![]() |
@ mirandess
evo ja sve cekam da neko zovne... :) |
<embed src="http://www.*******.com/embed/1065368407/c720f565" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always"></embed>
Evo i od mene nesto malo, opet ja sa Gibom :) Sve kritike i pohvale su naravno dobro dosle, malo sam pred kraj sa tekstom zabrljao... al nema veze :P @avangard evo i ja cekam kad ce mene na kavu zovnut pa cu ja tebe pa cemo skupa :) |
Jesi ovo snimao s Nokiom 3310? :p
Šalim se,naravno. :D Boja glasa mi se sviđa,mada si mutan jer si snimao s neznam ni ja čime. Ima i boljih ritmova za ovo poput Guitar popa s Yamahe za ovo,ali ovaj također odrađuje posao kako treba. Također imaš manjka jedan E-mol "na poljima od snova" i na ostalim chorusima gdje je ta šema i to je to. Super šta se mene tiče,samo naprijed. ;) |
ahhaaha shurom wh30 na korgu sam snimalo, al ocito izgleda da mi ta zvucna karta sto snima vise nije dobra :S ili mi se cini :S totalno losa kvaliteta snimka a na najvecoj kvaliteti???! :S ali sam ja malo prehladjen pa zato :D hahahahaahaha mislim ne malo nego malo vise... :D al eto... Nemam pojma, to sam ritam uzeo od tose, neka je pjesma.... ne znam ni ja koja samo sam ja ubacio drugi drum kit... Ah jest u pravu si Emol mi fali.... Hvala kolega za sljedeci put ce biti i taj akord u pjesmi :)
|
Nemoj da si uzeo za zlo komentare,ja iako sam debeli pčetnik,nisam u poziciji da "solim pamet",al imam uho s kojim se mogu pohvalit a ostalo je ispod prosjeka. Zasad. :D
|
Ma sta cu bolan uzet za zlo, jesi dobar ti :) ahahahha Imam i ja uho isto, ali mi je draze kad mi netko da kritiku odnosno pozitivan komentar bas kao sto si ti sad razumijes, da se greske isprave, i ja hocu da ovo bude sve perfektno :) Eto malo sam se u zadnje vrijeme vise posvetio klavirima nego harmonikama i kojekakvim zujalicama... ne znam... bolje mi to lezi... ali kad sam na tezgi onda obavezno ide sve :) Hvala tebi bolan :)
|
Sto kazu na youtube koda si glas snimao fiksnim :D Inace, odlican je i ritam, samo mi se cini da mozes vise otpjevat barem 2 tona pa onda tek da razvaljuje.
|
Original je svejedno odsviran iz E za razliku od Miranovog iz C. Možda je to zato jer se na tezgi bolje spustiti par tonova da se lakše izgura večer nego da se gazi po originalnim tonalitetima pa se prdne u čabar u pola večeri.
Ja sam se syebo neki dan na svirci kada sam sam odradio od Zaka bolju od najbolje iz C s modulacijom pred kraj pa je onda bilo 6 biseva i ode glas. :D |
zar dopustas sebi biseve? :)
|
Ma mogu ja i 2 tona gore, ali fazon je jer sam totalno "distroit" zacepljen mi je nos kontas.... :) a moze se gore bez problema :)
@ smuchac pa gdje ces iz C :D hahahahaahhaahaha ni zdravko colic je ne bi mogo iz c odpjevat :D hahahaahhaha :P sala naravno ;) |
A eto,dozvoljavam. :">
Mogu ja jako visoko,al se nakon 5-6 pjesama slomim ko pas. :D |
Ja inace volim slusat demo snimke iz razloga zbog ritam sekcije-aranzera...ne slusam tudju tehniku i ne dajem kritike na samu svirku....sve mi se svidja al bubanj treba cvrstinu malo da puca s vise ataka...onda nosi sve.. bubanj nosi cjelu pjesmu kada je live u pitanju...Pa2x mozee hee i to jako bolje..pozzz samo rokaj fino zvuci
|
@Smuchac ne sumnjam ja u to, vi korculani imate i glas i stas, i jako ste muzikalni! Ovo ozbiljno govorim, jer imam rodbine na Korculi, a koga kod znam pjvea odlicno!!! A to sto se tice zaka, ma bola' smanji ti to :) bar na Gdur :P
@GALA Znam kolega sve ste u pravu, ja sam se bas potrudio oko bubnja koji meni(a i ostalima) zvuci(kako su rekli) fenomenalno, a na razglasu je kao med i mlijeko! Ne znam zasto su mi kvalitete zvuka sve gore i gore???!!!!! uffffffffffffffffff u buduce cu snimati preko kompjutera... nema druge... Hvala puno kolega :) |
Na idućoj svirci je prva išla iz C a druga iz A. nema više za*ebancije. :D
Možda je i snimim sad kad sam se konačno spojio na komp. :D |
Evo nesto me Dell snimao ali to je uzas zivi ispao, ja tek poslje skontao da me snimao! :D od pomjesanog teksta do pomjesanih boja takodjer i transpose je bio upaljen pa sam ga vratio na 0 :D hahahah posto imam obicaj iz Gmola sve tonalitete sebi mjeriti pa ih sviram bez transpoze-a (a stavim npr Gmol pa onda saltam + i - transpose) i onda mi je na kraju i ostao upaljen ali eto vratio sam ga Gmol svirao na transpoze -3 i vratio ga na 0 u Gdur i tako sam ga do kraja odsvirao... hahahahahha ma uglavnom NISTA OVO NE VALJA ali eto :D
Btw orijentirali smo se na Dellovu miksetu yamahu emx 512SC jer bih je i ja uzimao! Za mene divota od miksetice :) |
svidja mi se kako zvuci masina,pohvale kolega za svirku i pevanje :)
|
Taj Dell ce glave da te kosta burazeru. Vidis ti cime se on sve koristi, samo da te ocrni. Nego i pored svih tih pacera cujem ja opet, da ti mozes biti zestok pjevac, samo da se uozbiljis... i da dobro pogledas da li je Dell negdje u blizini kad krenes da sviras i pjevas.
