![]() |
Kolega,bas ti hvala na komplimentima...:)
Meni su super i Cortan i Amza i svi oni ali samo u svojoj muzici...A mene ta vrsta muzika ne interesuje,sto smatram da 90% muzicara ovde i ne treba da interesuje.Kad je nase podneblje u pitanju,ovi klavijaturisti ne prolaze nikako.Ostaje samo muzicarima da se odusevljavaju njihovom tehnikom inace,tu za slusaoce muzike nema... Eto,reko da i ja dam svoj sud posto sam gore pomenut...:) Pozdrav. |
Znao sam da ce se kolega Beethoven oglasiti...=))
|
|
milane ti si znao da ce se bethoven oglasiti ..
a ja sam 100 % siguran bio ko izkopao "OPET" ovu temu iz 2006 ... |
Kosmajac i naravno svi dosad navedeni osim Cortana
|
Pedja iz Vranja, em skolovan , em razbija sve vrste muzike... ko ga zna reci ce vam isto... ostali su svi amateri pored njega :p
|
Beethoven
pomislih ja na legendarnog Ludwig van Beethoven :)
da ne bude zabune. :p |
|
Veoma cijenim skolovane muzicare.
Pod pojmom skolovan,naravno akademija je kao vrh (tu mislim i na kasnija usavrsavanja),srednja muzicka pa hajde i osnovna. Mada se ipak podrazumijeva,da kada neko poznat izjavi,da je radio ili radi sa skolovanim muzicarima-misli se na ljude sa akademijiom. Ali je ipak cinjenica,da je takvih,visoko obrazovanih vrlo malo u kafani. Ili imaju druge poslove,ili su studijski muzicari,ili imaju svoje skole....itd. Citao sam kada je svojevremeno Jovica Petkovic dosao u Sarajevo,on je vec bio odlican harmonikas radeci u Beogradu po restoranima....itd. Ali nije znao note-i morao je kao muzicar na tadasnjem Radio Sarajevu da uci note. Zasto-znaju valjda ljudi koji su ga primili.To je bilo neophodno. Takodje,i muzicari iz drugih zanrova(rock,pop,....) su u toku svoje karijere, ucili note,i neke druge stvari iz teorije. Medjutim,postoji jedna skola,koja se neformalno zove: "Kafanska akademija", i ko nju "zavrsi" i ko ju je "zavrsio"-takodjer ga izuzetno cijenim. Imao sam neke prijatelje,koji su onako pomalo sviruckali.Kada su se poceli druziti sa kafanskim muzicarima,za par mjeseci,ja sam osjetio ogroman napredak kod njih.Kasnije su neki od njih bili u raznim bendovima,i napredovali su i radili. Cudna je to skola i ne treba je nikako zanemariti. Napisah offtopic-ali zbog toga sto nemam valjanog odgovora na ovu temu. A nemoze ga ni biti,ali hajde....;) Pozdrav, |
Zato je najbolje imati obe akademije,onda si vrh...:)
More,da smo samo zivi i zdravi,ostalo je sve nebitno pa i to ko je najbolji klavijaturista... Pozzz |
da okruzim
svaka cast Sejox cenim i tvoj Komentar... i naravo vase komentare svako ima nekog svog favorita ili da kazem pazljivo ovako svog ljubimca, kojeg dize do neba i cak mozda prati njegove pokrete recimo tehniku sviranja ili cak instrumente koje ima pa da ne pricam sad.
mada ja licno smatram i mislim ( nemojte zameriti ) da svako svira na svoj nacin. i naravano danas su velike konkurencije imas danas muzicara koliko ti dusa zeli. o pevacima da ne pricam i sami vidite sta se desava na TV trazi se superstars i ITD. znaci veliki je potencijal tu za muziku. znaci veliki je kvadrat muzike i muzicara tako da nema najboljeg.svako je na svoj nacin najbolji. The End. |
Amadeus Band
|
Po meni je trenutno od klavijaturista najbolji na kugli
|
Edo grand!
|
Ne znam ko je bio,nisam ja majke mi ha,ha,haaaaaa !!!!!
|
Najbolji klavijaturista ili uopsteno muzicar je onaj koji odsivira sve tacno kao sto je vec zapisano i ne dodaje nepotrebne i suvisne stvari a takvih je vrlo malo.Mnogi mjesaju kada kazu kako je neko najbolji muzicar jer to je jako teska tema i mogli bi citav zivot pricati o tome jer nikad niko ne moze da odsivara neku temu isto makar je i odsivirao pravilno jer postoji nesto sto bi mi ono nazvali "dusa svirke" e to je taj osjecaj koji te nekada koci a nekad ti da volju i ideje....cilj je biti sto raznovrsniji muzicar i imati orginalne i jako dobre ideje samim tim dobijas i titulu dobrog muzicara. a u isto vreme biti sto tacniji bez brljanja tonova...:D .Po meni ako bi morao da izdvajam muzicara na nasim prostorima ko je bas dobar i njegovo izvodjenje je raznovrsno onda bi to bio Bane Vasic....jednostavno svidja mi se kao muzicar
|
Amza Tairov....ono sto taj covek svira to je fantazija...ludost ili kako god.E sad sto mnogi tu njegovu svirku ne razumeju to je druga prica...najaci generalno,glavu dajem,i na svetu nema boljeg.A kod nas Kosmajac,od poznatih,u Bosni Edo Grand sad mozda jer svira covek sve...i tako
Ne treba zaboraviti da ima puno anonimusa koji ubijaju,u Uzicu recimo kod mene ima neki Nesa Mrak...lud,igra se sa klavijaturom,prati,svira solo,sta god hocete sve stilove...i tako. Ali Amza je vrh.Za mene!!! PozZ |
Keith emerson i Rick Wakeman
|
Za mene je najbolji Nebojsa Vukin!!!!!
