YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Song book PA800 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5940)

Marco7 03.10.2008 21:29

Aha pa ok to ti dodje isto kao mali HD za neke sitnije potrebe!To je ok

tesla 03.10.2008 23:08

meni textovi stoje u ssd memoriji i samo to mi stoji u njoj e sad u 20MB stane gomila textova moze da se stavi i na usb flash ili na neku externu karticu ali je onda problem sto kada izvadis karticu ili stick sve se pojebe i nece da radi nego moras ponovo da slazes sve.......

goranceros 04.10.2008 07:59

pa500...

hvala ljudi ali zaboravio sam da naglasim da ja koristim pa500...

intersite 04.10.2008 10:47

Citat:

Originalno postovano od Millan (Post 52281)
Eeee, cekaj...:D
Na Pa2X i Pa800 ima SSD-U (citaj U), iliti User memorija od 20mb na koju mozes da stavis sta hoces, to ostaje i posle gasenja, ne brise se, poput malog HD-a.:)

Ukupni kapacitet SSD na PA 800 je 256 mb...i kada racunas OS,resources,set sa semplovima opet ti ostane puno vise od 20 mb

antalus1000 04.10.2008 13:16

a moze li taj song book da se uradi i na korgu pa50? nemam hard disk, mada mene ne zanimaju tekstovi vec da ritmovi, da imam za svaku pesmu ritam.

elmagio 06.10.2008 09:08

SongBook Pa500

Evo mene zanima dvije stvari kod ovog songbook-a.
Kada se unese tekst i postavke za neku pjesmu i sada klikneš na tu postavku da ti učita da možeš početi svirati:

1. Koliko sekundi prođe od pritiska na tipku do učitavanja?
2. Dali se može napraviti da se ne pokreće automatski, nego samo da se učitaju postavke i onda da se klikne na START?

Lp,

Millan 06.10.2008 10:12

Intersite, dzaba si me citirao i komentarisao, kad nisi procitao kako treba....:)

vujanov 07.10.2008 20:48

Citat:

Originalno postovano od elmagio (Post 52516)
Kada se unese tekst i postavke za neku pjesmu i sada klikneš na tu postavku da ti učita da možeš početi svirati:

2. Dali se može napraviti da se ne pokreće automatski, nego samo da se učitaju postavke i onda da se klikne na START?

Lp,

Druze, pesma iz Songbooka krece iste sekunde, nema ucitavanja,ODMAH ili po zavrsetku prethodnog takta, ako je znaci povezano sa prethodnom pesmom...
A to sve krece kada ti selektujes odredjenu pesmu koju si postavio u Songbook, pa to ti je u principu automatski, ne znam sta smatras pod tim dali automatski krece, znaci selektujes i ona krece....

vujanov 07.10.2008 20:50

Citat:

Originalno postovano od elmagio (Post 52516)

Lp,

da, moguce je ucitati i dok ne kliknes na start nece krenuti...

elmagio 07.10.2008 22:33

Citat:

Originalno postovano od vujanov (Post 52649)
da, moguce je ucitati i dok ne kliknes na start nece krenuti...

OK. Hvala na odgovoru!

Pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 05:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org