YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Nema te vi pojma ... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2261)

nele1 13.08.2007 14:13

hahahahahahaha

ovo zadnje ti je do koske

VOLIM KORGOVE I MIRSADU

blatusan 13.08.2007 14:15

Ovako je bolje care

MIRSADU OBOZAVAM A KORGOVE VOLIM

nele1 13.08.2007 14:16

HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAA
CAR SI

blatusan 13.08.2007 14:18

Car bez carice, jebo ti to !!! :cry: :cry: :cry: :cry:

nele1 13.08.2007 14:21

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TISI CARRRRRRRRRRRRRR
OSTALO NIJE VAZNOOOOOOOOOOOOOO

Sejox 13.08.2007 15:06

Zadevero si me Alene

Alene legendo,

E jesi me nocas zadevero i stavio na muke.Onaj tvoj Salcinovic imo neki kvar na putu pa nije mogo doci da sakati one ovce.Moro sam u pola noci naci i nasao sam jednu ciganku sto dobro GATA i KUNE.Doveo sam je pored ovaca i objasnio da im mora svojim vradzbinama ukinuti lijevu nogu.
I neces vjerovati,doduse bio je pun mjesec,kaze ti ona jednoj ovci:"DABOGDA TI OTPALA LIJEVA NOGA" i vjerovo ili ne ostade ovca sa tri noge.I tako redom.....
Uglavnom TAM-ic krenuo,sa ovcama,pun goriva a morace do Njemacke tankovati jos 50 puta.Krenuo je a kad ce stici nezna se.
Nisam imao tog vaseg preparata i neznam da li bi on u nekoj duploj dozi mogo da otkida ovcije noge.Mozda cu ako budem isao u Bihac kupiti malo od druga Elvira za svaki slucaj.

Bice bolan nebio i carice.Pjeva Mile Kitic: "Mogao sam biti car,..."

ZIVJELA,ZDRAVA I VESELA BILA MIRSADA

A bice Korgova- JEDAN SE OTEGO,DRUGI SE PROTEGO!!!!

Pozdrav moj dobri Zenicaninu zaljubljeni,
Sejo

blatusan 13.08.2007 18:35

De tu gatarku zamoli da imamo srecu Mirsada i ja!!! Obavjestenje, zajedno smo!!!! Samo da nam Sejo tu gatarku skonta da budemo sretni i neimadnemo problema, kad kazem probleme mislim na oca(njenog) Sejo ako to uspijes imas upgrade do kraja zivota dzaba jos cu ja tebi ovce slat!!!!!!!!!!!!!

nele1 13.08.2007 21:53

e stvarno si cudo

e stvarno si cudo
zvali sute car kad si bio mali
a sad si carstina

Sejox 13.08.2007 22:23

Alene legendo sredjeno

Alene druze moj zaljubljeni,
Evo upravo sam se vratio iz jednog kvarta u Sarajevu gdje ima cigana,i vodio pregovore sa onom cuvenom gatarkom u njenom satoru.Jarane,da joj vidis satora,ko u El Gadafija libijskog predsjednika-sve unutra novo.I tako u nekoj polutami,okruzeni sa desetak macaka i ponekim pacovom rekao sam joj tvoju zelju: "HOCU DA MOJ DRUG ALEN I NJEGOVA CURA MIRSADA BUDU SRETNI DO KRAJA ZIVOTA A DA IM NJEN OTAC NESMETA".
E onda sam morao otici da kupim jednu kilu nekog novog La Graha,da bi ona mogla da izvede tu magiju.Nije smjela traziti love jer sam joj zaprijetio da radi na crno i da ce u muriju.
Druze moj morao sam dobro naculiti usi da cujem sta to ona madjija i mumlja,da se nebi slucajno zeznula pa da ko sinoc kaze:"DABOGDA MU OTPALA LIJEVA NOGA".
Uglavnom madjijala je ovako:OVA MAGIJA SA GRAHOM NEKA IDE PREKO SATELITA ASTRA ZA NJEMACKU.NEKA ALENU I MIRSADI BOG DADNE LIJEPO ZDRAVLJE,PAMET,NAFAKU,MNOGO DJECU,PUNO EURO,KROV NAD GLAVU(ne sator),LJUBAV(nije vala rekla nista bezobrazno),SLOGU,KORGOVI!!!....
Sto se tice oca spomenula je sljedece:"DABOGDA NOSIO APARAT ZA USI,I DIOPTRIJU NA ONE NAOCALE -15,RADIO OD JUTRA DO MRAKA,SPAVO KO TOP,RANO POSTO ZABORAVAN....
Druze moj ako ovo bude djelovalo njen otac niti ces vas moci dobro vidjeti a ni cuti tako da mozete zivjeti i biti sretni do kraja zivota,ko u najboljim TV sapunicama.
Halalio sam ti onu kilu novog La Graha.