|
Citat:
|
Citat:
Al' zato kad s' Mirzom oplete ^:)^... |
A ko je taj Nebojsa Vukin?:-"
|
I ja mislim da je Amza najbolji al samo za orientalnu muziku, inace globalno nemogu se odluciti al evo reci cu Kosmajac. Svidza mi se kako taj decko svira a ima i dobar glas za pevanje pa mu zavidim. :D
|
"De gustibus non est disputandum"
Ovde priznajem samo: meni se najvise svidja.........ostalo je "luk i voda",prazne price..... |
Ja sasvim slobodno mogu reci Milan Mirkovic.
Nadaleko i nashiroko su poznate umetnichke sposobnosti ovog mladog klavijaturiste. Nenadmashan u svom poslu i fantastichnih glasovnih mogucnosti. Chovek chiji performans pleni na prvo slushanje! Zene njega i njegov magichni HTC smatraju naprosto neodoljivim! |
Citat:
|
Ma dajte ljudi kakav Milan Mirković...A pitajte ko ga je učio osnove muzičke teorije i tileri,i brzina pa batke tehnika pa pevačke veštine i ostale opasne reči...Niko drugi nego sam maestro CHUCK NORIS!...Pa se vi sad palite koliko vas volja ali Chuck ipak nema konkurencije,bar ne za sledećih 1500 godina,tako mi reko Milan Tarot...;)
|
@neconix
Kako neznas ko je Nebojsa Vukin???? On je u rangu sa Amzom,Citom,Cortanom i ostalima.........Samo bolji!!!!!! A za Milana Mirkovica znam sve to sto ste rekli!Samo nije on u rangu sa Amzom,Citom,Cortanom i ostalima!!!! |
Za Nebojsu Vukina znam da nije ista kategorija kao i ovi navedeni,jer je
on "super-teska" a ovi ostali su neka "muha" ili "bantam". A Mirkovic,inace Draganin rodjak(25 koljeno po muskoj liniji) je van konkurencije. Ima previse zvjezdica,.... |
|
a dobro, osim Nebojse Vukina i Milana Mirkovica, ima i jos dvojica Nebojsa i jedan Stankovic koji je drama svirac (skida Georgieva u djuture) , a od Nebojse Vukina omiljena mi je Dunav ti i ja, super pjesmica :)
|
@Vaxter
A sta je to HTC,jel to neka nova klavijatura? |
HTC = Magnet za ribe.........
|
Rade Kosmajac.......Jedan jedini......
|
Jordan Rudess nije klavijaturista, vec vanzemaljac! :))
Najjache mi shto su svi uvek u tripu da dream theater ima neke jebene solaze na gitari, a ono on to svira na klavijaturi! :)) HTC je chista magija pretochena u parche tehnologije... |
Haha =))
A otkud ideja da je HTC magnet za ribe ?! :confused: Zamislite vanzemaljac Iti (E.T.) da peva. Narocito brze pesme. Bio bi najjaci pevac! Jos jednu pa da popadamo =)) |
Ti ne znash koliko pichaka moze da se navata na HTC?
Ali bazi, samo HTC sa win mobile. Nikako sa Androidom... Morash da ga imash da bi shvatio. Nema druge... Jbg, nismo svi te srece... Neki ovde jesu, a mi ostali, sica, mozemo samo da im se divimo... |
Hehe a ti prvo kad udzes u nekom lokalu vadis telefon iz dzepa i kazes: "ljudi vidite ja imam HTC" i ribe odma dolaze. Luda stvar!
Al mislim da je BMW bolji magnet od HTC |
Ja ne...
Nemam htc-a... Na zalost, moram po starinjski da 'fatam ribu. Na lepotu i sharm... :) Ali, veruj mi, provereno je bolji magnet i od BMWa i Mechke Bozane zajedno! Ne postoji dzabe ona:"ko nema obilan, ima mobilan!". :)) |
Citat:
za to sam vec vise puta cuo, ovi okolina pozarevca su opasni kad traze muziku, a zamislite tek situaciju kad su pijani ... auuuu, tesko tom muzikantu koji razocara pozarevcance ...:lol: i meni se to ne svidja al takvi su oni ... vecina ...:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org