![]() |
Hahaha :) Nema tu sta! :) Da bi islo u tu temu moram stvarno jednog prezitenta da nabavim pa onda :))) Inace to mi je devojka...tako me je napila te veceri na rodjendanu njene drugarice da nisam osecao prste, sami su svirali...:D Naravno posle smo znojem izbacili sve! ;)
|
Niko da uslika neku dobru ribu pored klavijatura....
|
1 Privitaka
Postavljena slika
|
Evo jedna sa velike scene, Grupa "Rejjan", Festival prijateljstva Goražde, 2010.
|
1 Privitaka
Zaboravih sliku ubaciti :lol:
|
Sto me ne zva da dodjem,Gorazde mi je 20km od mene da vas cujem ;) To je bilo od 1-10 avgusta ja mislim,je li tako?
|
Možda smo se sreli a poznali nismo...
Bilo nas je što smo za vrijeme festivala budili pjevce(pjetlove) na Ustiprači. Postoje i video zapisi...:D |
Samobor krije dosta tajni Burli,je li tako?HAHAH! ;)
|
Joj Dejane, da sam znao zvao bih te, nisam znao da si blizu :D a tačno, bilo tu negdje izmedju 1-og i 10-og augusta..možda i malo ranije mislim da su bili pomjerili tada zbog nečega.. :D biće prilike :)
Burli, i ti bio tada u GZ? :) |
Ja sam odrastao na par stotina metara od dvorane...
|
...
1 Privitaka
evo malo i naše scene...
|
I moja izgleda isto ovako , samo sto su druge klavijature u pitanju :)
Kolega ima Tr76 na kom svira bas i ima spyder crni kao ovaj a ja spyder pro na kome su pa80 i X5D :))) i naravno elektronci TD3, ali farbe vuce preko kompa :) |
...
ma ovo je s nama išao jedan kolega bubnjar, zato što su mladenci zahtijevali da bude 4 ljudi na pozornici=))=)), inače nemamo bubnjara...
|
1 Privitaka
evo još jedna sa iste svirke, ali iz drugog ćoška:lol:
|
Kolega Dalibore, koji mikser je na slici?
|
Dalibor jarmina bas lijepa bina svaka cast...pozzz
|
...
@pedja jazz: mixer je Peavey 20 fx, bez snage, pasivna
@zeljko: Hvala...pozz |
Dalibore, jel koristis mozda KV2 audio razglas (ESD ili KX seriju)? Posto vidim poznato mi izgleda, a i na avataru ti je logo :)
|
...
da koristimo KV2 KX seriju...;)
|
kuki sve pohvale...sto se tice tvoje scene...bice uskoro i moje slike....
|
2 Privitaka
Ima i strug i cisterna i svasta nesto....:lol:
|
najjace je gde drzis volumen pedalu,:D.
|
Ma, visoka mi stolica, i ne mogu da je dohvatim kad sedim...:D Mislim mogu, ali sav se iskrivim i sedim na pola dupeta, puce kicma, a ovako je zgodnije...:D
|
ma cuti.moras prvo sebi da ugodis da bi ugodio drugima.
p.s. volume pedala:D |
Dobra cisterna mozda bih se moglo pivo drzati u njoj:DPored kreveta...slauh usta i ne bih mrdao dok je ne ispraznim hehehe
|
Moj kolega ga razlupo cekicem kad mu je rikno , a ti ces ga verovatno izbusiti , i izglodati od muke mislim na plavog stvora sto , zahteva dodatna ulaganja ,,,,,,,,,
|
Ako mislis na klavijaturu, ja cu je uramiti i kupiti drugu...;)
|
vratimo se na temu ;)
|
1 Privitaka
Sad pronadjoh ovu slicicu, neka tezga od prosle godine, a bas sam i slikao zbog ove teme...:D
Dynacord sa desne strane je sluzio kao snagas, da se Fbt, miks sa leve strane rastereti:D! A, kutije su bile 4 komada Dynacord E122. Poslednji krik tehnike!!!:lol: |
Auuu brale svaka cast,jel bila makar jaka svirka :lol:
|
Ma bilo je za smoki i stapice, al' one kvalitetnije, Soko Stark...:lol:
|
3 Privitaka
ovako izgleda scena mog benda:)
|
@matrix_mo
Odlicna scena,samo vam fali jos jedan klavijaturista da budete u FULL-u! |
Hvala Simke, tvoje pohvale kao puno iskusnijeg kolege znače puno :)
u bandu je 6 članova (bubanj, bass, gitara, klavijature, pjevač i pjevačica) i mi smo zaista zadovoljni s tim, ali hvala na sugestiji:D |
|
Jeli Jopa, ova treca je Lav u Gabeli? A ove prve dvije? Da nije novi Da-da?
|
@bracinaccar
Super vam je scena, jel to JBL Vertec sistem, na Maksimiru? |
@Dell cini mi se da je prva slika onaj mali da-da, druga veliki, a za 3 ne znam.... Jel jopa kakve su ovo kutije, ove duge na trecoj slicici.
P.s vidi extrema sto se sjaji na prvoj slicici :) |
@Dell
prva slike je Da-Da, druga slika: EuroBisrer-Rama, a treća: motel LAV - Gabela @ Mirandess drug ovo su kutije od kolege nam jednog, uzmemo ih kad idemo u ove velike sale |
:) :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org