![]() |
Mama vodi me kod doktora
Moja doktorica: http://www.index.hr/video/film.aspx?id=3162
|
Hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Ovo sa med.sestrom je strahota,ode krvni pritisak na 300.
|
|
|
nema vishe tog videa...... skinuli su ga sa you tube.
|
Ginekolog
|
|
Ova cetiri idiota su cudo.Fantasticno.
|
|
Ko je klinac? :))
|
Hehehe, nemam pojma. skinuo sam snimak sa youtube BABY IBIZA PARTY, pa sam promenio pesmu :)
|
Citat:
|
|
=))=))=))=))=))
Dakle, kompletan dojam... Ne samo spot... Shokovi... |
Dam ruku da je ovaj set skidan sa našeg sajta...
I ova boja i ovaj ritam imam na svom PA80... Baš im je ime pravo SATELITI (i nisu s ovog planeta garant)... A pozadina---prava,čobanska...Žalosno je samo to,da ovakvi ljudi po istočnoj Bosni a i šire zarađivaju ogromne pare i stalno tezgare...Sad kad bi pito ovog seljaka kako sviraju on bi reko da nema dalje,za njih NIKO nije bolji od ovih seljaka... |
Citat:
|
Kako nem durg...Kalesija,Derventa,Krivaja i još bi mogo da nanbrajam....Evo kako znam...Gledo sam kod kolege snimak s nekih vašera na kojima je bio i ove zavijaljke su radile...Ja znam da su te izvorne tipične z aaj dio Bosne,ali brate neki kad zaviju ne može se nikako slušati.Tako i ovi sateliti-užas...
|
Citat:
|
...pa mozes u istocnoj Bosni da zaradis pare i u javnoj kuci...a nastavak spota "Miicijo..."ide otprilike ovako:dok je majstor solirao,iz obliznjeg siprazja je izletela iznervirana mecka,i pokidala ih sve na froncle....samo se dete spaslo...
|
Daj ljudi ne mlatite praznu slamu, kakve veze Kalesija i Derventa imaju sa istočnom Bosnom???
|
Ne bi da se mesam u ovo geografsko ubedjivanje ali je svakako zalosno to sto se svira i peva,ma gde to bilo.Ta muzika nazalost oslikava mentalitet tog naroda,opet kazem,nije vazno da li su "ovi" ili"oni",svejedno je mnogo jadno.
|
A šta kažete na ovaj spotić mmmmmiiiiiiiaaaaa
|
Šta je ovdje smješno?
Obični komad kurve koja nema pjevačkog talenata i pokaziva ušljive sise koji su ionako silikoni...Ista seljačka škola Seke ALeksić i Karleuše...Al jebi ga nama muzičarima nije to interesantno ali jeste producentu,kompozitoru,i ostalim đavlima u studiu---Umjesto da prave vrhunski muzički material oni turaju mačora u auto-praonu i glancaju ga...Žalosno... |
Ima li neko sempl boje u forspilu......;)
Kako li sme da uhvati fen za kosu mokrim rukama......:D ..... Dobra ona zenska u zutoj haljini..........:D |
Samo turish na mute, i onda i moze da se gleda... :D
|
=))=))=))
|
Ha,ha...Tako je vakster.Sta ce,kad nezna da peva mora da se vadi na nesto.Obicno one koje slabo pevaju moraju da pokazuju sise da bi se probile ali ova posto ne zna da peva nimalo morala je da se skroz skine.Klasicna kurva.Eto dokle nam je stigla muzika a mi se nesto trudimo,jurimo skupe klavijature,boje,pesme,skidamo,rnjamo a ova se samo skine i odmah postane zvezda i zaradjuje mnogo vise nego mi sto znamo da sviramo i sto stalno nesto jurcamo.Zalosno!
|
Pogledajte ljudi OVO. Kad kazem OVO ne mislim na video snimak, nego na OVO sto je na snimku. I TO naziva sebe pevacicom. Strasno. Bruka i sramota. Zbog ovakvih veliki deo ljudi posmatra muzicare kao stoku, a pevacice ko kurve.
P.S. Valjacete se od smeha :) |
Leleeeeeeeeeeeeee
|
Shta je ovo, koji moj... :surprise:
=)) =)) =)) |
hebo je ćaća jest pjeva a tek triler da se naježiš a posle svirke ovako izgleda
|
Ha,ha, znam ovog pevaca i harmonikasa,moji zemljaci.Pao sam kad sam video snimak a Vendi mi bas ne izgleda u vinklu.Klasicna drolja.Kako li samo bije glavom a trilerise i kad prica,najavljuje.Boze sacuvaj!
|
Prijatelju,ja imam predlog da se harmonikasi i klavijaturisti koji ne znaju da sviraju pocnu da skidaju goli,i da vidis onda...mozda bi i oni postali zvezde,pogotovu ako se nadje neki sa golemom patkom.Ima zenska publika da ga prati na svaku svirku,_ebes sviranje...ha,ha,ha...A?
|
Upravu si drmitavet.
Evo ja sam zivi primer------25cm----------:)) |
|
Ovoj kravetini Vendi ne bi dao ni Eliminatore da mi vuche na svirku a kamo li da je pratim ili nedo Bog pevam sa njom.A da sam neko iz benda sa onog klipa,momentalno bi ostavio instrument i izasao.Brukaju se ljudi a dobro sviraju...Sta urla u taj mikrofon,seljanka...
|
U jbt, pa ova Vendi se drasticno popravila u pevanju....nisam je skoro cuo....;)
|
Auu...Al je bomba....Jes da je kurvetina ali batke lažete svi koji kažete da je nebi kresnuli...Ima golema usta i usne a znate šta to znači a i batakovi i guzovi su joj batke do jaja...A to što je ćaknuta,glupa,blesava,drolja,nizka,itd....Pa zna se koje "pevaljke" su takve...Poznajem ih lično bar jedno 4-5 a samo jednu sam cepko pre neko vreme...I mogu vam reći da rade "poso" bolje nego iko pa se vi ljutite...;)
|
Vendi je drndao jedan moj kolega i kaze da joj riba smrdi ko septicka jama...8-X
ali kaze da se jebe za medalju i da ima duboko grlo.8-> |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org