![]() |
Nije odg. za ovde al' ajd :D
Ma sviraj brate na Pa80...Ko da je bitno dal' sviras na 1x ili na 80...Samo upoznaj sa setom koji je u njemu, i da te bog vidi ;) OT: Nisam presao jos download limit kod provajdera =)) |
imam neku upalu u koljenu nemogu da ispravljam ni da savijam nogu , vec 3 mjeseca nisam ni 3metra hoda presao :)
|
Vratih se s puta,provela sam se fenomenalno sa dragim:p
|
Evo da se pohvalim...Konačno poslije sedmicu dana neprespavani noći,sikiracije,bolova u stomaku,raznih muka i paćenja......................SUTRA MI STIŽE PA2X!!!!....Ajjj ne mogu da ga dočekam srce moje,ima da ga mazim bar jedno sat vremena od radosti.......Auuu sad sam ko malo dete kad mu kupuš plastični pištolj na metke...eto moro sam ovo da podelim s vama...;)
|
....stigo jeee.....
Evo moram da s vama podjelim divnu vjest...
STIGO MI PA2X...Evo samo što sam ušo u kuću snjim....Sad je na vrsti slikanje,mazenje,radovanje...Pa kasnije se mjenja slika na avataru... |
To Alix legendoooooo!!!!!!! Nek' te sluzi kao Pa1X ;) I vise :)
E da.... Turio sam Vistu na komp :D |
Upucaj se, Nikola... :))
Sad se Alix raduje k'o malo dete! :)) Ali razumem ga skroz... :) |
Shto da se upucam? =))
|
Pa pokvario si komp... :))
|
Nisam :lol: Radi k'o nenormalan ;)
|
Vish...
Lepo si sam rekao... K'o nenormalan... :)) |
Citat:
...jebo te....=))=)) jesi ga unio preko praga ko mladu??? javi poslije prve bracne noci jeli bio nevin....mislim jeli u redu kljava:D i nek je sa srecom,i da zivite u skladu i ljubavi.amen:lol: vaxtere,nesto si se proljepso........:p |
Evo još jedna pohvala...
Sati je tačno 03:07min i čeko sam do zadnje minute da se završi aukcija (bidding) za Korg EXB-MOSS...Dobio sam ga za 520eur sa slanjem i ostalim đavlima...Sad će neko reći da sam budala ali neka sam-da ga već jednom nabavim i da znam da je srce na mjestu...Ne mogu dočekati Ponedeljak da ga uplatim i da mi stigne...mmm.... |
kakav si ti lik car si......... al svi smo isti po tom pitanju pogotovo kad posao stoji e onda je na redu kupovina opreme "sreca" sto nemamo para koliko bi hteli jer bi opet bilo malo........
pozzzzzzz i da te sluzi taj moss |
Evo još dvije vjesti...Jedna katastrofalna a jedna vesela...Prvo žalosna...
Otišo mi MOSS...Nisam imo onaj đavo PayPal (jebem im sve živo i mrtvo ko ga izmisli),i nisam uplatio rok 24h...Danas stigo mail da sam dobio penal za neplaćen račun i da ga prodaju drugome a ja ispadam iz igre-brisaće moje bidd-ove...Et nepravde... A sad malo veselija,kao što znaju bliže kolege sredio sam svoj akvarij i stavio ga na takmičenje...Sve komplet sam i snimio preko kamere i stavio na YouTube pa ko ima želju,neka vidi,ima da vam se sviđa...Inače osim muzike droga mi je akvaristika i žene...mmm.... |
kakav kralj........ a napravio muziku u pozadini k'o da gledas malu sirenu..
pozzzzzzzzzz |
...............
Sutra cu i ja da snimim moj akvarijum posto sam i ja na neki nacin zaljubljenik u te stvari ;)
|
###kakav kralj........ a napravio muziku u pozadini k'o da gledas malu sirenu..
pozzzzzzzzzz### Tesla jebo te patak to mi djete gleda Cartoon Network,Tom&Jerry i Scooby Doo...Šta da radim nisam ja čiča sa studijem pa sad da pravim pozadinu...Važan je akvarij,batali zvuk;):S;) |
care nista lose nisam mislio nego obrnuto extra je ispalo......
a akvarijum je super;) |
Picnuo ga radar samo tako... ;)
Ja sam kao klinac bio bash zalusjen time, ali sam ostavio jedne zime dedi da hrani ribice dok sam bio na zimovanju... Kobna greshka... :S Od tada sam batalio... |
Hmmmmmmmm...........
