![]() |
Ma da,imaju i neku pesmu gde se pominju stuke pa sam pomesao :))
|
Etno grupa 'Dvig'.Lepa muzika.
|
Slusam majstore kako razvaljuju lokale pored,i ubi me buka,i dodje mi muka,i odoh na kafu da dodjem sebi.
|
Aleksandra Radovic :"Karta za jug"
|
:sad::sad::sad: |
mnogo jako stvar slucajno sam je pronasao na you tubu nisam uopste imao predstavu da to oni pevaju!:D
jedna od jacih ako ne i najacih rok grupa u bivsoj jugi cuveni Gale i Kerber moje Nislije su zakon
|
|
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
|
Evo sad pustise Parni valjak i njihova pjesma "Neda"....
Pa nesto razmisljam-svaki odrastao muskarac je imao neku svoju "Nedu" u zivotu....;) |
@ Sejo...kako da ne...neko i po više "Neda"...:D...ali sjajna pesma svakako...;)
|
Ja kad se opijem vracaju mi se Nede.Ha,ha ha!
|
|
|
Srgej Cetkovic: "Prsten o sto"
|
slusam sebe kako falsiram u jednoj od pjesama sa jednog od svojih albuma,a mozda ces jos biti toga ako preslusam do kraja heh.
|
Kompilacije Gorana Karana
|
slusam slovenski pop tv dnevnik naravno malo prije i vidim svoga sina Mirzu sa popularnim slovenskim pjevacem Tomislavom Jovanovicem TOKAC iz grupe DAN-DE kako su se zajedno raspjevali na nekom koncertu meni nepoznatom,i pravo mi je zadovoljstvo to bilo poslusati.
|
ljubisa tajson;)(ko razume shvatice)
|
Slušam Kelly Familly, ježim se od "An Angel" Live verzije
|
Slusam ovu pesmu.........Neznam kako je nena uspela da otpevao ovo.....svaka joj cast....
Plakao sam ko dete kad sam je prvi put cuo.... http://www.houndbite.com/?houndbite=12489 |
Evo,upravo slušam ovo što je milanceshow slušao.Super je pjesma,nisam je do sad čuo.Pozdrav!
|
I ja prvi put cujem ovu pjesmu....opasna za ljude,spremne da sijeku vene.
@Milanche Jesi li plakao pred zenom,ili je bilo u ilegali....:) |
Pre par godina je to bilo.....
Svirao sam 4 dana neka vesellja.I u nedelju sam krenuo da odradim neku svadbu,pa sam u autu pustio radio da slusam jer mi muzike bilo preko qrca.... Kada odjednom pocne pesma.......... Bilo je crveno na semaforu i tako ja slusam ,a ovi iza mene me psuju,i tako to........ Nisam ni primetio da je zeleno i da treba da krenem.....:D A ono suza suzu stize.Plakao sam ko malo dete......:D Pa lepo otvorim prozor na autu,pa ima spomenem svu blizu i dalju rodbinu....... I tako od tog dana uvek volim da cujem ovu pesmu.........:D |
|
Demo od Svirko :))
|
|
Vinguline demo snimke.....
Neconix-ove ne mogu naci......:( |
|
Zeljko Sasic-Mali je ovo grad
simpaticna pjesmica,trenutno je slusam |
Daire - SMAK :)
|
Sergej Cetkovic : "Prsten o sto"
|
Nesto mi naumpalo,malo Eddy Grant-a.
Svidja mi se taj glas i sound. Gimme hope Jo'anna I don't wanna a dance Electric Avenue |
|
Jovan Maljokovic i Balkan salsa bend.Mnogo dobra muzika.
|
Polsusaj njihovu verziju karanfil se na put sprema i peva :)
|
@Marco7-Samo to i slusam.Otrovah se nacisto.Ima par stvari,da se iseces.
|
Opasno oni rade,vrh...Imao sam prilike da ih slusam uzivo vise puta,to je perverzija kako zvuce i kako rade dobre aranzmane!!!
|
|
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org