![]() |
Sve super i spanjolka je ekstra...heheheh tooooooo kabi super glas imam osjecaj kao da sam u onim kaubojskim filmovima a oko mene kabi meksikanac sa onim velikim sesirom i okrece se na jednoj nozi dok mu druga u zraku i puca iz pistolja ne osvrcuci se gdje metci lete...samo puca,pa ko ostao ziv ostao..ko ne ne:lol:Pozdrav kabi..zeljko
|
Hehehehe bravo zelkjo ti si legenda majkemi,, tvoji komentari su mi uvjek nalbolji hehhe
pozz kolega zeljko... |
Ma lupim kako mi na um padne i kako me koji demo na komentar navede,ne misleci na posledice:lol:Druze stvarno super imas super glas za te stvari,samo tako nastavi i ubaci jos nesto slicno,a bogami mogao bih ti nesto za mene da odradis,pa da probam da odpjevam nas zajednicki demo i ti postavis ovdje...Kabi majstor za klavijature,a Zeljko amater pjevac heheheh....Imam straaaasnu ideju i znam koju pjesmu bih ti odradio sigurno da bude vrh vrhova...Pozdrav kabi od druga Zeljka
|
Hvala kolega,, pa samo kazi a ja cu to kako znam i umem hehe,,, vidi ima jedna je matrica je ostala poshto mi se brat miki vratio dole za nis pa ako hoces odpevaj je ti,,, matrice je od sabana saulica "Sadrvani" iz E-dur pa ako hoces samo kazi,,, pozz zeljko,kabi hehe
|
Nemoj Sabana ima viska trilera u njegovim pjesmama :lol:Javicu ja tebi sta sam zamislio na privat e-mail pa ti polako komponuj,jer ta pjesma mi se jako svidja a ja ne mogu da je odsviram na ketronu kako treba,a vidim ti sve sviras i da ti nece predstavljat problem,a pjesma je super..pozdrav kabi...zeljko
|
Vazi kolega hehe ma bice sigurno lepo,,
Dobio sam 5-osoban stan pa sad imam svoju posebnu sobu mali studio da ga nazovemo hehe,, Studio se zove Black and White Evo josh 2 snimka takodje su stara mozda 8-9 meseca od mene za vas,,, Ovaj prvi snimak se zove Juzne zvezde,, bubanj (ritam) je na pa2 dok na m3 je solo terca,kontra,bas itd... to vazi na oba snimka Ovaj drugi se zove Cocek black and white kao moj studio hehe,, |
korg18
Kabi,za tebe nema iznimke,sve je na svom mjestu i sve lijepo radi ovo je prava muzika,lijepo je sve sredjeno nemam rijeci osim svaka cast,sve najbolje i u buducnosti.
|
Bash ti hvala kolega korg18,,
A jel si cuo moj prosli snimak ,, zove se "Spanjolka" ?? pod post broj #118? pozz... |
Kabi,i dalje su ti snimci jako ostri.Tehnika sviranja ti je dobra.
Spanjolku treba malo da omeksas,previse stakato je sviras. Kao sto sam i ranije rekao nostalgija cini svoje.Lepo sviras JV mada ta vrsta muzike i nije moj favorit. pozdrav |
Cao neso,, hvala na comment... Bash je cudno posto kad snimam u programu i kad pustim snimak nije ostro,ali kad kad ga exportujem u mp3 formatu onda bude ostro.. A moze li da bude razlog kad treba da ga exportujem u mp3 formatu onda mogu da biram ono Bit rate: od 32 kBit/s pa sve do 320 kBit/s i ja uvek stavim 320kBit/s mozda i zato je ostro?? Dok je snimak u programu onda nije ostro...??
Nesviram i ja JV hehe nego volim da se zezam sa basom kad snimam... pozz |
nije to razlog siguran sam.U kom programu snimas Demo snimke?Ne moze da u MP3 bude ostije nego u Wav formatu u kom verovatno snimas.
|
ja koristim Magix Music Maker 16???
|
Ne valja taj music maker nabavi cubase pa mozemo zajedno da ti pomognem kad sta treba heehhhe...Druze gotov je nas zajednicki hit i malo sam prepravio koliko sam mogao u cubase matricu i po meni bolje sad zvuci...Sad cu ti poslat pa postavi ovdje ;)Svaka cast na svirci jak si samo tako druze nemam rijeci sve je receno,samo poslusaj Nesu i neces pogrijesiti hehe...Pozz
|
predji da snimas u Cubase ili u sound forge programu i imaces mnogo bolje snimke i nije tesko da se radi u njima>Cubase ce ti Zeljko objasniti posto on vec radi u njemu.
