![]() |
Ne znam tačno, to je u nekoj diskoteci u Banjaluci bilo pre par godina, ja sam tu slučajno upao sa drugarima i onda su me upecali da sviram! Ne poznajem ih, samo znam da je pevao još jedan momak sa klavijaturistom. Dobro zvuče! To je pa1x mašina. A frizura mi je...:D=))=))=))=)) . Pametna kosa je davno napustila ludu glavu! He,heeeeee
|
aha
aha mislimda znam tog momka svira pa1x i odlicno zvuci.
Bas su nedavno iznajmljivali razglas od mene he hehe pozdrav |
Stvarno ga ne poznajem ali dobro svira. Malo šiba fajlove malo cepa uživo.
|
E ovde smo se unistili ko budale... u sredu uvece.
Inace sam krenuo u zivot tako, sto sam se vec presvukao za spavanje, skinuo sociva i tako... Zove drugar "`ajmo na jedno pice"... Stavio ja naocare, obukao se i pred jutro smo ovako izgledali: http://www.subotica.com/photo/_ph/20...ija_355816.jpg Sa leve strane: moja draga, ja, drug Zoki i ubiveni Srdjan :D |
4 Privitaka
Evo još malo fotki, brljam po kuhinji he,he...!=)):D:p;) Ostala mi ekipa sa skijanja bez hleba pa reko' aj malo da izvedem jednu kitchen action!
|
Nesto i od najmladeg Muzicara na sajtu
1 Privitaka
Veliki pozdrav
|
1 Privitaka
Malo mene:-j
|
...
4 Privitaka
.....evo i mene......tu je i cerkica....
i ovi moji traktoristi... |
I posle ce neko meni reci najbolji aranzeri Yamaha...kako da ne.
Pa eto vidite Yamaha su motori bre!!!:lol: |
Citat:
a za yamahu je kolega u pravu:)) |
"Džegeru"---Ala brate vidim da si puko na slici ko pravi,mora da ste se i ispevali dobro čim si mokar ko peškir...
"Igorčina"---Ti mora da si ko i ja;dobro smo se UDALI,pa nam je kuhinja drugi poso;) E sad ste me digli da i ja motram uploadati da vas isprepadam.... |
Alix: Šta da radim batice kad ženturače imaju dve leve ruke!!! He,he...=))=)):p
Mada...iskren da budem volim da spremam samo onu klopu koju volim da jedem!;) |
:)
Citat:
ovaj mi se aranger svidja vise nego bilo koji korg:D a sa njim radim samo ljeti...korg je za zimu:D |
YU-midi fotka...
1 Privitaka
Kako vam se cini ova fotka ? ;)
Fajl 206 |
.....
dobra
drukaj na majice!!! |
Citat:
Bio sam mokar k`o peskir samo zato sto je blesavi Srdjan prosuo pivo & pelinkovac po stolu ... pa je posle onako pijan umakao ruke u to i BRISAO O MENE :D Znaci odvalio se 101% ... a zuraja bila odlicna... |
1 Privitaka
E nemam vise dugu kosu...Naterala me je moja seka da se osisam;)
|
Sad si chovek... :))
Btw. Ostao ti je upaljen harmonizer na 9000! :)) |
1 Privitaka
Evo da se pohvalim i ja novom slicicom sa jednim meni jako dragim clanom kojeg sam nedavno upoznala i sve pozitivne kritike putuju do njega.
Tweety81 i Mykeli |
Citat:
Ma nesto sam petljao oko harmonizera,pa mi je ostao upaljen;) |
Da,-da...
Mykeli,-legenda !!! |
Hahaha..kakva montaza!!!
Pa gde mi je perika sto sam je stavio =))=)) |
Morala sam da ti je skinem Mykeli,lepse ti je bez nje:D
|
1 Privitaka
evo sam i ja...
e sa ovo se plase deca=)) |
.....
eb ga serife,ja mislio da licis na doka holideja...izgubio sam opkladu..
|
1 Privitaka
Eto i mene :p
|
Citat:
@Kreso Bio sam tu noc na chatu,kada se o tome pricalo.Kod prisutnih koji su komentarisali bila je prisutna samo pozitivna znatizelja.....I eto sada se zna ko nosi znacku....:) Zivjeli, |
...
..ma nekako mi je djelovo ko dok.
ovaj je bio brz na revolveru,a serif je brz na bananama,pa me to malo iritiralo... a normalno je da je bilo sve pozitivno,mi nikog neogovaramo iza ledja..... samo tebe sejo=))=))=)) |
1 Privitaka
Heeej evo meee moji stari drugoviii ....... :D
|
2 Privitaka
Evo još malo .... pogledajte samo kako sam se kvalitetno preparirao =))=))
|
@ Sejoroland i Al Bundy
;) Barabe, pa zar ste mislili da sam rahitičan ko Wayat Earp il Doc Holliday ? Nisam ko Blek Stena, al me ima. Visine podosta i preko sto kila. Sad pogotovo posle bolničke torture. Nisam više 120 kg, al još uvijek sam dobrih 10-tak kila preko stotke. Nekad sam (kad sam kuću gradio prije 10-god) ko od šale na drugi kat nosio dve vreče cementa. I sad bi još uvjek mogo, al bojim se da bi nakon 2-3 runde bio jezik do poda i da bi popio piva ko prosječna krava :lol: |
....
blek stjena...hmm
posto sam ti vidio lice samo licis mi na blafa od komandanta marka i zalosne sove=))=)) nego da pustimo malo salu nastranu...sta je rec pa u bolnici zaglavi? |
A moj Bundy, stara boljka. Borim se s karcinomom ... Al pusti to sad, ima ovdje vedrijih i boljih stvari nego pisat i pričat o bolesti.
Znači, ličim na Blafa :lol: Dobra, dobra. Bez brige još nisam toliko olabavio (koliko bi neki htjeli) još uvjek imam puno više mišića nego sala, a to što imam glavu i vrat ko bernandinac tako se češljam samo ;) |
He prijatelju Krešo,
moro bi si povuć flomasterom crtu preko čela. Da znaš do kud je pranje kose, a do kud umivanje! Heheheheheheheheehe Pozdrav stari druže, Svirko P.S A da je bilo svakakvih komentara.....leleeeee.... |
Tako se već godinama šišam, na nulu. Tako me nitko ne može povuć za kosu. =))
Daj molim te, kad sam opazio da sam po sred glave čelav ko fratar odmah sam spizdio s mašinicom autoput za komarce. Jedina stvar za povuć kod mene je ... =)) Znaš onu "gdi je bačva, tu je pipa ";) |
E to te ja pitam.
A koja sumnja.....nek poteže! |
2 Privitaka
Evo još po koja fotka...he,he...:p
|
scena
1 Privitaka
Evo ovako je bilo do skoro.;)
|
Svidja mi se Igore ova varijanta..
Nemas ove kljave vise,a ? Skinuo sam sliku... |
Naše devojke,ženturače,svastike i ostale munje ...
1 Privitaka
Evo ja ću prvi... (lepša polovina levo-svastika desno)~X(:p
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org