YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Pitanje za bandove 3+ (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7921)

Vule 23.04.2010 02:19

Jača je fora da se svi ošišate do glave nego da se oblačite ko stjuardese...bez zezanja ;)

doktor87 26.04.2010 14:05

Sto se odevanja tice... mile gde su majce JELEN PIVO??? Nestadose... Sramota, samo smo ih 2 puta nosili...

Ljudi najgore je kad imate celavog bubnjara! Aj da vidim ko ce da prati taj fazon :D jedino bosi da sviramo...mi dole, on po glavi! Hahahaha

LOLE01 24.08.2010 23:27

Moj kolega kaže da to izgleda kao lučki radnik...ja sam također za slobodan stil odijevanja,ali se podrazumijeva na svadbu malo svečanije,tj. neke lanene hlače /crne-bijele...) i košulja ili neka ljepša majica a u kafani onako svakodnevno,kao za izlazak u disco...

milepsr 25.08.2010 00:30

@doktor87

Ne znam, pitaj Igora kome je dao :P Moja je kuci jos uvek.

Inace dok smo radili doktor i ja sami, on je praktikovao da nosi kosulju sa dva dzepa, da moze da stavlja pare :D

zsimonovic 25.08.2010 00:39

Slican,slucaj,ranije kad se nosili konbinezoni,posli na tezgu i svratili na pumpu da natocimo gorivo kad jedan lik prilazi mom kolegi,muzicaru i pita ga da mu sipa gorivo.:) :) :) Drugacije izgleda kad se ekipa uniformise,vidi se da je to jedna firma i da su stalni clanovi-da nije skupljana ekipa uz Ibarsku magistralu.U hotelima,restoranima elegantna garderoba a pod satorom moze i malo sportskija varijanta.
Dodato:
Ipak bi mi trebali malo da dominiramo u odnosu na ostali narod sa oblacenjem,narocito pevaci a ne da dolazimo na posao kao klosari.Znate kako se ljudi lickaju kad idu na veselja pa moramo i mi jer ne idemo na utakmicu ili bazen nego na veselje a zene,ko zene sve snimaju i komentarisu.Ipak smo mi javne licnosti.

spasoje88 25.08.2010 11:55

Ma sve u zavisnosti od mesta gde se svira... Mi sviramo uglavnom po klubovima i malo je glubo biti u trenerkama i nesto tako... Uglavnom su to neke majce u nekom fazonu a dole kako ko hoce...Uglavnom farmerice... A postoji i dogovor da nekad svi obucemo kosulje...Ali je nebitna boja! Samo da budemo svi u tom fazonu!

fiky 25.08.2010 12:41

zato mi imamo napravljene majce sa logom i tekstom

sulejman 27.08.2010 00:33

ja sam za crne pantalone i belu kosulju ili majicu...klasika
Dodato:
ajd majice mogu biti i sarene

MIKI_TR 27.08.2010 00:40

ja neznam al ovaj odgovor ide narucito zbog gibanice desko da se ti samo malo obuces kao ciganin izgledao bi kao gospodin a samo jedno mislim ako mislis da si bolji muzicar od ciganina nikad nemozes biti jel ti ucis tri godine jednu narmoniju ako znas sta je to a cigansko dete se rodi sa harmonijom u glavi... to nije uopste sto vredjas a dal je svadbarski ili nije zasluzi pa od sviraj cigansku svadbu neces morati da sviras mesec dana toliko od mene

pozdrav za sve mozicare a ne ovakve kao sto je gibanica

matrix_mo 08.03.2011 04:52

ne znam, meni je to skroz ok, i po mom mišljenju izgleda dosta uredno!!! moj bend po svadbama nosi jednostavne crne košulje (iste-kupljene u istoj radnji) na kojima piše ime benda na kragni....

kad radimo kafiće i klubove nismo uniformirani... onako casual:)

Trenutno vrijeme na Forumu 15:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org