Ja sam ranije snimao u Sound Forge ali sam to batalio i vise to ne radim. |
Probao sam u cubase ali djabe kad ne ide hehe,, probacu...
Evo drage kolege da postavim jedan demo snimak gde smo ja i moj dragi kolega usnimili jednu pesmu zajedno,, Ja stojiim iza aranzmana dok je kolega Zeljko odpevao,, Bubanj (ritam) je na korg pa 2 x pro dok je sve ostalo kao solo,jv-bas,kontra gitara terce itd.. na korg m3,,, pozz svima a specijalno kolegi Zeljku,, bravo kolega super je.... |
veoma mi je drago da se ovdje ne ovom sajtu ovako uspjesno svira i pjeva,iskrene cestitke za ovaj tim koji je ovo odradio ,znaci u pravu sam kad sam rekao da se na ovom sajtu pocelo odlicno i ozbiljno raditi,
|
Hvala kolega
|
Zeljko,nisi tacno otpevao uz matricu.Kasnis na odredjenim deonicama na onom delu kada ulazis u refren kasnis.Aj ispravi to.Mozes ti to da odradis bolje.
Kabi,gitare su ti ostre ko zilet,omeksaj ih. Aranzman ti je zanimljiv ali da bi Zeljku bilo lakse da udje u refren uprosti malo tu vodjicu,nekako si je zbrzao. Lepo je da vas dvojica saradjujete i nastavite tu saradnju. |
I ja sam mislio rec za taj refren da si zakasnio, ali evo Nesa kaze i mozda stupanj ili dva vise bi moglo, ostalo sve ok, bas si fino skinuo Tomu.
|
Pa jest moglo je i bolje heheh....Kod refrena nije trebalo prelaz a i oni istrumenti su me izbacili kao sto rece nesa i zbunili...e sad da li je to orginal tonalitet nisam jos poslusao kako je kabi svirao ili sam i ja cak kad sam snimao pustio previse tiho muziku pa me vuklo da nize pjevam ne znam ni ja sada,samo znam da moze i bolje sigurno,ali otom potom...Ovo smo na brzinu uradili i ja i kabi pa je tako ispalo...Za mene je i tako ok heheh..kabi zna da svira i to je to...pozz
|
Intonativno si ti dosta tacan,Dell je mislio da probate za ton ili dva vislje da kabi snimi matricu pa da ti onda otpevas.Naravno Kabi treba malo da sredi matricu aranzmaski i da omeksa celu matricu pa onda ti da to otpevas.
|
Ovo je iz orginala odsvirao kabi bas sam sad poslusao iz d mola,pa nije valjda da ja mogu da pjevam visocije od druga Tome:lol:Jbt kako god probam zeza me oni instrumenti u refrenu a i prelaz rekao sam ja to kabiju vec ali bilo nam mrsko da radi ponovo a mozda bih ja mogao stvarno jos pola tona gore ili cak i ton,a to nije problem ako on napravi zvucno da bude matrica dobra i kvalitetna i da odsvira iz d mola,a ja cu onda podici u cubase koliko mi pase i nece se pokvariti matrica ako dizem ili spustam do 4 polutona a ako moram vise onda se matrica uvrne sva i nema opet nista heheh.