BATALI LADU("cuveno"rusko auto)A CUVAJ MIRSADU!!!!!!!!!!!!

Hajde druze pa javi djeluje li,

PS:E da mi je ovu gatarku premuntati da mi sredi da mi moj drug Almir(Alix)bude dostupan kada mi treba.Nemoze mu ni ona uci u trag,ali dobar je to drug javice se on.

Pozdrav,Sejo

blatusan 14.08.2007 10:04

Neka jarane hvala tebi i toj gatari haman da je upalilo!!
Nego rokni ti nju Sejo da nama nebi kake sihre stavljala!!!

OS na kile OS na kile hajmo ljudiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nele1 14.08.2007 13:34

hhahahahahaha

hahahahahahaha
jeli nema na grame

Sejox 14.08.2007 14:15

Druze neboj se sihira

Druze moj neboj se sihira.Morala je gatara popiti uz kafu jedan novi preparat koji se zove: ANTISIHIRIN jer inace nebi bilo pregovora.
Nesmijem je roknut jarane jer bi onda preselio u tvoj rodni grad u KP DOM ZENICA pa bi pjevo "Zenica blues" par godina.
Ako je pocelo da djeluje onda svaki dan ocekuj poboljsanje.
Javio mi se onaj vozac TAM-ica i kaze da je negdje u Austriji.Kaze i da su ovce u stabilnom stanju.Sve je blize tebi.

Pripazi Mirsadu i posalji joj jednu finu poruku sada,da malo ubrzas djelovanje.

Hajde veseo mi bio,
Sejo

nele1 14.08.2007 17:09

hahahahah

hahahahaha
jebote pa viste svi u fazonu
G7
PA NEGDE DO Cdim
POZDRAV SAMO NASTAVITE ITO OPUSNENO
BLATUSAN REKOH TI DAJE TVOJA KRAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
NECU DA PRICAM
AL CU DA PISEEEEM

nele1 14.08.2007 17:31

EEEEEEEEEEE DRUM MOJ

BLATUSAN JESILI POBEDIO NEPRIJATELJA
MISLIM NA ZENSKOG NEPRIJATELJA
HAHAHAHAHA
POZDRAV CARE

blatusan 14.08.2007 17:54

Heheh, care moj nisam jos! Evo bas sad cekam je u Internet klubu! Pa cemo vidjet sta ce biti i OS nema na grame samo na kile!!!
Hajmo ljudi! Primam sakate ovce bolesne cak sa sidom i sifilisom hajmooooooooooo!!!!

nele1 14.08.2007 17:55

HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHA
SVE SAMO UDRI
NAS NOVI OS TRPI SVE
HEHEHE

Sejox 14.08.2007 22:36

Alene,hajmo u novi biznis

Nele druze(nadam se da te mogu tako zvati,jer ja sviju zovem drugovi)neznam jesu li svi na ovoj temi u fazonu G7 do C dim,ali u nekom opicenom solo performans fazonu sigurno jesu.
Moj Nele,nas drug Alen na zalost netreba da pobijedi zenskog neprijatelja(Mirsadu) nego muskog a to je njen otac.E to sam mu ja odavde iz Bosne i sredio i izgledada je rezultat dobar.

