YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

Dell 01.04.2011 02:58

Sve je dobro sto se dobro svrsi ali ae...

Posto sutra imam svirku s bandom, isli ja i gitarist kod njega u kucu na osami, da mozemo odvalit ozvucenje do kraja i vidit jel stima sve. Potrpali se u njegov Peugeot i od mog caleta Mercedes 190, otisli odradili, vratili se. I ja kako sam gladan bio uzmem u pekari da jedem i pojedem usput. I parkiram auto na parkiralistu, izadjem, zakljucam i nosim fisek i kljuc u lijevoj ruci. Kljuc je inace rezervni, a kod caleta je glavni. I naidjem kraj onog boxa za kartonsku ambalazu i papir, ono kao resetke i krenem da bacim fisek, ali za prst mi zapelo pa nisam bacio, a cuo sam da je zvecnulo nesto od kartone, ali nisam registrirao, bacim fisek i krenem dalje. Nakon 3-4 koraka vidim da mi nema kljuca i provalim da je to zvecnulo. Pretumbavaj sad po kartonima i ostalim govnima, nema sanse ne mosh nac, a 2 i po ujutro. I sta cu, odem do stana, probudim caleta i rasturimo ja i on taj box skroz :lol: i nadjem kljuc ipak na kraju u nekom kartoncetu. Nije mi nista prigovarao, mozda ce sutra :D

milanceshow 02.04.2011 05:14

Bicikla je zakon!!!!! :)

romario 02.04.2011 21:19

zaključa sejox temu prije
nego što sam postavio text.;)

mislim da se ne treba bojati nekih tema...
ne moramo se svi u svemu slagati ...

Dejan 02.04.2011 23:29

Imate temu:"Sta vam smeta na forumu"

romario 03.04.2011 10:22

Da ,

ima ta tema .

mirandess 03.04.2011 10:46

Evo da i ja napisem nesto, prekjucer kad sam se vracao sa probe, tocnije kada sam vracao kljavu u stanje (odakle sam je i uzeo tj. sa stalka), primjetim da mi se odgulilo ispod assignable switch-a komad sa plastike velicine (pola filtera od cigarete) jos pri tome i drvo sa strane malo se ocrtalo, pojma nemam kako (vazada mi je u futroli kljava bila) :(

Martinchopp 03.04.2011 19:23

casa svez juice mi se isturio na klavijaturom pa800!

Dejan 05.04.2011 01:11

Citat:

Originalno postovano od romario (Post 179097)
Da ,

ima ta tema .

Odusevljen sam vasim humorom,majke mi se valjam po podu. xD xD

romario 05.04.2011 14:15

Malo si smiješan Dejane .

Šta ti to treba u životu ?

Tema je zatvorena.Nisi je zatvorio ti .
Onaj koji je zatvorio ,zna zašto je zatvorio .
I ne smeta mu moj komentar .;)

opusti se i uživaj .;)

Sejox 05.04.2011 14:53

Samo lagano drugari i opusteno.Sve je OK....;)

romario 05.04.2011 15:26

Tko ti je smislio ono "glas razuma " ,

svaka mu čast ;)

pozzz svim moderatorima !

a romariu sretan rođendan !!! ;)

milanceshow 10.04.2011 10:35

Totalno sam zamenio dan za noc.
Sada je 10:36 sati,a ja se spremam za krevet...

zeljko 12.04.2011 15:52

Uff jesam se iznervirao oko pravljenja ritmova,ali se isplatilo:DPrvi put u zivotu da uspem da napravim dva ritma prilicno kako treba tj,da ih konvertujem pomocu programa cubase i zvuce fenomenalno...bar meni heheh.

Citav dan ganjam jedan ritam i kad sam ga zavrsio i na kraju sve to lijepo Save i kad sam uradio drugi onaj prvi mi se sam pokvario u ramu...ne razumijem kako da nestane tj,tu je ali se nista ne cuje:(Pa sam poslije uspjeo i ostali su dva unutra koja sam napravio...jesam puko,jer citav dan od jutros to ganjam sa cubase:lol:Jbg bar sam naucio kako u buduce da konvertujem ritmove i da bar malo valja...Pooz

grandia 12.04.2011 17:25

@zeljko

pa ako su ti kolege moderatori opet otvorili tvoju demo-cosku, onda daj da cujemo sta si uspeo ...

ako nisu ... eto vidis, da si se lepo naso sa druga vuleta u minhen, eichenschwänzchenstraße 23/2, na po 1 pivu il 2, da ste se malo bolje upoznali, mozda bi ti vule opet otvorio temu ;)

gega 12.04.2011 19:56

**

Nisu mu otvorili demo. Ulica je Eichhörchenschwänzchenstrasse a na pivo smo mogli ici u bilo koji lokal ili benzinsku:lol:

zeljko 13.04.2011 00:08

Ma jbg tu ulicu nisam mogao da nadjem,pa sam mislio da me zezaju kao i uvijek...Grandija druze uspeo sam u cubase da pronadjem kako da snimam midi kablom u ketron ritam koji sam prvo sve variacije i prelaze pretvorio u midi u styleworksu...Tako puno bolje zvuce kad ih jos u cubase obradim,jer ako samo konvertujem u styleworksu uvijek ima nekih nota koje zvuce katastrofa,dok ovako obradim i snimim direktno midi kablom iz cubase u ketron i bolje je...Pooz

