YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Tranzit - Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20768)

tranzit 27.10.2012 14:10

Citat:

Originalno postovano od romario (Post 227473)
Mislim da "pazi ,ujeda" može par dana...

Evo romario ne ujedam vise, sad samo kuham... kuham... kuham... dok ne prokljucam. =))=))=))=))

romario 27.10.2012 14:35

Čuj ,
ako tebi tako paše... ;)

muamerboss 19.01.2013 22:32

Tranzit legendo, ocekujemo koji demo sa Trans Audio mašine :)

(da se već polako sračunavamo s dnevnicama, bauštelskim naravno :P )

tranzit 20.01.2013 00:43

Bice Muamere uskoro a bilo bi vec, da nisam u poslu do grla, sto u studiju, sto oko izrade i isporuka Trans Audio masina za njemacko i zapadno-evropsko trziste. Moci ces sve da cujes, vidis i procitas u propagandnom materijalu ovdje na yu-midi shopu cim to sve postavimo.

zeljko 20.01.2013 00:51

Otegnuste vi to bogami vec 2 mjeseca nista od Audio trans sistema:(Odpasce nam kosa cekajuci dok izadje na trziste:lol:

tranzit 20.01.2013 02:15

Ko ceka taj i doceka... aman, kao da ce svi odmah da pokupuju Trans Audio, koliko ste navalili. Kao prvo, proizvodni kapaciteti nam nisu toliki da bi zadovoljili nekakvu ogromnu potraznju a drugo takav vid poslovanja mi nije uopste cilj jer za to jednostavno nemam vremena a ni volje. Na kraju, cijena tih uredjaja nece biti bas preslatka, prije bih rekao da ce biti otuzno slatka jer je i ono sto se dobija veoma vrijedno i skupocjeno. Drugacije ne ide jer se visoki kvalitet ne da napraviti za male pare. Volio bih i ja da sam madjionicar, ama nisam.

harepa50 20.01.2013 02:17

Strpite se ljudi još malo :D

zeljko 20.01.2013 03:09

Ma zezam se malo nemogu da spavam pa mi dosadno:lol:Evo sad odo da probam spavat pocinju da me svrbe oci valjda cu uspjet malo da odspavam hehe

nele1 10.03.2013 07:55

Ajde da cujem jos nesto lepo od tebe tranzit sa orkestrom ili aranzerom ako imas jos nesto ona smekerski kao sto si postavio,veliki pozdrav.

zeljko 24.05.2013 05:12

Nije valjda da ti je ovo sav repertoar:DDaj nesto novo po mogucnosti malo narodnjaka da cujemo,pa da nam se opet najeze dlakice po rukama dok slusamo hehel.

nele1 04.06.2013 12:02

Tranzit ajde baci neki demo od dallape da cujem kako je to ispalo,veliki pozdrav.

zeljko 04.06.2013 19:47

Ma nema Tranzit vremena od mladih pjevacica i Rada s njima u studiju:D

harepa50 05.06.2013 00:16

Vjeruj mi Željko, čovjek koliko radi u studiju, zamrzio je i muziku i svoj posao... Moraćete se strpiti malo za tu Dallapu, 'ebiga, nema čovjek kad vremena da odahne. Ali ja znam kad Tranzit to napravi da je to top i nema dalje.

zeljko 05.06.2013 00:28

Vjerujem ja njemu zato mu i ne dosadjujem mlogo:lol:

daliborkorg 29.06.2013 01:16

Sta se desava sa treans auodio-m?

tranzit 29.06.2013 01:52

Desava se !!!
Da prekratis cekanje, kratki demo jednog od rumba-ritmova sa Trans Audia:

<iframe width="100%" scrolling="no" height="96" frameborder="no" src="http://kiwi6.com/tracks/widget/0ikdywxgzq?autostart=false&show_artist=true"></iframe>

Narodnjak300 29.06.2013 02:30

Super su mi bubnjevi, bas se oseca prostorija i nekako mi osvezilo uho posto vise dolazi do izrazaja prostor od samo close miking-a. Bass nije ostavio takav utisak na mene kao bubnjevi ali nema veze, elem citao sam nesto da neke ritam masine namerno nemaju tacan clock vec on pomalo zuri i kasni nasumicno. Mislim da bi bilo super kad bi neki aranzer imao kao tu neku "humanize" opciju. (mozda i ima, nisam nesto upucen preterano)

tranzit 29.06.2013 02:36

Ima, Trans Audio i bas ta rumba koju cujes je obradjena humanize funkcijom. Uopste, kompletan aranzer Trans Audia sistema je "humanizovan" pa radi toga se i ne cuje "masinski". Bubnjevi Trans Audia sistema su uvijek "u prostoru" jer to i jeste ono sto daje osjecaj da bubnjar sjedi upravo tu ispred slusaoca. Kompletan koncept Trans Audio aranzera je maksimalno oponasanje zivog orkestra, sto podrazumijeva i maksimalnu autenticnost instrumenata ali i aranzmana.

zeljko 29.06.2013 02:41

Slabo ti se cuje kontra gitara i nema stringsa..Smanji za trunku tarabuke i bice bombona=))=))=))
Dodato:
A ja i nisi nista odsvirao heheh

Narodnjak300 29.06.2013 02:48

@Tranzit U tom slucaju sve pohvale, o svim detaljima se vodilo racuna kod Trans audio sistema.