Alene jarane predlazem ti da osnujemo privatnu firmu sa nazivom: ALEN & SEJO CO GmBH.
Radili bismo ovako:

Ti prodajes OS-ove i trazis bolesne ovce od raje,a ja posto imam stelu sa onim veterinarom i on mi je nabavio raznih virusa,ubrizgavam viruse: side,sifilisa,bruceloce,slinavke,ako treba i upale pluca itd.
Znaci-raja od tebe trazi dobar OS a od mene da im razbolim stoku.Posao na VELIKO.Zapamti naziv: ALEN & SEJO CO GmBH.

I jos nesto:Ja koliko znam nikada zenicani nisu cekali trebe u internet klubu,nego dzentlmenski na korzu kod robne kuce,pa u kafic,setnju i....

Veseo mi bio,pa javi ako si za biznisa.
Sejo

blatusan 14.08.2007 22:47

Heheh, kod cesme u kafic pa onda na kamerovice :lol: Jesi to mislio. Vjeruj jaro da sa njom nemislim na to! Jos nismo u vezi jer se boji i sta ja znam! Lagano mi to vec ide na zivce al polahko!!! Jebavo sam sto bi se reklo i muhu u letu!! Sad me spuca ova cura nenormalno, na nista nemislim samo na nju i to tek nakon sto smo se 2 put vidili!!!!!!?????
Jebiga!!! A Sejo care Kamberovica polje mi uze nevisnost u 14 godini iza mature :lol: :lol: 4 Nezaboravne minute mog zivota :lol: :lol: :lol: 8) 8) A za firmu cemo drugo im !
LA SEJO&ALEN GmbH
Hajmo ljudi OS na kile samo ovdije i nigdje vise!
Pozdrav,Alen!

nele1 14.08.2007 22:57

HAHAHAHA

SEJO TOJE METAFORA LEGENDO
ZNAM JA SVE SAMO SE SALIM SA ALENOM
BUDITEMI POZDRAVLJENI I SVE NAJBOLJE

Sejox 14.08.2007 23:40

Druze da saljevamo stravu

Ma Nele druze tu smo da se salimo i zezamo:Nema ozbiljno.Dobra ti je metafora jarane,a ja u skoli umalo da propadnem iz maternjeg jezika zbog tog pojma "METAFORA".Al dobro je proslo.
Alene moj,pa bolan nebio to kod tebe ona prava Platonska ljubav.Dva puta vidio i odma se oduzeo.(to mora biti nesto dobro da je,jer raja sa Blatuse nece svasta zaozbiljno).
Ali druze moj rijesicemo i to nekako.Ako se ona boji ja ti predlazem sljedece : da se njoj SALIJE STRAVA IZNAD GLAVE I DA SE NAPIJE VODE PREKO MASICA(nadam se da poznajes sve ove izraze).
Ja mislim da i u Njemackoj ima nasih starijih zena koje to rade samo sto ono olovo za STRAVU mora biti original a ne kinesko,masice od INOX-a a voda DESTILOVANA.Pa kad joj ono vrelo olovo rokne iznad glave u hladnoj vodi i kad se napije destilovane,ma nema jarane moj da se boji vise vjeruj mi.
Kako znas da sam mislio na Kamberovica polje :lol:
Naziv firme koji si predlozio prihvacen samo je treba registrovati.
Nesto slab odziv za ovaj tvoj OS pa neznam smijemo li reklamirati usluge ugradnje raznih virusa u sitnu i krupnu stoku.

Veseo mi bio i nemoj da bolujes od ljubavi-DOHAVIZAJ SE
Sve je ovo sala druze,zezamo se.
Sejo

nele1 15.08.2007 01:12

DOBAR NAM JE BLATUSAN

DOBAR JE BLATUSAN
SVE CE PROBLEME ON DA PREVAZIDJE
CAK I ONE SILNE LA OSOVE
I SILNE KILE U PRODAJI
A POGOTOVO KOD ZENSKOG RODA
ZIVEO TI NAMA CARE 100GOD

nele1 15.08.2007 01:42

EEEEEEEE

LA BLATUSAN
OS MOJ NEPOTROSENI U 10000000000KG
KAKO SIMI CARKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

blatusan 15.08.2007 09:49

Evo narode, jutro ja jedva oko sklopi radi nje! Nele care napredujel KORG!? A Sejo legendo, poznati su mi ti izrazi u PM! Odm mi muka dodze vjeruj. Ja i nejverujem u to care al smuci mi se kad se sjetim na one nase ciganke koje imaju 30 kila a 50 kila zlata na sebi i smrde na razno razne ustajalosti i jarceve znojeve!!!!! :lol:

