![]() |
ne sekiraj se ti sejo nista, mladjani Del sve posmatra iz ugla :D nego da upitam Plavkicu da nam jos koju zanimljivu lokaciju otkrijes, ne moras samo tamo gdje ti je najbolje bilo :D i jos da nam kazes kako si to uspjela izvest u tramvaju, sigurno je mnogo ljudi bilo
|
Ej Dell...zipa loma na ponasanje...Plavkica moze keva da ti bude?:lol:
...skoro...=)) |
druze, nista ja mimo teme ne pitam :D nismo na offtopic ;)
|
Dell...ti si Kralj!!!
:lol:=)):lol: |
-U liftovima,vise puta
-U senu(par km od Donjeg Milanovca,posle obavljenog posla se vratio u Lepenski Vir,izasao na binu pred 700 ljudi krvav kao da sam klao svinje,jbg,onako janpi nisam provalio da je dobila). -U autu na sred neke livade na +40,a najbliza hladovina nekih 3 km -Vise puta iza satora(bukvalno na metar) -U WC-u restorana u kome sam radio -U moru u nekom plicaku. Bilo je jos toga ali mi je hard disk prepunjen pa otezano radi.;) |
Ha...tranvaj...
Kod nas nema tranvaj..moracu u bus da pokusam...=)) |
Vodeni tobogan u prolece,frizerski salon(i ja sam sisao)
|
@ Svrakane
To mora da je bio neku duzi tobogan ili ti brzo jebesh? A? :lol::lol::lol::lol::lol: |
bice da je bio onaj zatvoreni :D sram te bilo svrakane, dok si ti na toboganu obavljao posao sigurno djeca cekala na red da se spustaju :(
|
da nisi ti stajao u redu....... a ajd ti jaro napiši najčudnije mesto gde si radio ono ....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org