@Zeljko haha podseti me tvoj komentar ono kad pevacice uzmu pa kazu: izostri ga malo, daj mu malo dubine, daj eho hehe ili sto bi Romi rekli: kume daj malo skupoce :lol:

zeljko 29.06.2013 02:50

Hahahah ova je prava.."kume daj malo skupoce":lol:

tranzit 29.06.2013 11:34

@Narodnjak300

Vjeruj mi da se zaista o svemu vodi racuna kod Trans Audio sistema, cak i na sitnice na koje ne bi ni pomislio. Humanizacija je jedan od najbitnijih faktora, pa se podrazumijeva da je dobila prioritet ali na primjer, kod tih famoznih terci (koje se u gornjem snimku ne cuju, posto nisam nista odsvirao, kako Zeljko kaze... hahahaha) svaki prateci instrument ima svoju "vremensku osu" to jest ne pocinje uvijek ton tacno kad i prim instrument vec ima random kasnjenje u okviru nekih 6 ms (pa kad izabere po principu slucajnosti), tako i sa zavrsetkom tona (Note Off). Ovo je samo jedna od sitnica a ima ih veoma, veoma mnogo.
Dodato:
Ah...ja, Zeljko zaboravih, te "stringsove", ces slabo da cujes u ritmovima Trans Audia jer... rekoh li ja da je Trans Audio osmisljen da maksimalno autenticno oponasa orkestar na bini... ko vodi pedeset gudaca na svirku ? =))=))=))=)) O miksu se ne brini jer to je sve na mjestu da ne moze biti bolje, samo su tvoje usi malo iznenadjene sasvim drugacijim soundom nego sto si navikao da cujes sa konvencionalnih aranzera, pa ne znaju sta ce prije da slusaju =))=))=))=)). Malo sale ali... dobro je poznato... u svakoj sali ima mnogo istine.

sale_band 29.06.2013 11:59

Uh... Evo musterije! Ako ne bude presoljena cena, naravno... ;)

tranzit 29.06.2013 12:22

Za tebe ima posebna cijena, 30% popusta... onako od oka.

sale_band 29.06.2013 12:24

E hval ti gde cui i gde ne cuo :p

K'o sto narod kaze, najbolja mera je "ofrlje"

tranzit 29.06.2013 12:28

Ofrlje ili ne... uvijek stojim kod zadate rijeci. Brzo sam reagovao, mozda i zazalim ali... receno je receno... ti imas 30% popusta na cijenu, pa kud puklo da puklo... samo moracu onda da podignem zvanicnu cijenu za 30% =))=))=))=))

zeljko 29.06.2013 12:28

Ma zezao se malo super zvuci svaka cast.Poz

sale_band 29.06.2013 12:33

Hoce li biti kakav shipment za Downunder? :D

tranzit 29.06.2013 12:35

Nije problem, taman da si i na Mjesecu, angazovao bih Space Shuttle.
Dodato:
@Zeljko
Ama znam Zeljko, nego sam napisao tih par odatnih informacija o Trans Audiu jer mi je tvoj post dobrodosao kao povod za to.

sale_band 29.06.2013 12:40

Uh... Uvek sam se plasio onih koji me tapsu po ramenu uz obavezno "ma nema problema".... :D

P.S. sala mala

zeljko 29.06.2013 12:42

Pa jest eto vidis,da nije mene ti bi mozda po nesto zaboravio:lol:De ako moze jos nesto postavi i ako moze odsviraj malo jbg.Nemoj da si skrt.

tranzit 29.06.2013 12:44

Zeljko, ti si moj andjeo cuvar... nista bez tebe. Odsviracu, polako... vidis da i ja koristim poslovnu strategiju velikih proizvodjaca, pa dajem po malo na kasicicu.

zeljko 29.06.2013 12:47

Vidim:D

maricm 29.06.2013 14:07

dobro zvuci.. bas onako zivo samo ne cujem ritam gitaru a bas gitara je malo preglasna

tranzit 29.06.2013 14:32

Nemas dobro slusanje (monitoring). Miks ritmova na Trans Audiu je pravljen za Live, dakle prvenstveno da se to cuje optimalno na PA sistemima, a ne na kompjterskim zvucnicima jer je sav rad u vezi sa miksom radjen na totalno neutralnim i potpuno linearnim monitorima u idealnim studisjkim uslovima. Miks je uvijek kod Trans Audio ritmova, direktan i brutalan, bas onako kako to biva kada svira realni orkestar na bini. Ritam gitara se cuje sa obje strane jer je upotrebljena tzv, Chord Stereo gitara (gdje se akordi ne dobijaju od akorda midi nota vec su sami akordi samplovani) i taman je tu gdje treba da bude. Napisao sam u jednom od prethodnih postova, da ljudi nisu naviknuti na ovakav sound, koji se neizmjerno razlikuje od mekanog i slatkasto-otuznog HiFi sounda konvencionalnih hardver aranzera, pa ne znaju gdje prije da slusaju. Sve u svemu, na bini je to direktan sound, gdje se odmah moze locirati gdje koji instrument stoji u panorami i sta taj instrument svira. Skini taj kratki File i pusti ga na svoj PA, pa onda slobodno napisi ovdje sta si tada cuo.

Vux 29.06.2013 18:49

Ova rumba poslednja je toliko ziva stvarno kao da je bubnjar tu, odlican zvuk

tranzit 29.06.2013 18:53

Ma tacno bi ga covjek zviznuo po labrnji da ne mlati ko sumanut po tim kantama =))=))=))=))

Vux 29.06.2013 18:57

haha da da, a zvuk je jako topao, nije plastican onako odredjen, nego rasut svuda

acakasper 29.06.2013 19:27

stvarno tranzitov sav materijal je maksimalno profesionalan,i perfektan zvuk.

namrgodjen 30.06.2013 04:34

Sve pohvale, stvarno se vidi dug staz u studiju.

Trenutno vrijeme na Forumu 03:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org