![]() |
Jaooooo, pa zar vas nije sram!!!!=))
Damu pitat za godine??? Ne mogu da vjerujem, Sejo, Al, vi iz stare Bečke škole, pa tako?? Auuuuuuuu..............majkoooooooo........ i da, na kraju,,,,, dobro došla Plavkice! |
Drug Svirko je inace,nesebicni strucnjak za pomoc zenskim clanovima na forumu.
Setovi,boje,tekstovi...sta god treba.....cisto za informaciju. |
Hvala najlepse:*
|
Citat:
@SVIRKO kakva te becka skola snasla??? ja tri razreda 2 puta ponavljo a sejo prepisivo od mene |
=))=))=))
|
Mario,ja imam originalnu diplomu "Becke skole"-doduse malo je pozutila.ali....;)
A to sto si ti bjezao sa nastave....steta ti je....;) |
A momci moji,,,,,
a šta mogu kad sam lijep i mlad Ko rosa u podne=))=))=)) A za pomoć, tu sam uvijek spreman. Čak i muškima=)) |
Odlicno, ako mozes da pomognes, sad mi je to bas neophodno....:">
|
Ovaj SOS je dovoljan....
Sad ce on,samo sto nije....jos ako su vam iste klavijature.... |
Dobrodosla, ovde pomoci sa svih strana imas...
|
....
ma sejo ja znam da si zavrsio becku skolu...
i cim si nju zavrsio premjesti9o si skelu na univerzitet pa si i njega ofarbo:lol: nego plavkice kakva to tebi pomoc treba u pola jedanest navece??:D ak9o je tekst,muzika,akordi - za to je svirko nadlezan aranzmani,ritmovi i opste muzicko obrazovanje obrati se SejiSaxonu a ako je za spremit po kuci,usisat,ispeglat zavjese,sarmu savit... to mene kaci:D |
cccccc....Al nas navlaci Pamela =))=))=)):lol:
|
Evo me kolegice,
tu sam, već letim, trčim, jurim čak |
Citat:
Ma jok sta vam je...:lol: nego...sve se plasim da to nije neki PLAVKO a ne PLAVKICA? :lol: |
Miki,
Pustis malo da se igra....pa ko je da je....ali do granice.;) |
mene je ipak "nasmijala". lijepo te je vidjeti plavkice
|
Za sve "neverne Tome", da jesam zensko sam, ali sam nova ovde, i trebala mi je pomoc oko avatara....
Ali, eto za jednu plavusu, brzo sam se snasla....... |
Kolegice, nemoj se obazirat na provokacije,
vidiš da su ljubomorni:D Ako ti šta zatreba tu sam. Imaš sve u mojem profilu |
....
da.
cak mu stoji i da je neozenjen. |
E pa drugarice koleginice dobro ti nama došla... Vidim snašla si se oko avatara.. I ne obaziri se puno na ove moje kolege to ti je tako kako je sa nama muzičarima..... =))
|
Ma, o(t)pusteno.....:D
|
Pozdrav i od mene,dobro nam dosla.P.S VOLIM PLAVO MAKAR I FARBANO!!!
|
a to vam ona becka skola, kad te protjera, a nemas blizu wc, pa ides iza nekog grma da se istovaris i bechis se da te ko ne bi vidio ;)
|
Andjele plavi......
Ajde cimni me na mobilni ili na PP......... Pa da postavim tvoj snimak.....;)...........:D 063/7798349.........milanceshow..... |
plavkica ...
au bree .. e momci sad malo manje psovki, mislim nemoj da se ljutis, ali gospodja je medju nama ...
i sa moje strane, (kao mladji referent :D) dobrodosla nam na ovaj sajt plavkice. nema da se kajes, ovo su sve fini momci ovde, a i dobri muzicari ... (uff, al sam mu ga dao sada) pozdrav iz beca |
dobrodosla Plavkice! nadam se da ce ti biti lijepo ovdje;)
pozz |
i ja te pozdravljam plavkice :*:*
|
Pozdrav i od mene,dobro nam došla.
Dodato: Milanceshow,nemoj da kršiš pravilnik.Nije li zabranjeno ostavljanje br.telefona u postovima?Pozdrav!!! |
milancetu opomena!:D
|
pa to je pera tuzibaba!
(sekula i burdus kad su bili sudjeni da su vatali ribe :lol:) ne priznajemo! |
O, sunce li vam blesavo...
Kako se pojavi neka koleginice, vi je naplashite i oterate... :)) |
Citat:
sefe, nisam ja poceo :-O eto kao dokaz ja sam pisao da malo manje psujemo ovde ... [-X mislim, mi svo svi klavi .. ovaj kavaliri ovde B-) ma nemo da se brines sefe, ona nas vec zavolela i to kako .. pogledaj koliko postova ona vec napisala .. sad ce jos malo da me stigne ....:lol: |
pa lepo,konacno neko zensko posle duzeg vremena na ovom sajtu.svaka koja je dosla otisla je glavom bez obzira,plavkice ti se bar potrudi da budes malo duze sa nama,hehhe.SALIM SE JA MALO.
DOBRO TI NAMA DOSLA;) |
Da li je "Plavkica" ili "Plavko" to mogu znati raja iz BG-a.
Oni to mogu svojim ocima i uzivo vidjeti.Ako oni potvrde,dobrodosla.... Mozda najprije "onaj sa lijepim glasom" moze to saznati.... |
auuu bre momci,ali lagano 5 stranica dobrodoslice....ne verujem...sad tek vidim koliko nam zene nedostaju ovde...=))=))
|
kriza je svuda to se vidi,hehehhe
|
@Sejo
ma plavkica PROVERENO ;) |
eh da su mene tako docekali ko zna gde bi mi bio kraj=))
e ljudi nisam vam rekao stalno zaboravim i ja sam zensko=)) |
moracemo da proverimo onda i tebe =))
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org