![]() |
Bravo Makso!!!
|
Hvala drugari.Evo sad ide moja nova autorska pjesma(radi se o radnom snimku iz kućne produkcije).Volio bih čuti vaše komentare i sugestije.Izvolite...
<embed src="http://www.*******.com/embed/362824227/abfe16e" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Pesma je super,ali mislim da na pojedinim mestima ne treba da imas toliko praznina,odnosno da ne bude refren toliko sinkopiran,nego da ide malo vise na prvu.Ti pevas ovako,prvo pauza pa onda "Kako je tesko bez tebe",pa opet pauza pa "kako me bole ove noci" pa pauza itd..
Mislim da bi bilo bolje da sve u refrenu ide na prvu i da bi to bilo dobro za ispevavanje,a sama pesma bi vise "tekla" da tako kazemo,ostalo je OK.Sax je previse suv(sve je sa GW8 jel tako)? |
za radni snimak je dobro.Terca mi nije bas definisana kako treba,pretpostavljam da je to zato sto jos nije zavrsen snimak.Sax je mnogo suv,moze on bolje da zazvuci,siguran sam, i to je to.Sve u svemu dobro je.
|
Bobane druže,hvala na sugestijama,zaista je bolje bez sinkope,popravićemo to.Nije GW 8,nego Yamaha 9000 pro i sax je fabrički sweet tenor(needitovan).To sam ja juče,na brzaka,snimio,nisam puno birao ni ritmove ni boje....Tek predstoji posao na aranžmanu.Hvala i pozdrav!
Nesaband,kao što sam rekao Bobanu,urađeno je na brzinu,pa ni drugi glas nije izdefinisan,negdje je terca,negdje donja seksta,....,vidjećemo još..Hvala na sugestiji i pozdrav! |
"Eroticno" je... sto bi drug makso rekao...
Meni se svidja stil pjesme... Sax lijepo uvija nije previse vjestacki... Uglavnom svaka cast... Ako je iz prve onda je predobro... |
Dzaba si kupovao Yamahu,meni je zazvucala isto ko "nesredjen" GW8!:lol:
|
Pjesma mi se mnogo svidja,produkcijski je treba "dotegnuti"(moje amatersko misljenje :) )!Super je!Pjesmu ne mjenjaj.Super Makso!
|
Hvala svima na komentarima i sugestijama.
Bobane,kako ne kontaš Yamaha je ljubav.... :) |
Iskreno mislim da ne treba nista da se menja oko refrena, pesma je lagana i ne treba nigde juriti. Sto se saxofona super je samo sto su rekli pre mene malo efekta na njega i extra ce da bude. Pratece vokale necu da komentarisem jer nisam neki strucnjak za to, znate vi to bolje nego ja kako i sta treba. Sve u svemu je super, odlicna pesma i naravno, dobar vokal.
|
Citat:
|
Hvala Emire.Pozdrav!
Vule,tako nekako..Pozdrav i tebi! |
Pozdrav i svako dobro :)
|
@Vule and Makso
Salim se bre drugari,stvar ukusa i navike je to oko brendova a ja sam samo "zloupotrebio" trenutak!>:) |
Svaka cast Makso68 ljepo ti radi yamaha sve 5.
|
Bravo makso meni se ovo bas svidja i sviranje i pjevanje kao i uvijek maistorski odradjeno;)Pooooz druze
|
^:)^
(aplaus-smajlic, ne mogu da ga aktiviram :D) fenomenalno - sta da kazem jos? makso, mogu jos ovo da kazem, sta mi je moj brat blizanac reko a to je da je jedan od tvojih najvecih fenova. nije se uclanio al prati kad god ima vreme forum i slusa nase demo-snimke i ostale zahebancije na forumu :lol: a posebno mu se tvoji snimci svidjaju makso. jednom prilikom smo pricali o yu-midi i kad smo stigli na pevace i boje glasa, oba smo u isti trenutak spomenuli tvoje ime ;) reko jos da te pozdravim a takodje i ostale forumase :) |
Hvala svima od srca.Pozdrav!
grandia,pozdrav i za burazera! |
Svaka cast!
Velike pohvale za tebe Makso,izvlacis iz nje maksimum,ovo je stvarno Vrh!!!
|
Vrijeme je da malo predstavim Tyrosa.Ovo je snimljeno na brzaka,a uskoro ću postaviti nešto ozbiljnije:
Na ovoj sedmici su TVN terce,na snimku ima neke latencije,a na razglasu nema: <embed src="http://www.*******.com/embed/492326233/6946531b" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" /> <embed src="http://www.*******.com/embed/492324320/429f915c" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" /> <embed src="http://www.*******.com/embed/492328033/8a1df046" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" /> |
Super zvuci, vidi se velika razlika nema sta. Bubanj u prva 2 snimka mi nije nesto dok je u trecem (beguine) snimku studio kit odlican. Orijental u drugom snimku je dobar, ali mozes da ga preradis da mnogo bolje zvuci nego sto ga je Joca napravio. Rumba vrhunska, malo kao da zaostaje onaj buzuki na Lazu te od Amadeusa ali znam da to nije do tehnike vec do snimka, bubanj bih promenio i dodao tarabukice. To je kako ja vidim inace odlicno zvuci. Mnogo dobro!!! ;)
|
rekao sam vec odavno, kad budem imao para tyrosa 100 % kupujem, bravo Makso ;)
|
ljudino ovo je extra nista ne diraj samo nastavi u ovom pravcu...cujemo se :))
|
:((
vidim lepe komentare ali ja ne mogu da cujem ovde nista!!!:( nek mi neko objasni kako da pustim ovaj plejer. |
Hvala na komentarima i sugestijama.Ovo je bilo onako na brzaka,imam ja ritmove i sa tarabucima i sa raznim setovima bubnja,uskoro ću postaviti.Bolje to izlazi na razglas,dosta šire.Pozdrav svima!
