![]() |
sta vi matorci jedete, pa citave novine procitate dok se pokenjaus :| najduze sto provedem u chenifi je bilo mozda pola sata i to kad mi je pritjeralo :lol: :lol: :lol: inace po minut dva :)
|
=))=)) milance ...
mislim, izvini drug alix, nemoj da se ljutis ...al dobra bila ova fora od milanceta, moras i sam da priznajes .... a zao mi je sto ti se to desilo s mobilni ... inace, ja ne idem da zavrsim "veliki" posao ako ne palim jednu cigaretu i da nemam nesto da citam, bilo sta ... samo da prodje vreme pozdrav |
@Dell,bog te mazo znas ko zavrsi za dva minuta,onaj kome je zadnja loza dobro razradjena,pa sam se zabrinuo da nisi otisao u te vode =))
|
:lol: :lol: :lol: nije nego je kod mene suha hrana dobro razradjena pa samo ispada
|
Vidis Dell da te Svrakan pita ono sto sam te ja pitao juce =))
Nemoj da bi se propederio a da ja ne znam....hocu i ja da probam=)) |
pssssst :lol: tise
|
sumljiv si mi del zemljače . morat ću te nekako angažirati da sviraš gdje ima žena da mi ne postaneš nastran.
|
ne se sekiraj za mene nista :D vec sam angaziran da sviram harmoniku u svatovima po danu kad se ide po mladu, ima da bude p*** ko salate :D :D :D
|
.......
iz klozeta nokia ide na slobodu jer je alix kenjaros povukao vodu.....:D
stari stih core bore. |
MARIO---Brate svaka ti čast...Nema te u Europi...
Marnel---Care ti kenjaš ko vjeverica,đe si vidio da se puca samo 2min...U tebe to par onih kuglica ispucaš i fajront...E sad za to kenjanje...Nekad kad sam bio mlađi ponesem kesicu klikera pa ih pregledavam i brojim,u srednjoj nosio knjigu nebil šta naučio iz nje,nema kakvih đavola nisam nosio.Čak se sjećam prije jedno 3-4 godine nosio sam Casio CZ230S na wc i svirko-materemi mile,i znaš kako je veća koncentracija.Novine su već dojadile,tako da ne znam šta ponesem...Imal ko kakvih ideja-Premda 1000% garantujem da sam opazio da mi je koncentracija u WC-ju mnogo bolja nego kad nisam u njemu,e sad jeli to zbog gasova,zbog prostora,haj ga znaj... |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org