nele1 15.08.2007 12:17

HAHAHAHAHAHAHA

IDE POLAKO CARE SA PA
EEEEEEEEEEEEEEEE
DOBRO TI SA OVIM ZLATOM
HAHAHA

Sejox 15.08.2007 14:36

Alene druze ti ga nadrljo

Alene legendo,
Nemogu da vjerujem da te to tako spucalo.Pa kakva je to cura matere ti.Da nije slucajno klonirana Sharon Stone.Ja bi volio zbog tebe da jeste ali da mi nepatis druze.Pa kako nisi skonto kako ces zaspati brzo.Tolike si ovce dobio za svoj OS a neznas fazon.Kada legnes jaro broji ovce i neces ih puno odbrojati i vec si u komi.Ako nebude brzo djelovalo a dobio si od mene i onih crnih ovaca,onda broji mjesovito i to ovako:jedna crna,druga bijela,treca crna... :lol:
Nedaj druze da te ljubav(platonska)baci u bandak.

Reko sam ti DOHAVIZAJ SE

Zdrav i veseo bio,
Sejo

nele1 15.08.2007 14:48

HAHAHA

VI STE LEGENDE
NECE BLATUSAN PASTI
ON JE DOBAR ;SREDICE TO ON ZNAM JA
POZDRAV

nele1 15.08.2007 20:22

BLATUSAN

CARE DAJ DODAJ TOM TVOM OS NEKI SPECIJALAN ABDEJT
KAD COVEK NEZNA DA SVIRA NEKI FOSPIL
A DAGA ABDEJT PODSETI
HEHEHEHEHEHEHE

nele1 15.08.2007 20:23

AAAAAAAAAAAAAAA

STA KAZES TOJE ABDEJT
:lol: :lol:

Sejox 15.08.2007 23:52

Moze on sve napraviti

Ma Nele druze,moze nas Alen sve napraviti,samo ga je spucala ova cura i u mali i u veliki mozak,pa mozdane celije sada miruju.Ma sta mu uradi ova klonirana Sharon-ka,nekako mu i postovi postali depresivni a o biznisu da i nepricam.Ma znam ja da su zenicani tvrd orah jer nebi im se fudbalski klub zvao CELIK(tvrd ko celik)i nadam se da nece upasti u tu ljubavnu misolovku.
Alene druze pa i firmu smo osnovali a nigdje tvoje reklame ni marketinga za prodaju.Nismo jos ni Euro zaradili a valja platiti porez.
Druze moj ako je toliko gusto,ja cu iznajmiti od Rent a car-a dobru limuzinu sa navigacijom da te mogu naci i da uradimo PSIHOLOSKE PRIPREME.
Jeli pocelo djelovati ono za oca jarane.

Strpljenja druze,strpljenja...i broji ovce pred spavanje onako kako sam ti objasnio.
Zdravi veseli bili,
Sejo

nele1 16.08.2007 01:00

HAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHAH
IMAS PRAVO
NAS DRUG JE CUDO OD COVEKA

Alix 16.08.2007 07:23

La Alene!
Ti jarane patiš od lopovluka...
Ja kako te znam svaku drugu sedmicu ti patiš,voliš,piješ...Pa La brate mili dosta je toga...Batali te ženske pobogu i radije tamo klapći za instrumentima....nmas dvojica ko da smo 2 brata---baksuzi da ih nema.Samo zamisli koliko sličnih doživljaja imamo i koliko bi ih imali da ja nisam dobio sina...Auu mali milion...Al za tu patnju,napiši i skomponuj joj neku pjesmu,odsviraj i pošalji...Možda ima nade za tebe...Pozdrav!

