![]() |
1 Privitaka
Nitko ništa a? :P
U ovom snimku nema sviranja. Zezao sam se nešto s ovom šta nije htjela pa je izašla klapa Smuchac. :D Ja,ja i Smuchac smo u tri glasa otpjevali prvo jedan,drugi i treći.:D |
Odlično kolega,odlično...like:)
Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 6030X koristeći Tapatalk |
Hvala Romario! 53 puta skinuto, mašala. B-)
|
1 Privitaka
Našo sam jedan ritam pa sam se zaigrao i spakovao 3 pjesme u mix. Nisam sjajno otpjevao al ko ga *ebe... :D
|
Bas smekerski otpevano.I klavijatura zvuci odlicno....;)
|
Lijepo :)
To je preko mixera snimano? |
Kolega , svaka cast , lepo ti radi sint a i otpevo si ga super , ja bih samo dodao malo basa na mikrofon i to je to
|
Klavijatura je ubodena u Behringer Xenyx 1204 USB. Nema efekte ni ništa. Mikrofon sam ukopčao u klavijaturu i preko nje pjevam. Sve što sam ovdje postavljao snimano je tako. Snimam u Audacity programu. Zvučna na kompu je
neka Realtek integrirana i nju sam ubio i nje više nema a spojena je ASUS Xonar U7 Echelon Edition koja nije nešto bitna u cijeloj priči jer preko nje samo slušam. Isto tako, i mixer se ponašao kao zvučna kartica jer je i on preko USB-a pa mogu slušati i preko njega i preko Xonara. :) P.S Hvala na pozitivnim komentarima! ^:)^ |
Fino ti to, svaka cast :)
Jedino mozda je malo ovaj snare prenapadan, ostalo ekstra. |
1 Privitaka
Nije ovo za postavljat tu al snimilo se sve dok sam štelovao jer nikako da dobijem vokal... S*ebo mi se kompjuter,novi windowsi i dok sam namještao snimalo se. Kasnije slušam i pišam od smijeha pa reko,nek se i raja nasmije... :D *ebali te windowsi... :D
|
U jednom od ranijih postova kažeš:"Boja glasa mi je uvijek bila minus i tu mislim da nema pomoći...".
Ja druže mislim da ti imaš veoma lijepu i upotrebljivu boju glasa. Možda treba samo malo više energije unijeti.Imam utisak (možda griješim) kao da se plašiš da "pustiš" glas jer ćeš pogriješiti sa sviranjem ili se previše trudiš da uljepšaš.Inače meni je ovo veoma,veoma prijatno za slušanje. Veliki pozdrav! |
Ja sam s vremenom shvatio da sam "u dolasku" i da mi treba da se oslobodim a pogotovo i sad nakon tvog komentara druže Jaki. Istina,da izvineš,userem se i tako uvijek nikako da otpjevam kako mogu a i sam sam sebi dokazao da mogu nekad. Ne znam od čega me strah/sram da izbacim van vokal jer tako isprepadan zvučim katastrofa i sebi i drugima. Kad se opustim stvarno zvuči upotrebljivo i u pravom tonalitetu nestane onaj dječji glas. Ovo sam čačkao zašto mikrofon ne radi i ispala je za*ebancija i opušteno skroz i od nečega takvoga vidiš da je zazvučalo dobro. Svašta... :D
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Ama "gurni" ti to malo dijafragmom da daš snagu glasu i ima da sam sebe iznenadiš kako će da zvuči.To probaj bez klavijature uz matricu pa posle piči na klavijaturu.Još bolje ako imaš neku matricu sa pratećim vokalima da ti povuku glas.Ti pjevaš što bi se reklo "iz grla",samim tim nemaš snagu glasa i gubiš samopouzdanje,a šteta je-možeš lijepo da pjevaš.To je moje mišljenje....
|
Hvala druže. Težim tome i potpora dobro dođe. :)
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Malo sam se igrao pošto sam okačio oba stroja na zid :)
Piano: (nešto mi ispao tih) <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2opOGOXMGNg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Malo starog "densa" :p <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/25wvebk1x48" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> I tambura :D <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-224rGFI3xU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
1 Privitaka
Kako se igram sa semplovima i nabacio sam par harmonika u MOXF6,prvi put snimam svirajući na dvije klavijature. Bježe mi ruke posvuda ali uspio sam bar solo da odsviram. :D
|
Fino druze samo napred
|
Bio gazda od jednog noćnog kluba do mene i reče mi imam snimku s dočeka kad ste svirali i pošalje mi na mob. Preslušao sam i kontam katastrofa i masa grešaka al ko ga *ebe. Nasmite se i vi... :D
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FV72LHCcPuQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> |
....ko ga *ebe....sviđa mi se!:)
|
.ebes muzicara koji se nije napio na gazi( pa makar i malkice) i koji nema snimak za koji i sam zna da je bolje da ga nema haha
|
Zvao nas lik u zadnji cas a mi doma imali docek i pristali smo da svirka pocne u 2 ujutro. Trijezni nismo dosli.... :D
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org