![]() |
Evo nesto i od mene
Moje najmilije,refren Stalno sipam benzin ljubavi stara jer me svaka nova cena razocara jos majstor plin ugradio mi nije jos na benzin vozim moje najmilije |
Ja baraba, a ti plava.. Sve bih dao, kad bi meni dala :)
|
i da gori ceo grad necu da je budim! :-O
pustice je da izgori =)) |
Padaj lisce sakrij moju tugu,
Nece fica da udje u drugu. |
Kako stavim sve te više boli
Za tebe se ko za Pivo borim |
Zbog lepote dve dojke iz grada...
A delismo sve na pola koru hleba polubeli.... |
..
A od seke:"iskoristi moje mane,uteraj ga natenane"....
Pa zatim:"Jednog dana spazih je sa drugim zagrljene u senci gde kenja" .... Nego da ne preterujemo....:p |
A sad malo zabavnjaka :D
Mesecina ko dukat zut... ti dovoljno mlada ja dovoljno krut... |
Citat:
|
...
Citat:
|
evo da se ja ukljucim malo
Mali mrav livada livada sanjiva se budi, sanjiva se budi mali mrav se krece Ajsi oko mudi, Ajsi oko mudi..... Cveta tako li me Cveto docekujes tako li mi pi*ku cuvas...... |
od h.beslica - dijamanti:
ref. necu necu med i mleko, najbolji je nas jelenko. mada meni omiljena: necu necu makarone, suvu hranu ni bombone, nit salame nit sardine, samo ocu picetine. (jes malo vulgarno al tako ide) od z.makrovic - zumbuli cvatu zumbuli zumbuli cvatu, je*em ti mamu i tatu. je*em ti babu i detu, sad si ti na redu. od valentina oka tvoja dva buljava, cvrce dok se pekuuuuu uuuu. |
ona je ljepš po noći.
znaš li majko da je bila ljepša nego severina. |
Ljepotica od sirotana :D
...Na pola puta mi smo stali bez benzina smo ostali... ...Raspala se jednog dana fičekova prva strana |
hajde sa mnom djindji rinjdi zaljujaj :lol: evo slusam sad panterse na pinku ,carevi:)
|
samo da te zaboravim proveo sam noc sa druuugom...
...u lijepom starom gradu visnje kradu... ....bacila je sve mirzeku... |
Buckasta si ti takav sam i ja...
Da ti svoje srce predam,da ti staru majku zezam Mito,Mito bekrijo... Ko te zorom budi kada mene nema,za koga ti majka ves masinu sprema Ja baraba Aston vila... Nije zivot Lepa Brena sto si glavo zamisljena... |
S'Hamerom dodjoh u veliki grad.........
Ko bih reko Skoda da zanese.......(Miljacka)........... Stigao sam s'Astrom stajao na cesto (Ostala si uvek ista....) Sve je postalo pepeo i dim otkad su se deca igrala s'Plin...... Budim se cesto po Borci......... Ona je ljepsa u Borci njen miris i Ovci do Krnjace me nosi u Kotez zanosi.... :) |
:Dhhh, cak mi se naizgled cini kao parodija na narodnu muziku
|
I jeste parodija.
To su Kuguarsi. |
kao sijamski blizanci, sad smo na popravnom đaci
niđe veze Dodato: minus i plus ko amer i rus, u mom svijetu ti si korov a ja hibiskus... kad se vjekoslava huljić zalaufa nema joj ravne...=)) |
-kad sam bi mladjan lovac ja..
kad sam bio u "mladenovac ja".. -robna kuca puna srece i veselja, robna kuca docekala uvek dobrog prijatelja -saban bajramovic-giljam dade Pucjava me daja sose voj rovela "kurceva medalja sose voj rovela -bucmasta si ti,takav sam i ja -aleksandar ilic-oche oche moj veliki oche ocje ocje,"moj veliki"ocje hahha..ovo zadnje je najjace:) |
Jednog dana spazih je sa drugim
Zagrljenu u senci gde kenja :)) Nikom o tebi ne mogu da pricam Niko za tebe ne sme da zna Stojim na uglu pijan ko pi*ka Ljubavi zeljan u noci bez sna. :)) Smej se smej uvek se smej naj vise volim osmeh tvoj ljubavi moja zivote moj osmehom mi dusu paras naj bolja si kad se kar*s :)) |
Saban...
