![]() |
Imam jedan dvd-svirke ,mislim da je svadba je u Deronjama ,
ako sam dobro napisao ima mjesta. Bilo mi je interesantno ,sve u dvojki.I rumba i 7/8 ,baš sve. Bubnjar ima bas bubanj ,kontru i doboš. Sjećam se da je pjevala Snežana Đurišić ... Svi plešu,vesele se. |
Pa ja mislim da baksis kao kategotija jos uvek postoji, ali sve redje. Desava se da i ovde pogodimo svirku za baksis, ali kad znas kome i gde sviras. Postoje u blizini nekoliko mesta gde komotno za baksis dodjes, jer mozes lose da prodjes samo ako se u 15. minutu svirke desi teza elementarna nepogoda, pa se veselje prekine.
Problem je drugi: vise puta se desilo da prodjemo uzasno lose sa baksisem, a gazda kaze "koliko sam video, odrali ste se od para". To izgleda mnogo drugacije sa strane, pa ispadne problem kad pogodis na garanciju. Gazda kaze da smo uzeli mnogo vise para nego sto smo mu izbrojali, ispadne da smo sklonili pare da bi nam doplatio vise do garancije... Ali protiv toga leka nema, teraj dalje. |
Puklo mi je je*eno EXIT dugme na PA800!!!! :mad::mad::mad:
|
pa sto bijes po njemu :(
|
@tesla
Ko bre bije? Da sam ja bio PA800, on bi do sada vec crkao...Pa nisam valjda toliki saban da se izivljavam na spravi od 2000E...Aj' molim te, ali molim znaci, nemoj mi jos i ti sedati na muku, dovoljno mi je sto je se i ovo desilo. :( |
Salim se malo ;) znajuci da je ti cuvas ko oci u glavi. Ajd videcu sutra idem do grada jel ima da se uzme gde pa da ti posaljem ako nadjem...
Pozzzzzzzzzz |
Aj'...Hvala u svakom slucaju...
Pozz |
Ej Skoriću a da promeniš potpis...makar privremeno? :lol:
|
Al mi muka..............=P~
|
hvataju me grcevi, kokad se volim prezderavat :S
|
@ Dell
Nesto ti se i ne vidi na kilazi...mozda ti se najede pantljicara pa te zulja kad se naduje...:lol:=)) |
majke mi moracu provjerit, jer koliko jedem a koliko se debljam, ne bi se cudio da jos jednog covjeka nadjem u zelucu :D
|
Ma svakakva cuda se desavaju, ja sam imao 4,850kg kad sam se rodio. Posto pre 40 godina nije bilo ultrazvukova i drugih cudesa, doktori su zakljucili da sam imao brata blizanca, ali sam ga pojeo jos u stomaku.
|
zakon prirode......jaci opstaje=))
|
Danas sam se umorio........i sada odmah idem da spavam!!!!!!
Sutra sviram dnevnu i nocnu tezgu......ajd odoh........... |
ljudi mene je ova danasnja domaca muzika pocela zestoko da ubija u pojam.mozda predjem na neku eksperimentalnu....stvarno se zalim iz duse,kad pogledam sta sviram muka mi je...
|
Pesacim svako vece(kad ne radim)6-8km,a urasta mi nokat.%^&#*(())**#:mad:
|
Ja sam se borio s noktom koji urasta na palcu cijelo ljeto.
Na kraju mi je to riješio kirurg .Bezbolno . Džaba sam se patio . |
@Romario-Kako hirurg bezbolno moze da pomogne?Objasni malo,mene ovo stvarno *ebe pa razvaljuje ali sam cuo da kad dodjes do hirurga oco ispadaju od bolova.
|
Tesla......Blokirao si mi msn......:mad:
|
Malo nevjerovatno, al evo moram se žalit na svirku.....
