![]() |
ja vec dogovorio 750e za dvojku ja i moj saksafonista samo docek znaci jedno vece a reprizu videcemo
|
samo docek i to sam sam u jednom restoranu u Vrsaru...
4000 kn |
Ove godine ću ipak da odmorim!
|
Ja i ove godine sviram za novaka kod nas u NS, a pogodili smo doček i reprizu za 1600 eura...
|
Narode,svira li se za docek,niko nista ne pise? :)
|
Doček na Jahorini, ovaj put u hotelu Bistrica, nas četvoro, pogodba na nivou prošlogodišnjih. Repriza kod prijatelja u lokalu, vjerujem da će biti ludo, jutros mi drug javlja da je dobio ćerku tako da je sutra centralna proslava...
|
Nakon nekoliko godina ponovo u starom fazonu,docek radim sam,o novcu ne bi (zadovoljan sam :) ),u pitanju je jedan lep restoran na Zemunskoj obali,bice lepo :)
|
Za novu godinu sam radio Hotel Ljig
|
Nova godinu u Soko Banji Club - Stena . . . 31.12.- 01.01.- 02.01. 1550e pogodba i radim sam,gadjao sam vise ali se ne moze preko toga,kriza je jbg ;)
|
Ja cu definitivno ove godine pauzirati i biti sa mojom bebicom Mihailom..........A i red je da malo odmorim od novih godina (radim ih od '99 godine) ;)
|
Hotel Patria Subotica sa mojim bendom,za prvi i drugi se jos ratujemo oko cene.
|
U Hrvatskoj to baš i nije moguće, kod nas ako dobiješ cijenu od preko 1000eura možeš biti presretan. Konkretno, ovu novu godinu sviram u hotelu za 1200 eura, 5 nas je u bendu.
|
Jurice to je baš malo u odnosu kako se recimo kreću pogodbe za svadbe po Hrvatskoj, bar ono što ja znam...
Elem, imam ponudu da u dvojci radim samo doček za 1200e, međutim još uvijek vagam i čekam pravu ponudu za kompletnu ekipi(5 članova), pokušavamo ostati na nivou prošlogodišnjih cijena, a iako kojim slučajem ostanem kući neću se žaliti jer punih 18 godina "najluđu noć" provodim radno... |
Marko, uz duzno postovanje sumnjam da je nikola "pljunuo" 1500 eura za novaka, u steni... Svaka vam cast ako je tako pogodjeno... ali s obzirom da je prosle godine petorka svirala docek u hotelu Banjica u Sokobanji za 2200 eura malo mi nerealno dodje ta cena...
|
Nude nam vec dvojica al ne dam se. Cura studira i vidimo se jednom mjesecno po jedva dva dana i idem s njom negdje na snijeg ili bilo gdje odavde a nek sviraju drugi. Amen. :D
|
Pa ti pitaj Nidza i Djenku i saznaces pravu istinu ;) Dobijao sam 1800 na Kopaoniku za 4 veceri od 30.12. do 02.01. ali sam morao da ispostujem te ljude i nasli smo se za nizu cenu :)
|
Znaci Djenka odresio kesu fino ;)... U sustini, za koje pare se radila ova prosla sezona kod njih, logicno je da docek bude "sirok" :)
|
4 Privitaka
Mogu ti samo reci ovo da su momci vrlo korektni,tacni i poslovni a kod njih odem jednom mesecno i odradim petak,ispostuju me maksimalno kao muzicara i kao coveka i kao drugara tako da za njih imam samo reci pohvale i uvek rado idem u Stenu da radim!A evo i kako izgleda jedan moj petak tamo ;)
|
Sto se tice korektnosti, ne moras da mi pricas... radio sam kao DJ jednu sezonu pre par godina i znam kako je... msm da je bilo kad se otvorila stena. A sto se tice petka kad ti radis...isto kao i kad radi neki drugi bend..prepuno ;)
|
Ne znam kako je kad radi drugi i ne znam koliko je uzela petorka prosle godine u hotelu ali eto ja sam pogodio toliko i to je to,da ne opravdavam tu cifru sigurno me ne bi platili a ti pitaj Nikolu i saznaces pravu istinu da ne idemo off topic i da ne ispadne da sam lazov ;)
|
Ma taman posla zasto bih proveravao..niko nije rekao da si lazov i da lazes za cifru...verujem da je tako ;)
|
Nova godina je tu, pa da malo obnovimo temu...
Jesu li se svi obezbedili za posao? Ja, naravno, ne radim nigde već godinama, i ovu godinu dočekujem u miru, samo još uvek ne znam gde. :) |
Ja sam imao dvije-tri ponude, ali sam odbio. A možda eventualno budem radio reprize. I ja planiram da se provedem :)
P.S. Zanimljive ove cijene što ste napisali, ni sanjao nisam da se sad toliko za Novu godinu pogađa. Znam da ide skuplje nego standardna svirka, ali ovoliko :-O :D Pozdrav svima |
Radno, već 3. godinu zarednom.... u jednom klubu s bendom... fina je i para, moram priznat!!!:D
|
I ove godine radno!
Imao sam par poziva da radim sam ili u dvojci gdje bih u konačnom zbiru možda i bolje prošao, međutim odlučili smo se za Jahorinu, restoran hotela Nebojša, nas 4. pogodba nešto niža u odnosu na prošlu godinu, ali često tu sviramo pa ćemo malo i "popaziti" gazdu, ionako smo skoro u tom objektu uzeli rekordan bakšiš, bar kada je ova odlazeća godina u pitanju...<:-P |
#
Sa drugovima organizujemo zurku za novu godinu...live svirka u izvidzackom domu.......bice lepo:)
|
12. -a Nova godina za redom radna...Navikao sam da radim za Novu godinu,a i dobro dodje zbog finansija :) ...mada sam se uzeleo da docekam Novu godinu sa porodicom.
sent from TT |
Citat:
|
Docek Nove Godine ce biti uodmoru sa rajom bez nastupa, treba da se i odmori!!!:)
|
Ove godine sviram 31.12. i 01.01. u Lignano-Italija, hotel San Carlo.S obzirom da radim za slovensku turističku agenciju koja tamo vodi svoje goste, oni organiziraju i prijevoz tamo i natrag isto tako i za nas i za opremu pa nemam nikakvih troškova, i ne moram brinuti kakvo će biti vrijeme.Tamo smo več radili i prije dvije godine pa nema nikakvih nepoznanica i iznenađenja.Sve u svemu solidno!
|
Radno. Nije losa pogodba. Za nas cetvoro 1800 evra bez reprize
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org