![]() |
Mene je moja nova izasla 999e, nije onda veliki raspon cene u srbiji i EU, s obzirom da se to mora uvesti i porezi itd itd... E da, i da se obratim kolegi semploju, ne mogu menjati za PSR 9000, iako bi drage volje, samo iz razloga transporta. Puno bi me zivaca i cimanja stajalo da ju donesem u srbiju, samo kad se smislim carine pa nadalje.... Ali siguran sam da ces vec naci neko resenje ;)
|
Citat:
|
Kod PSR S 700,kao i kod PSR 3000,postoji ram memorija za style.Ne znam tačno kolika je kod PSR S 700,ali kao i PSR 3000 može čitati i najnabudženije ritmove(mislim na KB),samo ako upisuješ takve ritmove,smanjuješ broj user paterna,a pošto sint čita ritmove direktno sa USB sticka,onda ni to nije problem.Dakle,što se ritmova tiče,mogućnosti su neograničene(barem je tako na PSR 3000).Pozdrav!
|
Ok.... lepo bi bilo da moze preko 64kb. Koliko brzo citaju ritmove sa USBa..... morali da obrne jedan takt ili se ponasa kao da su u internom flashu?
|
Ponavljam, pricam o PSR3000 posto nju imam. Sa usb flash memorije cita isto kao i iz interne memorije. Jedino sto, ako radis preko Music Findera, ne mozes u User Finder da stavis podesenja sa stylom sa usb, mora a bude u internoj memoriji. Ne bi trebalo s700 da radi losije, ipak je to novija masina sa, predpostavljam, malo naprednijim softverom.
|
Super, hvala puno
Verovatno cu je probati u ponedeljak..... pa da vidimo. Da ponesem na najobicnijem USBu neke posojece ritmove da vidim kako ce da ocita to? |
To bi bilo najbolje, ako vec imas mogucnosti da ga isprobas. Stavi na usb ritmove, boje, registracije... sve sto te zanima pa probaj kako to sljaka.
|
Probao.....
da ne kvarim nekome zabavu, samo cu kratko - necu je kupiti:confused: |
Neki odredjen razlog ili ti jednostavno "ne lezi"?
|
Paaa....ne bih da pokrecem lavinu polemika, ali...
Sve sto ste rekli ranije, stoji, operativnost, kompatibilnost sa PSR...... Cek ni izrada nije toliko kriminalna. Usb tretira bez ikakvih problema, kasnjenja... kvantitet stylova i boja super, mnogo vise nego na psr9000, ali... ZVUK:mad: Zvuci kao los mp3 u odnosu na ove ozbiljnije sprave. Meni 9000 radi odlicno, sad sto je matora, nema USB, jbg, ali izlazi kao grom.... a ovo.... steta, odlicno zamisljene spravice, ali niko n bi kupovao tyros pored toga, da jos isto i zvuce Da ne bude zabune, nije moj trip, imao sam sa cime i kako da poredim..... pustite isti style na tyrosu i na s900 npr...... |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org