Htio sam da imam posla, al sad više stvarno imam preko glave..... Tri vikenda, u tri dana, pet svirki, po tri noćne i dvije dnevne.... i onda još tokom tjedna najmanje jednu....:( Morat ću u sviračku mirovinu....... |
Ej zalim,zalim bice meni zao,zao
uzece je drugi,uzece je moje biti nece!:-O |
Citat:
Nokat na palcu desne noge zezao me cijelo ljeto. Probao sam i prirodne lijekove i sve ostalo .Džaba. Onda sam dogovorio zahvat kod kirurga.Obavio je to za pet minuta. Lokalna anestezija u prst,i ništa ne osjetiš. Nakon par sati popio tabletu protiv bolova.Preventivno;) I to je to.Kad se sjetim koliko sam se patio bez veze... Jedini problem bude pri previjanju pošto se to gaza zalijepi za ranu. Ali zato zamoli sestru koja to bude radila da dobro natopi prst i ni to neće biti problem. Nemaš šta odugovlačiti.Samo se neće riješiti ... |
@romario
Zamolio bih ja sestru da utopim malo prst i da vidis kako nema problema!!!!:D:D |
=))=))=))
i ostali čitatelji pridružuju se željama!!! |
MOj jefta,
pokraj ove dvojice ti bi bez prsta ostao ;) |
Mladi su pa su valjda zbog toga jos uvek neozbiljni.=))
|
Jaaooooooooo, Jefta, prijatelju moj......
za ovo imaš i pivo i ćevap.... a možda i lepinju.....bez luka.......=))=)) |
E j... ga bata-Jefto,pa Milanche je mlad ko rosa u podne...ha,ha,ha,(izvini M.)=))
|
Pa bre ja sam mlad decko cim mogu da guram prst!:D
|
Pa naravno dechkonjo,sve se vrti oko prsta...Znas kako ono zovu srednji prst-prst za medjuljudske odnose....;)
|
Danas sam ga popusio za tezgu.Otkazano.
|
Ja sam u subotu sa tamburašima svirao krštenje za 100-njak ljudi od 13 do 23 sata.Izginuli smo.Ja sam tek danas došao sebi.Nikada više neću raditi veće zabave bez ozvučenja.Toliko.Pozdrav!
|
I meni su otkazali svadbu,ali bar sam kaparu uzeo.
|
Citat:
Ono kad 'oće kriza ona 'oće...:mad: |
@makso68-Ko nije radio tezgu(svadbu) akustiku ne zna sta su krv,suze i znoj.To su mnogo skupe pare.
|
Radim i akustiku, sviram kontrabas, 3. maja smo svirali svadbu za 90 ljudi bez ozvucenja, krenuli smo od 10.30h (kod mladozenje, pa po mladu...), a zavrsili pola sata posle ponoci. Dakle 14 sati akustike (sa pauzama, naravno). Izginusmo, ali navikne se covek na to vremenom. Malo trnu ruke posle toga, ali prodje. Zato je struja zakon. Kad uporedim sa akusticnom svirkom, aranzerska mi dodje kao vikend u Vrnjackoj Banji.
|
Ja sam se u zadnje dve godine dogojio =)) i sad me muka naterala da kupim rolere i da se bacim na rekreaciju i na skidanje viska kg.Danas sam poceo i crko sam za 5 min.
|
razocarao sam se u E50 :( jer se nikako ne moze izvuci iz njega kao npr na PA80,danas mi bio jedan drug koji sabija i probao sve zivo ali zvuk nikako nije to to bubanj itd a za solo ni da ne pricam i dodjosmo do zakljucka da E50 ipak nije toliko ozbiljan za svirku kao sto sam ja mislio dzabe sam se zaludjivao 2 godine i pokusavao kao da nesto sredim:(.kad sam cuo njegov PA80 kako zvuci najezio sam se i smorio i doslo mi da moju igracku bacim u vodu jer stvarno mislim da ne moze ni priblizno da se dotera,a da ne pricam za njegovih milion dugmica za prelaze a ja samo 4 tako da na svirci nema sanse da izvedem ono sto on moze itd:(.tako je to kad kupujes klavijaturu mlad i zelen i nemas pojma o zivotu jer nisi ni video ni jednu drugu pa ti je svaka dobra...sve mi se cini da je ovaj E50 pravljen vise za fajlase nego za muzicare:(,sva je prilika da ce padne PA80 kad se skupe neke pare:(
E50 cista sintetika |
@mimiki buraz, barem nesto positivno ;)
meni ce da crkne jos malo moj mondeo 95´a popravke ce me kostaju vise nego sto sam ga platio :( ma cak i onaj kenwood koj imam u njemu vise vredi nego auto :lol: barem sam prosao da kupim miksetu jos mi fale neki zvucnici i izgleda da cu ja dalje da sviram sekvencerski a ne aranzerski jel umesto da kupim gw8 ja popravljam auto .. ebiga! razmisljam da kupim neki polovni roland g 800 ili g 1000 ... katastrofa! ovde u becu cak ni svabe ne sviraju na neke rolandove G-serije a kamoli nasi |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org