Neshaband druže,ne znam kako ne možeš,kod mene rade playeri,a vidim i kod kolega.. |
Druze,sve sto sam imao reci,davno sam rekao,zelim ti sve najbolje!!!
Dodato: Kad budes postavljao ponovo,onda obavezno ubaci jednu baladu,ali sa pjevanjem!!! |
Ovo ti je do sada najbolje,mada sve se vec culo,Jocine setove imaju svi uz male dorade,ovo radi korektno,moze tu jos svasta da se doradi da ubija na mestu,iako sviram Korga svidja mi se generalno Yamahin sound.
|
Hvala ljudi.Pozdrav!
|
Lepo je ovo druze,svidja mi se zvuk,sirokooooo!U drugom spletu mi se ne svidja dobos ali ne sumnjam da imas na raspolaganju sve sto ti treba.E i bas bi promenio nekako mi je "bezbojan" a figura jednolicna u zadnjem snimku,sigurno imas bolji,ali je sve u svemu super i ovako kako je sad!
Pozdrav druze i sve najbolje! |
Maki maki , ako ti kazem sta se meni konkretno ne dopada i kod tebe i kog ostalih , garant ce se ljutiti dosta njih . Ljudi ti nasi aranzeri treba da imaju sve instrumente kaoi i jedan manji orkestar konkretno , u tvojim snimcima solo ti je extra bas se cuje ... mada bih ga ja
malko pojacao .To sto mi se ne dopada su bubnjevi oni su mnogo pojacani a kontra se i ne cuje .. ponekad je ima ali je jako tiha . Slusajuci demo snimke u vecini snimaka bubnjevi su preterano izrazeni , no ako nisam u pravu onda sta ce nam aranzer , ritam masina i solo sint i udri .... Inace tvoja svirka i nacin i boje , car si i samo tako nastavi |
zao mi je makso,ali ja stvarno ne mogu da preslusam tvoje snimke/
molim nekog od admina da mi objasni u cemu je problem a tebe molim da mi posaljes link gde si to snimio pa da tamo preslusam. pozdrav svima |
Pozdrav za nesu , ja sam ih otvorio misim mogu ih cuti moguce je da ti net brlja .A veruj mi oce to sam sam se uverio
|
Svaka cast makso, super svirka, a Yamaha za 10 :)
Evo i ja sviram korga ali mi se jako svidja yamahin zvuk pogoto tyros-a.. |
Maxo maxo,slusa te taj tiros opasno.Najzad mi je proradio plejer,uh bas sam se nanervirao sto nije radio:lol:
dobra svirka,mada meni se licno vise dopada kako sviras zabavnu muziku. daj nesto jos od toga,za mene i drugare. Dodato: @gagan ma stvarno ovaj net ume da zeza opasno i da nervira covek. Ja se nisam smirio dok nisam resio problem,malo uz pomoc acekorga i malo uz moj glupi mozak=)) |
Hvala ljudi...Ritmovi su Jocini,a ja koristim sve što mi se dopadne,bilo da je Jocino,moje,ili bilo čije...Evo,ova trubačka rumba je moja(pravio sam je za PSR 3000,samo sam sad ubacio druge instrumente)-solo truba je semplovana.
A,na drugom snimku je Yamahin ritam,samo sam ga ja malo premiksao i promjenio neke instrumente-solo je editovan Grand piano,a solo gitara je yamahina-superarticulation,needitovana.Mislio sam nešto i otpjevati,ali me iscrpio neki stomačni virus,pa ćemo to ostaviti zasljedeći put.Pozdrav! <embed src="http://www.*******.com/embed/495153592/ec702e25" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" /> <embed src="http://www.*******.com/embed/495154506/a70869cc" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" /> |
Ljudi ne bih da vredjam nikoga ,Yamaha je super sprava ali ne za narodnjake.
|
**
Interesantan stav....ali zasto ne obrazlozite zbog cega nije za narodnjake?
|
Zato sto mnogo zna da zaboli zadnjica kada treba dugo da se sedi dok se ne sredi klavijatura, ali onda kada se dobije zeljeni sound svi bi nesto da se menjaju... :))
|
:lol::lol:
|
Pa,ja je i koristim samo za jazz.:))
Šala,hajde da se sad vratimo na temu...Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org