![]() |
Pa ti jedino ako gledas iza monitora mogu ti one tamo biti u prvom planu...:lol:=))...ja gledam kako je na slici...svecana loza-Roland,ostala boranija pozadi...:lol:=))
|
=))=))=))=))
|
Nemoj jadan ako pocne ovi gotov si...samnom zajedno.
Nedo bog da neko tu sliku stavi na Korg il Ketron forumu. |
Citat:
Citat:
|
X!
|
Evo nesto gledam ovu sliku i ko god da je ovako lijepo poslagao ove
sintove-svaka mu cast.Sve je na svom mjestu i tacno se zna sta treba da ide u prvi plan a sta na zacelje....:) @Nedime Cini mi se da uz ovo novo radno mjesto ide ona dobra pjesma: ....Nigdje zore,ni bijela dana......:) |
E ovo više fakat nije normalno. Nije me podulje opet bilo, uhvatim malo vremena, navrnem, i kako sam ošo na takvo stanje se i vratio ...
Opet se njih dvoje grizu :rolleyes: (Nedim i Alix) Ej, možemo mi bit neznam kakvi jarani, kumovi i brača, al mi molim vas odgovorite na jedno pitanje : Hočete li vas dvojica ikad prestat s tim prepucavanjima jebo vas točak ??? X(Pa dajte, svi znamo da ste pametni, da se kužite u te proklete kljave, al brate pa nema posta o nekoj novoj klavijaturi ili JuVe-u a da se vas dvoje ne pograbite ko volovi. Ajte, molim vas dosta. Mi stari smo navikli, al novi članovi su doslovce zbunjeni i zuje od muke. Ajde, mir s vama. |
Pa Kreso u pravu si samo idi na svaki topic takav i vidi pocetak gdje pocinje.
Sejo, bas sace da bude to Nigdje zora ni bijela dana...to za mene nevam vec odavno, neznam ni kad legnem ni kad ustajem, sunce nisam mjesec dana video. |
:lol:
Pa dobro onda, jel znate za onu pametniji popušta ... ;) Ako to počnete prakticirat nečete se nikad više dohvatit, jer kolko vidim svak drži do sebe i ponos mu neda. Jel tako ? |
Pa buraz, ovako stoje stvari:
Dodjes i stavis MP3 prijateljima da poslusaju o nekoj masini do koju jos svako nemoze doci iz raznih razloga a hoce da je cuju il isprobaju. U Poglavlju nigdje ne spomenes DA JE DOBRA ili LOSA (nikakvih predrasuda), nigdje ne spomenes KAKO JA SVIRAM (nikakvih foliranja), nigdje KAKO ONA DOBRO ZVUCI ZA JUZNI VETAR (nikakvih predrasuda), a i lepo stoji PA800 JE BIO IZA MENE PA NIGDJE SE CHORD NE MENJA, SVE IDE PRAVO, nego odma CUJ ENVERA sta on radi, CUJ MOJ PA2X sta on radi...pa hebote to... ...a frajer dodje, iznapljuva se na masinu, pa na moje sviranje pa na JV boje. Ostalo ti sam izracunaj. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org