![]() |
|
uuhhh rade jarane vazno je da si ti prezivio,ali obzirom da ja neznam postaviti link sa youtube savjetujem ti da ti sam sebi odpjevas onu "daj mi majko drugi zivot"pa neka bude jos veselije hehe.
|
@rolandinjos
Druze,hajde malo sada u pauzi,napisi ako ti nije problem,kako postavljate ovako ove slike sa linkom.Ali,napisi jednostavno,nemoj nesto tehnicki....;) A,sapunicu cemo nastaviti,dok god drug Rade ne prohoda....;) Salim se,naravno....mozda i necu vise.Mada bih volio znati i za tog drugog drvosjecu. |
@ Sejo
Evo ti prosto da prostije ne može.... napišeš [media]pa link i završiš sa [media],s tim da u ovom drugom izmedju zagrade i slova M umetneš kosu crtu /...ja ti je ne mogu napisati zbog tehničkih razloga,ali se nadam da si shvatio Ajde probaj sa jednim spotom da potvrdimo da radi? |
aaaaa, drugog znate mnoooooogo dobro tako da predpostavite ko je a nije tesko ;)
|
@ Rade
Ovde niko nikoga nije imenovao ako se ne varam...ne znam gde si ti i kako prepoznao prvog ili drugog ili nekoga trećeg? Daj odaj nam tajnu ako znaš nešto više od nas? |
pa aj ja sam sebe da podmetnem stitim identitete KOLEGA koji su tamnicari, ja sam uvek bio solidaran, pa i sad cu ! Ako niste znali ima dvojica u tamnici, nek ostane tajna za sad ko su pravi ja sam se prijavio kao prvi lazni !
|
Hajde da probam....Ako uspije,namijenjeno je svima onima nad kojima se
vrsi bilo koja vrsta "mobinga"....;) @rolandinjos,hvala na strpljenju i odvojenom vremenu,na dobrobit zajednice.... |
Sejo, uspelo brate :)
pozdrav p.s. Saucesce za podrumase |
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org