blatusan 16.08.2007 09:20

Rokno sam se drugovi sinoc ko pita! Nemoze mala izac izmisli neke fore! Nazvala me druga da izadzemo ja prvo odbijem pa onda prihvatim! Otisli smo na pice pa kod nje dalje netrebam pricat! Hehehe, La Brate La Almire ja sam gotov puko pa haj :lol: :lol: :lol: Znas me!
Sejo druze, haman ona tvoja gatarka je atrapa nema pojma nista nepali :lol: :lol: A sto se tice spavanja zaspo sam go Pasa sinoc! Prebroja krdo ovaca i zaspa a imam i novu ideju za OS jos je tajna!!!!
Hjate narode butite pozdravljeni dok se ja trijeznim!!!
ALEN!

nele1 16.08.2007 13:53

HAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHA
ALENE CAR SI

blatusan 16.08.2007 14:05

Heheh dze si care!!! Sta cu mora se! Ha ja!!

Sejox 16.08.2007 14:14

Nedaj se druze

Alene druze moj,
Mahmurluk ti je najgora bolest:Kad covjek skonta,da zbog par sati uzivanja mora da krepaje citav dan-odusto bi.Ali poslije onog "nikad vise ovako" opet se jos brze osladi ,pa ponovo.Joj sada valja kiselu corbu jesti,neznam imali rasola,...neko se i pivarom popravlja.Ako je istina ovo sto je Almir napisao(a on uvijek tacno pise) ,jarane tu ti magija ne pomaze.Dakle Almir je dao tebi dijagnozu: "LOPOVITIS I PATNJITIS CHR. :lol: "Zeznuto je ovo sto pise CHR.(hronicno) a da pise AC.(akutno)bilo bi bolje jer to prolazi brzo a sa ovim CHR.moras da se sam boris.Vidis da je brojanje ovaca spas za nesanicu.Jarane sa tom malom,koliko ja vidim, moras biti bolji tehnicar od Ronaldinja.Iskoristi svoj talenat pa vezi polako.
Hoce li ta ideja o novom OS-u ici mozda preko nase firme:"LA SEJO&ALEN GmbH ili to radis solo????

E Almire "rodjace" moj kadli ces ti meni odgovoriti na onaj moj mail,da zavrsimo sto smo zapoceli.Pa prije bi dosao do BUSHA predsjednika,nego do tebe.Odgovori tako ti Juznog vetra i Korga i Perice... :lol:

Hajde budite mi zdravi veseli,
Sejo

nele1 16.08.2007 15:10

HAHAHAHAHA

HAHAHA JESTE FANTOMI SVAKA CAST

blatusan 17.08.2007 20:02

Hocel narode imal vas zivih!! Hajmo ljudi sa OS koji se izvrsio u fabrici La Sejo-La Alen La GmbH dbijate sredstvo oplodzavanje krave!! Navalite!

Sejox 18.08.2007 00:06

Drug mi ozivio

Ooooo Alene druze moj napokon si ozivio.E jesi me zabrino bolan nebio.Ja ovamo pripremio opet onaj TAM-ic ali ovaj put sa buradima rasola,vrecama kisele tarhane,paketima pive od 2litra....kao humanitarnu pomoc za teski mahmurluk.Pretpostavljam kako ti je bilo,ali brate to si ti pomijeso svasta nesto i na kraju prepio i onda "BOL BOLUJE....".Jeli i veceras u internet klubu. :)
Ovo sa ovim OS ipak ide preko nase firme i to je dobro.Ovaj dodatak uz OS moze doprinijeti povecanju stocnog fonda, i razvoju ugostiteljstva-teletina ispod saca... :)

Hajde zdrav i veseo mi bio
Sejo

blatusan 18.08.2007 11:57

Gotovo je Sejo sa njom! Sto je bilo bilo je! Sad se koncentrisem samo na firmu care nemam zezancije! Sinoc sam sam je izbacio iz glave raznoraznim tekucinama!!!

Alix 18.08.2007 12:35

e moj La Alene...Znam ja tebe druže moj...Al et nisam htjeo ništa da pišem...Samo čekam kad će te klapiti kakav drugi đavo pa da ponovo kažeš da si se u novu trebu zaljubio...Eh moj La Alene znam ja tebe dinamite kad si bio petarda :lol: :wink: ...Pozdrav!

Trenutno vrijeme na Forumu 22:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org