Znaci to su te ribice sa kojima se druziz Alix...........:D |
|
.......
milanche brate,cime se hvalis???ovim neredom u sobi???=))=))
nije to nista da vidis moje..... danas sam vec treci put nogu ugano. ajd salu na stranu....jeli gornja nova??? |
Ma otpustio sam juce kucnu pomocnicu,jer mi se nabacivala......;)
Gore je novo.....Fantom G6 Dole je staro 6 meseci.....E80 |
....
e i neka si,ja bi je sa poluosovinom od fapa premlatio na mrtvo ime da meni moja tako nesto napravi.....:mad:
posto se nerazumijem u rolandkinje,jeli g6 isto arangerka??? |
Lep ti je ovaj borbeni komplet.Prosto jebitacan.
|
Milance kupi sebi jedan Spider nemoj da me brukas!!!;)
|
Ma brate AL....nisam zavrsio misao....
Citat:
Planiram da budem miran 5-6 godine.........;) @No.1 Evo bas planiram brate....samo neznam sta cu pre.....D-Lite ili MAX6 ili Spider.....:D,a posto mi spajder naj jeftiniji izgleda da ce on da udje u borbeni komplet.... |
Da znas da si sa ovom konfiguracijom miran duze vreme.Jos ako imas svoj razglas,bas te zabole za sve.
|
Imam razglas,vokoder,imam lajt efekte,dim masine.......sad mi trebaju samo pare.....:D
Kad i to nabavim,onda sam miran.;) |
Bravo majstore,tako i treba.Ja sam se zajebao sto sam prodao razglas,da nema dalje.Sad pizdim,za svaku sitnicu moram nekog da cimam.Opet merkam PM1000 i D-lite 15-3.
|
Citat:
|
Citat:
mozda si mislio 7-8 svadbice ( po recimo 4-5 glavica) i otplacen je e80 itd...a ,gde je nova godina,a gde je repriza,pa srpska...ne zajebavaj... |
Evo,dok ti Milance ne odgovori moje iskustvo.Razglas kupio tj.platio 5375e,kod mene bio 42 meseca i donosio mi mesecno po 218e.To je oko 9250e.9250-5374=3876e,cista zarada i na kraju ga prodao za 2600e.E,sad 2600+3876=6476e.I jos su mi ostali mikrofoni(2 SHURE SM 58),kablovi za kutije,sva cetiri stendera i tri stalka za mikrofon.Posto imam nameru da opet kupujem razglas to mi bas dobro dodje.Moja logika je:da bi zaradjivao 250e,mesecno,treba da zaradis 35000-40000e,da kupis stan koji ces da izdajes za tu lovu.Jeste da prica sa razglasom nije vecna i da malo mora da se potegne ali je i ulaganje mnogo manje.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
dok ja nisam nabavio svoj razglas,lik kod koga sam iznajmljivao imao je 7-8 kompleta i brate sve je izdavao pa racunaj ti jbg...nama je davao za po 20 e,pa racunaj sad cetvrtak,petak,subota,nedelja...za novu god nam je trazio 200e...pa vidi...sory na off topic-u
|
To sto sam ulozio u "borbeni komplet" i nije neka izgubljena para.
Primer: -ponedeljak-odmaram (ako ne uleti neka svirka) -utorak-kafic gde se svira izmedju ostalog i JV,ciganske i zahtevne pesme--50 eura+baksis -sreda-diskoteka--80eura+baksis ali to je retkost -cetvrtak-diskoteka,folkoteka (drugi lokal ) 70eura+tu i ima baksisa,bolje nego sredom -petak-kafic,folkoteka---80eura+baksis subota i nedelja-tezge-----U Nisu se tezge dele na dnevne i nocne kada sviras u restoranu.Tako da veselje traje 7 sati.Od 12-13 pa do 19-20 casova,pa od 19-20 pa do 02-03.To prakticno znaci da svako moze da odsvira 4 svadbe za vikend......... Ali neka bude prosek 2 veselja.......300 eura Kada se sabere to je preko 500eura nadeljno............2000eura mesecno....,a tu nisam racunao baksis od utorka pa do petka.......... Od kada je pocela skolska godina posao je malo opao,tako da se radi samo sredom,petkom,subotom i nedeljom..... Mada ja imam i mnogo troskova........3 zene i 1 dete za sada....:D |
Znao sam da si svalercina,vidi ti se po trileru.;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org