Digni noge na ramena da jos jednom pokusamo! |
Ja stalno pijem i zenu bijem,trazim je kod komsije.:lol:
Nosim ciglu i blokove,zar se ovo zivot zove??(Okovi) |
Postao sam momak nisam vise dete ili
pustio sam stomak nisam vise momak mara mara maramica ostala u travi i mi bi se izgubili da se nismo naguzili hahaha ima toga jos al ne mogu da se seti to pevacima dodje spontano hahahaha |
Mešaj mala...
Nisam kriva što sam zgodna k'o stativa....nikako nikako.... |
Dolazis ti, s kola si znam - Luis.
Nismo vise tako mladi sta je zivot sada znamo, digni noge na ramena da jos jednom pokusamo - Saban. Ljudima svasta pada na pamet ... |
Mala moja uhvati me tuga sto ti neces mene za svog facebook druga, bockao bi te malo, lajkovao status i na farmi ti zalivao kaktus.
|
Burek pita zeljanica krompirača ispod sača-gladan će nam kući stići...ko? ćaća
sogan dolma japrak-dino merlin |
Tvrda u glavu ko bosanac
Navučem je ja na koleno Ej sudijo nemoj me u lanac Ne tučem je redovno svaki put umrem od smijeha kad cujem ovo :D |
S namerom dodjoh u veliki grand
jabadaba a ti vilma ...i da gori ceo grand necu da je budim zlostavljas me samog ko te guzi ovih dana ne znam ja da muski podrignem za mustuluk bih pokakio Anonimna koZu ima zena mudata ja hocu sad jos dok sam smrad ljubi me i nista ne piPaj odlazis odlazis pusis mi sve djoko moja djoko dva dobra pluga nisam te se naj*bao pusti pusti vodu ulica radja lesnike sve se osim pljuge deli ja potpuno mrtav umirem 17 ti je godina jos se nisi guzila luda za drogom i jos mnogo toga....samo sam zaboravio xD |
Ne znam dal je vec bilo izvinjavam se ako jeste
Savo Radusinovic: jedno pismo jedna suza jedan spreda drugi zguza cuo pre neki dan kod druga,bruka jedna nagrdi ovakvu pesmu al jbg,jeste smesno hehe |
add
sto imala krsmet stamena stamena pa mi dignala noze na ramena
|
Dzej:
sta me je to pregazilo u dvoristu tvom da li je to Rakovica ili Ferguson Goca Bozinovska: nosim cigle i blokove dal se ovo zivot zove malo malter to je sve zar trazim previse |
Vencajte me sa njenom lepotom,
vecajte me sa njenim zivotom Spreman Bogu da se predam JAJE volim,JAJE nikom nedam $-) |
Bezbroj fora na onu Bulatovu,Eno dole u ....(pa obicno ime kafane gde se svira),npr Eno dole na Lukasu moji drugovi,koku smrcu i kockaju mene cekaju...ili crte siju viski piju mene cekaju ili crte vuku i sve tuku...i opet ili :lol: viski piju i sve biju nisu normalni...to su samo neke koje idu na tu pesmu..:p
Dodato: Zbr da napisem...Luckasta si ti,takvi smo i mi...xD Iz te case svi su pili i zeleli sto ja sada,istu pesmu jednu Vesnu...zeleli su svi da kres*u...:p Pa da slavim zivot ko vrbicu i da kres*em kafansku pevacicu..:"> |
....
E sad se setih ima i ona:
Ti ne licis ni na zenu =))(ti ne licis ne na jednu Lj. Alicic).;) |
tu noc kad si se udavila - p kazaliste
halid b. ko bi reko cuda da se dese, da halida skoda zanese... ...poznat ces me i po mraku, po borama i stomaku... hehe :p |
pa ima druze mnogo texstova ,,.sa tavom sodrzinom,,
bunda od nerca,.insomnia,.i t n |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org