![]() |
Hajro druze,
A da nadjemo neku dobru "iscjeliteljku",da ti "salije stravu"....;) Olovo original....sad dok je jeftino....:) |
he Bogami sejox trebalo bi i to probati
|
Zavisi od turbolencije..he,he. Ne plasim se. Mada ovi nasi jat piloti ne polecu a i ne slecu bas nezno.
|
prije 3 godine sam pao sa drveta i slomio ruku, od onda se mojim popet na metar visine a ne vozit se avionom
|
Jos nisam leteo sa avionom,nadam se da cu uskoro i to probati,inace ovako pred kompa mislim da se ne bojim.:)
|
ja imam lepo iskustvo jer sam sa 14 godina sam od srbije isao do kanade rodjacima u posetu, sam otisao i vratio se, bilo mi je bas ekstra, voznja avionom je extra :)
|
Ja sam se vozio dvaput,ali letovi su bili kratki do cca. 45 minuta leta jer je relacija bila kratka. Letio sam prošle zime i nije mi baš bilo svejedno,ali kad sve fino prođe,mogu reći da je avion super prijevozno sredstvo. :)
|
2 puta sam isao iz Splita u Frankfurt... neznam jeli normalno, ali na oba uzlijetanja mi dodje knedla u grlo i noge mi se odsjeku xD ... ali sve u svemu, let je ugodan dok je avion u zraku... i opet jedva cekam da mi se ukaze prilika... :)
|
Znajte i to da,kad se pogleda statistika u odnosu na ostale vrste prevoza,najmanji broj nezgoda,bez obzira kako izazvane,ima u vazdusnom saobracaju u odnosu na drumski,zeleznicki i morski,iako dnevno poleti na hiljade aviona..Takodje kod vazdusnih letova najvece sanse za neku "nezgodu" su prilikom poletanja i sletanja,a kad "ptica" vec poleti i u vazduhu je,tad se vec ne sekirajte mnogo:D...pozdrav
|
Nisam jos leteo tako da nemam pojma.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org