@kabi druze ako imas volje odsviraj je ponovo tako iz d mola i poslusaj kako je orginal nemoj puno da sa tim instrumentima trilerises kao na ovm snimku probaj kako je na orginalu...ja znam da ti volis i da znas da ubacis i svoga ali malo me buni pa iskacem iz tajminga hehehe.....Samo da ponovoim jos jednom da ne dodje do zabune dobro je i ovo predobro kako neki sviraju ti si izmislio muziku za njih;)Pozzz kabi...zeljko |
Cao svima,,zeljko vidi ovako gledaj sekunde i kad bude na 0.53sek tad u prvi refren upadas a u drugi je na 2.25sek i tako da nemozes da se zesnes nikako probaj i videces da je tako... A mogu ti i poslat moj material posto si mi napisao da i imas i ti magix music maker pa to otvoris i mozes da se zezas kako ti zelis hehe,, hvala na pohvalu
pozz kolega zeljko |
Imam magix Music Maker 2007 deluxe kupo davno..Sad ne znam da li ce da funkcionise na Win 7 kako treba,a mislim da sam jednom probao pa sam imao neke probleme i zato nemam sad instaliran....Ne znam kako si ti snimao pa se tako snimak izostrio...Mozda si nesto na samom snimanju pogrijesio ili previse pojacao pa islo u peak,a primjetio sam da i na nekim mjestima matrica prekida na kratko,a to zna biti ako si transponovao matricu vise od 4 polutona ili tako nesto....Mozes mi poslat taj projekat ako hoces pa mogu instalirati program i da probam,samo ja mislim da se radi o fajlu oko 50 megabajta koliko ja znam i to nece ici preko emaila ili se varam...Probaj pa da vidimo...A ako ti nije mrsko probaj je ponovo odsvirat kao sto je na orginalu kad treba refren udari samo cinela i to je znak kad treba da pocnem da pjevam heheheh i ako moze smanjis vise instrumente kad ide strofa i refren tj.u strofi ima harmonika samo i to jedva da se cuje a u rfrenu malo jace koliko se sad sjecam neki Pad ili sta vec i svira se razvucenije i samo po koji trilercic ubacis kad treba heheh...Ako hoces nije pod moranjem,a dobro dodje da se i vjezba nikad se ne zna kad ce da zatreba sta :)Dobra je i ova verzija nije lose sto si odsvirao bez dalje ali probaj i tako ako imas volje...Jbg ne znam ni ja kad snimam ucini mi se da ce biti ok a poslije cujem i ja da sam se izgrijesio,samo bude kasno kad sam vec postavio i to na youtube,pa sad moze svako da cuje,cak i moja baba dole u bosni:lol: Ma to samo primjete ovakvi kao Nesa I dell a normalan slusalac nece svaki heheh pozz kabi
|
he he he,baba ti je bas savremena=))
mora da si joj ti pokazao kako da ide na kompu na youtube:D salim se naravno druze. @kabi uprosti malo tu pesmu,preslusaj original i ako tako snimis Zeljko ce to otpevati savrseno. |
Da kazem jos i ovo probacu ja sutra jos jednom i uz ovaj snimak ponovo da odpjevam,pa mozda i ispadne bolje i javicu ili postavit u svoje demo snimke
@nesa nemoj se sada izvlacit znam da ne znam da pjevam ali se trudim jbg koliko znam i umem:lol: Dodato: Neso pa moja baba ne moze bez laptopa ni u vrt kad sadi krompir a kamoli kad pje kafu:lol: |
ja koliko se secam ti si vec ranije tu pesmu otpevao i znam da nisi kasnio u upadanju u refren, ispravi me ako nisam u pravu!Ti dobro znas da ja volim da te cujem kako pevas Halida a nisam nikada rekao da ne znas da pevas.:lol:
Ja pokusavam kabiju da pomognem da malo bolje naglasi taj takt kada treba da pocnes da pevas refren a znam da on to moze. |
Nisam ovu pjesmu nikad pjevao prije....Neso ne treba prelaz samo treba da udari cinela i to je dobar znak heheheh...Ma kakav ja i Halid ..teze je pjevat Halidove pjesme nego i Tomine cak i to ne moze svako a kamoli ja;)Tj. mislio sam rec iskusniji pjevaci a da ja mogu koji se bavim pjevanjem mozda 2 godine zadnje redovnije a i to kad imam volje i vremena,a i sa snimanjem isto tako...Nije to bas lagan zanat kao sto neki misle ali s eipak trudim
|
hehe,, kolega nije mi mrsko ali veruj mi bas sam i ja probao i cale moj i nije bilo frke,, probaj da upadnes kao sto sam ti napisao u sekundi na 0.53 prvi refren i drugi u 2.25 i neces se zenut nikako,, vidi sutra pa mi javi
pozz |
Hocu probacu,samo za kabija i ostalo drustvo:lol:Sutra kad se vratim od zubara odmah se bacam na snimanje ponovo posto moram da ustanem svakako ranije,pa ce biti bolje kad je dan da pjevam,dok ovo kad sam snimao je bilo vec kasno oko 8 pa smlatio sto sam brze mogao da ne smetam stanarima .A sta bih falilo da snimis i sa caletom pa postavis,a ja cu kad naucim na svoj demo.Pozzz kabi..zeljko
|
hehe vazi zeljko,,
|
A ja zaboravi da kazem za ova dva zadnja snimka i ako ne poznajem te kompozicije ako mogu tako da ih nazovem...Super sve druze sviras i po meni si jedan od boljih muzicara na ovom forumu,jos samo da vidis i da se ustelis kao sto su ti i ostali rekli u vezi sa snimanjem,da pogledas u programu i da malo procackas dok ne nadjes kako da sredis to da ne budu tako ostri snimci i bice super...Ovako se isto cuje da super sviras a zamisli kad to bude jos kvalitetnije snimljeno kako ce biti..Pff ludnica dobro heheh-Odo sad na spavanje sutra me ceka naporan dan kod zubara a obozavam ih strasno,pogotovu kad zvrci sa onom busilicom oko mene a u mene se digne svaka dlaka na glavi,samo kad cujem taj zvuk:lol:-pozz
|
Hvala kolega jos jednom,,, a sto se tice zubara jaooo pa to je nesto najvise sto mrzim,, da ti nisam u kozu hahaha,, sretno kolega i laku noc...
