![]() |
popiješ dve-tri šljivovice pa ćeš videti prsti sami sviraju:lol::lol::D
|
ima i u tome nesto, opuste ti se misici i sami sviraju :D
|
Ja koristim drugog klavijaturistu,kad se umorim pustim njega malo da plete.
|
....
Ajde i ja da kazem nesto prmetio sam tokom sviranja (bez ikakvih rukavica,gumica,i td..) kad vise pusim cigarete ohlade mi se prsti zbog cirkulacije i nista nemogu da opletem sto savetujem i drugima da ostave pusenje dok sviraju i 30% ce imati vecu brzinu. Tako da pomagala nisu u funkciju.
Moj zakljucak. Probaj te. Nista ne kosta. |
@Boki
Znaci,nepusaci su u startu u prednosti....;) Ne znam,ne bih se zakleo....ali sve je individualno. |
....
Naravno Sejox da su u prednosti. Ili ja bar tako mislim mozda nisam u pravu ali znam da je dobra cirkulacija jako bitna za prste.
|
kupi midi klavijaturu sa hamer dirkom,spoji je sa svojom i vjezbaj.Ne vjezbaj na bojama sa portamentom.:)
|
=))cekic kad izgubis zivce
|
Ja sam svojevremeno ,dok sam bio harmonikas, kod kuce sam vjezbao iskljucivo na "Royalstandard" harmonici a na nastupima sam svirao na Guerrini harmonici.Inace Royalstandard harmonika ima jako duboke tipke i vjezba na njoj je jako zahtjevna ,ali kada poslije nje uzmes bilo koju harmoniku sa plicim tipkama ,razlika u brzini je ogromna.Tako da podrzavam savjet kolege Dejan87.
Pozdrav |
meni pricao jedan kolega, a vrlo dobar drugar dejana kostica "mozarta", da dejan zimi izadje napolje (bez rukavice, pa i bez gumene :D), srmzne malko prste pa tako sa smrznutim prstima vezba
mislim da i aca zna za ovu foru .. za matica nemam pojma =)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org