|
@Nautica hvala kolega puno :)
@tranzit Ama vratit cu ja to njemu :P hahahaahah, hvala ti tranzite, ma fali meni malo vise ozbiljnosti i rada... ali jbg. planirao sam nastaviti se malo "nadogradjivati" cim ispiti sada prodju na faxu... Ahahahaahha pogledat cu ne brini :D ;) Dodato: <embed src="http://www.*******.com/embed/1072996927/37d7f920" width="470" height="320" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Evo jos jedan video sa probe, ahhahahaha ovo nesto spremamo za fajrunt, malo "ciganluka" sto bi mi rekli, P.s. opet ja u istoj majici :D :D :D :D :D |
Vidi ga Primoz Trubar :P Odlicno je ovo, ako bude riba skakace po stolu na Ortijesu. Tranzite, vidis da jadan nije znao da ga snimam, pa je mahnuo fantomu odmah na prvim sekundama :D
|
Mirane matereti odsviraj više tu ljubav šta u nju vjere nemaš iz D da te deda žika čuje a ne da mi se prenemažeš iz G. :p
|
Treba racunat na transpoze koliko puta # ili b :lol: :lol:
|
Hahaha... i ti Mirane mislis i dalje da ti je Dell drugar. Opet te ocrni. Kuku tebi ako ti je on najbolji drug... kakvi su oni ostali.
|
Ma ima corpus "delicates" nema crnjenja :D
|
Ma 'ta će on tranzite.... da si ga vidio kako mi je bio plav za novu godinu, no, necu o tome pricat :P :D a to sto sam ja koristio u ovom slucaju b, to mi samo moze pomoci ne moze mi odmoci :D
|
Auuuuuu druze ti sve bolji i bolji i svirka i pjevanje takodje,a ni trubac nije los:)
|
Ahahahahhaha moj zeljko trubac je "duvo" tu noc pravo :D ahahhahah
Po tko zna koji put iste pjesme sa malo drugacijim "smekom" sounda ;) |
Super ste!
Sve pohvale za trubaca!:D Dobar je ovaj disco mix pesama. |
ovo je sa nekog koncerta ...;)
|
Hvala hvala momci :)
@romario na koji snimak mislis? Ako mislis na ovaj zadnji, ovo je iz moje sobe :D :D ahhahaa Hvala :) |
Super zvuci !!!
|
nije lose,vjerujem da mozes bolje :)
|
Drn drn ,,,, he he udaranje po mozgu ,,,, salim se , ovo je ekstra za fajrunt ,,, i ja im to otaljigam al u tehno ritmu
Dodato: E jarane ovaj miks ti je , do jaja .... extra dao si mi ideju , ce ga i ja otaljigam na svirkama , ,,,,, |
hahahahha hvala ekipa punooo :)
Pa i ja cak neke stvari odsviram u tehno ritmu, ali nesto mi se taj, tehno ritam vise i ne svidja vise volim, kako bih to nazvao, akustiku, pa taman da sviram O svemu mi pricaj ti na akusticnoj rumbi nego na onoj "kako je to Dell rekao" Pederskoj da prostite :P :D |
Super je ovo druze!Ismejah se sa Dell-ovim komentarima. xD
Sent from my ALCATEL one touch 990 using Tapatalk |
aahahha hvala, ma Dell ko Dell, vazda bio takav :P .... :)
Evo nesto od mene malo drugacije, tj. strano ;) Nadam se da ce biti jos ljubitelja Errosa Ramazzottija. :) |
A di je avaz? :D
|
Super zvuci ovo svaka cast...Ja imam takvih kompozicija na ketronu doslo fabricki koliko hoces a sam ne bih znao nista da odsviram...kad ce nesto na naski:)Pozz
|
@Dell Kakav avaz???? :)
@zeljko hvala prijatelju, bit ce u subotu, nisam do sad nikako nista uzivo snimao, pa cu u subotu.... pa cu snimit nesto naski :) Ja sam odavno trazio od errosa ramazzottija stvari, tj namjenske ritmove, ali kako se toga slabo nalazi na internetu, pa sam jucer prekjucer vidio da je neko od kolega postavio ovaj ritam un emozione per sempre(ali za yamahu), pa reko hajde skinut cu je samo instrumental na ovom svom ritmu sto imam. A ono naski,ponavljam, bit ce ako Bog da u subotu tj. u nedjelju ujutro :) |
Glas, sto nisi pjevao?
|
hahahah :D malo je potezak tekst :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org