YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Strumfovi i muzicari (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6766)

milanche007 29.11.2008 05:48

caka koji je to ZKP?xaxaxaxa=))

caka012 30.11.2008 12:05

Sve ovo o cemu smo pisali nema nikakve veze sa ZKP, zato vam i otimaju opremu jer oni vole da i pljuvanje van dozvoljene zone tumace kroz ZKP. To je prekrsajni postupak, NEMA VEZE SA ZKP!!!!!!

Millan 08.09.2010 22:20

Stara tema, ali aktuelna, bar meni...:)
Sinoc policija u nekom lokalu htela da mi nosi opremu... Kaze mi policajac to je predmet(izvor) buke i da moze da mi zapleni i da bude kod njih dok se ne resi prekrsajni postupak, koji moze da se otegne 5-6 meseci. Da nisam ja svirao nosio bi muzicku liniju, kaze...:D I da treba da se informisem u vezi tog zakona, da znam za ubuduce, inace su mi kao oprostili jer to je prvi put, a sledeci ce pokupiti bez pogovora! Upisali su mi podatke iz lk, nemam pojma dal' ce biti neka prijava ili cisto onako, rutinski... Evo procitah i ovo sto je Caka napisao, pa mi sad tek nista nije jasno.../:)

Damir_Coma 08.09.2010 22:49

Ma ljudi nema logike da vam smiju uzeti instrumente, za to mu treba neki nalog ili naredjenje. Sve sto moze i smije uraditi je da privede vas ili gazdu lokala, da napravi fajront ili nesto slicno, ali plijeniti ne smije ni po kakvom osnovu. Zasto ne uzmete broj nekog nadleznog organa, nesto kao krimolovci (znam da postoji u BiH), i cim vam se pojave takvi i pocnu prijetiti oduzimanjem opreme vi nazovite njih, i obavezno procitajte imena policajaca.. I ako su upravu, tako cete dobiti na vremenu :lol:. Pozz

Vule 08.09.2010 23:21

Ma kakvi ne smeju :lol: mene hapsili pre par godina u paketu sa mixetom,solo klavijaturom i jednim zvučnikom :lol: nema šta oni ne mogu. Dodje policija i inspekcija i samo pakuj u kombi...;)

armin 08.09.2010 23:27

Kao sto kolega vule kaze sve oni smiju... Ja sam morao prenociti kod strumfova, ali i bio sam kriv, dva put me opomenuli i treci put nema zahebancije... Gazda lokala nema veze sa muzikom posto sam bio pod ugovorom, znaci radna dozvola i sve je bilo ok, i ja odgovaram za svoj cin...

a instrumente sam smio spakovati i sa sobom ponijeti, ali zbog dobre volje policajca...

Vule 08.09.2010 23:43

Gazda itekako ima veze sa muzikom...on pribavlja dozvolu,pravi eventualno ugovor sa orkestrom,njemu se piše kazna ako je muzika glasna itd,a muzičarima je dovoljna licenca pa da se provuku ako bude problema. Moj slučaj je bio specifičan u tome,a posle mi policajac reče,što je "gazda" bio u zakupu,što su ga nekoliko puta opominjali a on ništa i što na kraju dodjoše i pošto je ovaj u tudjem lokalu nisu imali šta njemu da zaplene pa pošto sam ja tu ajde meni da uzmu stvari...bruka i sramota ali sve je to deo ovog našeg nenormalnog posla,na žalost :(

caka012 09.09.2010 23:19

Ne kazem ja da oni ne mogu, sve oni mogu, ali ne bi trebalo.

Trenutno vrijeme na Forumu 06:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org