YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Flopy za E-50 ? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7003)

mimiki 11.12.2008 01:42

Citat:

Originalno postovano od Morison (Post 62156)
Preko onog programa "G70 Database Manager" mozes sve da editujes pa i da brises vise fajlova odjednom. Taj program si dobio uz E50 na Cd-u.
PoZzz

Morison znam da moze da se brise preko MANAGERA ali nije preporucljivo,sve treba brisati direkt s klavijature,sta mi znaci da obrisem s kompa jer kad s kompa brisem obrise se fajl a sadrzaj u klavijaturi i dalje mi stoji i moram ga brisati svejedno

Morison 11.12.2008 22:21

Pa jesi li probao preko tog programa?
Ja sam na taj nacin recimo pobrisao sve music assistant usere, lepo je pobrisao i u klavijaturi i klavijatura je prepoznala da su ti fajlovi obrisani pa ih vise nije prijavljivao u listi

mimiki 12.12.2008 22:19

probao sam,obrisem,ali na klavijaturama i dalje stoje imena tih fajlova i kad pokusas da ih pokrenes pojavi se NOT FOUND,najsigurnije direkt s klavijatura

Zlatek 12.12.2008 22:28

Music asistant nisu fileovi nego linkovi do nekih fileova.Pobrisani su samo linkovi ali ne i fileovi.

mimiki 12.12.2008 22:57

lepo i precizno receno ;)

Morison 12.12.2008 23:57

U G70 database manager-u se sve moze brisati, bas su ga zato i napravili da preuredis celu klavijaturu, ali sa kompa...a ne da sa klavijature brises jedan po jedan fajl...no ako se tako prijatnije osecas, kupi samo jos jednu karticu od 1Gb (adapter koristi isti) i teraj! Kartica ne kosta vise od 10-tak evra, daleko jeftinije nego nov floppy...
PoZzz

sinisa 13.12.2008 00:14

Ne bacaj pare nije istina da ne moze sa kompa.
Ja sam dok sam imao VA3 menjao 4 puta flopy za 5 godina i svaki put sam uzeo obican za 800 DIN u pc prodavnici.

Mozad je nekad morao original na starim serijam mada cisto sumnjam jer licno znam da i na EM2000 ide obcan kao i na E80.

To ti je samo jos jedna caka da serviseri zarade malo para.:)

Slobodno izvadi iz PC i ubaci u E50 radice 100%.

mimiki 13.12.2008 05:29

hvala ti brate to sam hteo da cujem,nisam hteo da ekspreimentisem dok ne dobijem pravu informaciju,morison poslusacu i tebe i pokusacu ponovo s managerom,ono za direktno brisanje s klavijature su mi rekli ljudi iz megamusica da brisem tako i nikako vise.hvala morison na podrsci jos sutra cu da pokusam,normalno da mi je lakse da radim preko kompa nego da kupujem jos jednu karticu

mimiki 13.12.2008 05:32

a to da hoce da uzmu pare znam za to su bas bas zli,kao juce uzmem pedalu i ne daju mi ispravljac i ja ih zovem i kazu mi ispravljac 2800din i ja naravno nisam kupio nego uzeo i napravio sam za dzabe

mimiki 30.07.2009 17:22

resen problem

2 Privitaka
evo ljudi konacno sam otvorio klavijaturu,na poslu sam isceprkao slucajno neki flopi s nekog starog racunara i rekoh uklapa se boja jer izgleda isto kao i flopi na klavijaturi i rekoh aj da otvorim da probam kad ono potpuno isti flopi,totalno sve isto i izgledi proizvodjac i sve,znaci najobicniji flopi moze da radi!

Trenutno vrijeme na Forumu 10:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org