![]() |
ej ekipa ,
pa dajte nam se javite malo na forum ... uživo ;) ajd ako znate onu : samo noćas ja vas molim ,pomozite da prebolim ... plaćam u semplovima,koji god format treba ;) |
bravo drug vaxter! livestream i chat .. jedino malo shum smeta ...
bravo ekipa! |
Dajte jos malo livestreama :D
|
Super heheheh...Bravo
Druze Dell ostavi malo tu gitaru i vataj se pica:)Da sam ja tu nestalo bih pive:lol: Dodato: Toooooooooooooooooooooooooooooooooooo Delll bravo samo tako nastavi heheh Dodato: svaka vam cast rasturate pravo..milanchesow posebno i dell sa harmonikce Dodato: Ima da vas gledam cijelu noc..nema spavanja :lol: |
zeljko upadaj u chat ...
|
Wakster ostavi se tog leptopa i mikrofona sve zuji zbog tebe cim pipas kablove hahahha
@grandija kakav shat |
kako cu i ja moci da cujem????????? :( moze li mi netko objasniti??
P.s. meni link nece da radi :S |
|
Bilo je ludo...i nezaboravno.Valjalo bi da predje u tradiciju. pa da se iduce godine malo bolje organizujemo
|
Stvarno je bilo super...nadam se da cu i ja uspjeti doci drugi put pa da vam pokazem kako se pije pivo=))
|
Ha,ha bogami je bila zestoka konkurencija..:lol:.pozdrav za tebe Zeljko
|
Volim vas!!! ;) Svaka vam cast!Ocekujem slike!!!!xE
|
Milance i ja upravo sredjujemo utiske...hvala svima koji su bili i koji su nas pratili preko live streaminga. Bilo je lepo :)
|
Stigao i ja, bilo je lepo, naravno....:)
|
Extra je bilo,iako sam morao zbog obaveza ranije da odem,srce mi je puno lepih utisaka.
|
I meni je bilo lepo.Drago mi je sto sam stekao jos dobrih prijatelja.
|
Slikiceeee
10 Privitaka
Namerno sam tu ostavio slike posto je vezano za skup.Uzivajte
|
momci, drug svrakan ...
jel moze par informacija u vezi fotke? nazalost ne znam kako ko izgleda pa moram da pitam ... :) #1 vule, neconix (?) milance #2 milance i vaxter #4 ? #5 ?, marnel, milance #8 jefta i predpostavljam njegova supruga? #9 ? #10 ?, milance, ? jos da kazem, i ja sam bio do kraj streaminga sa vama a zao mi je kao i vecini ostalih forumasa sto nisam mogao da budem uzivo sa vama :) pozdrav svima |
1-Vule,neconix,svrakan
2-Vaxter,svrakan 4-Millan(onaj sto se sam banovao hehe),svrakan,banex 5-marnel,svrakan(mesas me sa Milancetom) 8-pogodak,3 bambija 9-sokannp Junior mlada nada pevacka,bice opasan pevac 10-Miodrag(Yu-Midi),svrakan,prijatelj od Miodraga,ime sam zaboravio |
1 Privitaka
svrakan i Milanceshow
|
ijaooo .. izvini mnogo .. al sam corav ki konj :lol:
pozdrav za tebe i tanke shen :) |
Bilo je zaista fenomenalno. Nadam se da cemo ponovo, ali u sto vecem broju.:)
|
Meni je bilo extra,i bas lepo druzenje...zao mi je sto su pojedini clanovi morali da odu ranije!
@svrakan Brate mene nema ni na jednoj slici? |
Postavicu kad stignem kuci sa posla isao sam redom ,a stane po 10 slika,ne brini.
|
simke brate, ti se vatao za pivu i ne da pustis iz ruku :lol:
jelence il haineken ?? pozdrav |
Sve ste bre videli...niko da kaze kako sam lep,ili kakvu lepu frizuru imam :lol:
Posle neizmernog ispijanja rubinovog vinjaka(imao sam i sparing partnere),presao sam na LAV pivo,ali ostao sam trezan,i bezbedno se vratio kuci.;) |
1 Privitaka
Nas "rumenka majstor"u akciji!!:)
|
Ja bi da se zahvalim na livestreamingu kolegama koje su to napravile, zaista je bilo fenomenalno, svaka cast svima! Pozz
|
Jako mi je zao sto i ja nisam bio na zurci:-ORadi posla glupog..
Volio bi da upoznam par osoba sa foruma uzivo bash iz duznjeg postovanja prema njima.... Meni je krivo sto i ja nisam gledao live stream. Radio do 22:00 pa odmah u krevet kad sam dosao sa posla:( Nadam se da ce biti koji klip. |
Vece je bilo fenomenalno......
Nadam se da smo mogli bar deo raspolozenja da prenesemo clanovima koji su nas pratili preko neta!!!! |
Super je bilo, ja sam se isto osjecao kao da sam tamo!!! :) milance jel nam to ti ode za pjevace? :P ;)
|
Auuuu...Strasno mi je zao sto nisam imao internet ovih dana pa nisam ni znao za okupljanje :/..Vjerovatno bih se dogovorio sa Dell-om da idemo zajedno iz Sarajeva,al eto...
Nadam se da ce uskoro biti jos ovakvih okupljanja...Nek'o napisa da bi bilo dobro dva puta godisnje,ma sta dva..Treba najmanje 4X xD... Mogu zamisliti kako vam je dobro bilo :D .. |
Pomalo.....
Nego....Kako se culo?Kakav je zvuk bio? |
Dokazao si da je Roland broj 1!!
|
Super, drama majke mi :) tu i tamo nas je zivciralo sto je stopala slika, tj. prekidi, ali super je sve zvucalo. :)
|
|
IIIIIIIII To je taj Dellllllllllll!!!!! :)
|
@Vule
Hvala lijepo za snimak. Nadam se da imas jos :) |
10 Privitaka
Evo jos nekoliko slicica:p.
|
:lol:
milance, pevao si za grand show! nisi citao sta smo pisali na chatu? ne secam se sad ko je pisao, al znam da je neko reko da bi ti bio velika konkurencija za ove iz granda! casna rec :D pogotovo onaj tvoj "vau vau vau" i to bez phaserefekta! fenomenalno! a kako smo tek poludeli na chat kad si startovao "jezik-show" :lol: bravo momci, bili ste svi odlicni! |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org