pozz Dodato: Evo sad preslusajte kako je kolega Zeljko odpevao,, znaci extra je odpevao svaka cast puno pohvale od mene i caleta mog,,, <embed src="http://www.*******.com/embed/1249058300/364c3bb2" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
Hehehh super onda druze ako si zadovoljan onda sam i ja...Bice jos hitova samo da smo mi zdravi i zivi,a i kad Zeljko nauci da pjeva onda nece biti problema,posto sam napokon poceo malo vise da slusam pjesme orginale i detaljnije nego prije,pa se nadam da cu u buducnosti biti i sve bolji...Druze Kabi majstor si samo taki nema dalje ovo je super odsvirano.
Pozdravi i ti caleta i svu svoju familiju i kazi caletu da ja takodje o njemu imam jako dobro misljenje kao o pjevacu,da super pjeva i nek samo nastavi tako,jer pjesma je lijek za dusu,a moze se po nekad i malo popit uz pjesmu;) Kabi poslacu ti na e-mail novi link sa youtube pa procitaj sta sam tamo napisao,a i da imas ako hoces...Pozz..kabi.zeljko |
E tako treba zeljko,vidis da mozes ti to.
kabi od sad cu da te zovem "Kabi-zileti" ajde polako natenane probaj malo tu gitaru i ceo snimak da omeksas.Mnogo je sve ostro druze. |
Hvala kolega Zeljko,, naravno da ce bit jos mnogo lepih pesama...
Neso,, pa vec je usnimio kolega Zeljko,, necu da ga teram opet po 3-eci put da snima,, ali ja sad znam za ubuduce da ne zaostrim toliko hehe,, pozz,neso,zeljko,, kabi haha |
Mislio sam za ubuduce naravno naravno.Imas dobre instrumente i treba i da lepo zazvuce.Znam ja da je to stvar ukusa ali ipak ne treba bas toliko ostro da zvuci snimak.
pozz |
Hvala Neso mada nisam ni ja bas najzadovoljniji sa snimcima...Ne mogu nikako da napravim i da to zvuci kao iz studija sto me jako nervira heheh...Valjda tu treba oprema prava za snimanje a ne ovo smece od miksete sto ja imam...Imam osjecaj da ima los onaj preamp tj.mikrofon pojacivac ako sam dobro rekao,pa mi sve nekako zvuci tanko,a ja znam da imam glas krupniji i puniji,ali hajd ncemo prodavat Cd-ove:lol:Samo bolje je uvijek bolje i ja se trudim da sto bolje odpjevam,a i sto se kvaliteta snimka tice,jer ne volim kad nesto ne valja heheh...Po meni ovo je Kabi super odsvirao i prema tome svaka cast jos jednom,a bice uskoro jos...Pozz
|
jel se ja varam ili je to kombinacija kabi+zeljko!?
Ako je tako,a cini mi se da je ovo glas mog druga(Tome):lol:,a svirka vec davno prokomentarisana kao i caletovo pevanje,onda odamah u studio!!!!\:D/ |
Ima i na youtube snimak i niko me ne dira zbog Tome;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org