Pazi ovo,Korg PA2X košta u SKY-MUSICU 2999eur (zaokružimo na 3000) dok je kod nas u Sloveniji 2.442eur kod generalnog uvoznika koji i distribuira za Sky-Music...E sad gdje je tu logika?Dole nema para siromaština a nabudžali cjenu čak i veću neg u Njemačkoj ili Sloveniji...Da nije dole preko noći porasto standard?Jesu li vam plate šta veće kad imate tolike cjene?Žalosno...

skoricnik 24.07.2008 11:33

Alix buraz, jeste tako nazalost...Ovde je jebeno bruka! 8-X

mikikg 24.07.2008 11:40

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 44790)
Samo jedna primjedba---Ne živim u Srbiji ali znam koliko je jebeno dole ali ovo što sam vidio NIJE NORMALNO!!!Pazi ovo,Korg PA2X košta u SKY-MUSICU 2999eur (zaokružimo na 3000) dok je kod nas u Sloveniji 2.442eur kod generalnog uvoznika koji i distribuira za Sky-Music...E sad gdje je tu logika?Dole nema para siromaština a nabudžali cjenu čak i veću neg u Njemačkoj ili Sloveniji...Da nije dole preko noći porasto standard?Jesu li vam plate šta veće kad imate tolike cjene?Žalosno...

Pouzdano znam da Sky ima direktan ugovor sa Korg-om,znachi nije poddistributer bilo kakve slovenacke firme,a o formiranju cena,pa to je stvar poslovne politike..ko hoce moze ,a ne mora da kupuje..

Igorčina 24.07.2008 11:41

Alix, jel hoćeš da mi uzmeš pa2xpro, kad rešim da ga kupim, ja ću ti poslati pare...ok!? Mi smo ti brate ovde sirotinja!:(

mikikg 24.07.2008 11:47

oko 65e sa zamenom

Alix 24.07.2008 11:53

NIJE problem drug...Kad god hoćeš kupujem i šaljem...I sam evo skupljam pare da ga nabavim i još par tezgica i moj je...A što se tiče uvoza...Glasbeni center Čurin je najveći uvoznik za balkan što se Korgova tiče,on ih distribuira trgovini AudioPro koja poseduje Artist (tako su mi rekli u AudioPro) a Artist je povezan sa SkyMusicom...Ali u svakom slučaju sramota kolika im je cena na standard...

Trenutno vrijeme na Forumu 17:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org