erno11 13.04.2011 23:48

da se zalim. Boze moj ja ne znam sta se desava ovo sa mnom. Jutros oko 10:00 stavio laptop ispod jorgana, hvala Bogu jorgan sve cisto i takodje u sobi temperatura "TOPLO"
ja prije sat vremena dosao sa posla da upalim laptop. Ja stisno dugme da ga upalim, nece da se upali da si Bog. A po Bogu sta mu je sinoc je sve normalno radio :S kad nisam pobudalio... Ovaj laptop sam dobio gratis :D ima duel core cpu ma super je laptop. i nekako sam "duvo" i "Duvo" i proradi od jednom nesto :S

Sta bi moglo biti

zeljko 14.04.2011 00:01

:lol:Erno druze ti onda duvaj opet kad stane hehehe...Pozz

harepa50 14.04.2011 01:43

Erno kralju, ne smiješ držati laptop ispod jorgana, deka ili na dekama i sl., zagrije se..ako sam te dobro shvatio :)

milanceshow 14.04.2011 07:49

A zasto si drzao laptop ispod jorgana? :)

erno11 14.04.2011 08:23

drugi da vam iskreno kazhem posto po sobi bilo razbacato pa sam moram po sobi posmremiti... i Tako stavio na krevet laptop i pokrio ga jorganom:lol::lol:=))=))

harepa50 14.04.2011 13:20

Da se ne prasi :lol:

Dell 14.04.2011 20:17

erno, erno, pa nisam znao da se lozis na laptope :-O

armin 20.04.2011 20:22

upravo sje%ao nogu na fudbalu, dosla mi kazna danas zbog brze voznje a sljedecu ocekujem vec radar takodje... tako da me nesreca prati...

zeljko 20.04.2011 20:38

Bas mi je te zao ali sta cu ne mogu ti tu nista pomoci:)Buraz samo polako i bez sikirancije...Bude svega u zivotu i dobra i losega....Eto ja ti zelim u buduce sto manje takvih problema...Pozz

gega 21.04.2011 06:01

**

@armin.
Hmmmm....Radarske kazne su redovne kao mesecna plata...:lol:
Ne smem da sracunam ...ali mislim da sam do sada vec platio parce asfalta na A1 autoputu.
Razmisljao sam i o tome da se pretplatim pa mozda daju neki popust =))=))

armin 21.04.2011 10:11

@zeljko hvala na ljepim rijecima...

@gega bilo bi dobro da uplatimo za godinu dana clanarinu i da sam rahat, a sigurno bi za nas bilo popusta posto smo mi aktivni clanovi... hehe

mirandess 30.04.2011 00:11

Dodje dobar razlog da se i ja zalim :( iako sam ja vijerni korg fanatic, po pitanju pa2xpro, jako sam se razocarao, na servisu je odgodjen kvar, sempler 80% al javit ce mi ujutro jel to definitivni kvar(prije svirke mi se sam set izbrisao tj. semplovi, a i kada sam probao kuci par puta, jer non stop sam morao svoj set ucitavati), led diode, mehanizam monitora(mini kvar). :( jako sam razocaran, ne znam zasto, a uz to, niti sam dobio zamjenski instrument od prodavaca(firma), a toliko novaca ostavio kod njih...... sramota. Doslovno (sad u ovom trenutku) mi je zao sto tyrosa nisam uzeo, vjerovatno ne bih bio ovako nasekiran i razocaran!

nikola_993 22.05.2011 03:18

Ne mogu da napravim 25 postova da bih mogao da downloadujem nesto, mislim, mogu ali mi je bedara da pisem gluposti zbog toga :(

Milan$ 22.05.2011 03:45

Mirandes druze u tom slucaju bi podhitno morao da promenis avatar..:Da i klajvu...:">

mirandess 22.05.2011 10:36

@Milan$ a zao mi, iako sam korg fanatik, vidis, izdala me.... Ali valjda ce se uspjeti napraviti...

b.o.Y.c.h. ČK 22.05.2011 11:18

A mi se opet blamirali pred 100 ljudi zbog yamahine mixete, opet limiter, sada ide van, definitivno!

baltik79 23.05.2011 22:37

Svirao sam danas nekakav rodjendan i krstenje. Dok sam iznosio stvari iz auta mala curica od oko 4 godine htjela preskociti sintisajzer i kako je padala pravo padne na sint. Srecom sto nije skocila na pa800 (on bi se raspao).Skocila na KRZ. Tek kad sam upalio onda mi je srce nastavilo da kuca.

Vule 25.05.2011 04:35

Upravo sam vozio 180 kilometara po brdima i planinama bez kocnica...pukla mi plocica na prednjem desnom tocku u sred nedodjije negde pred ponoc, ostao samo menjac i rucna pa ko se kako snadje. Na svu srecu sve je dobro proslo,lepo sam doputovao,doduse tri puta umorniji ali neka,samo neka je glava na svom mestu :)

tranzit 26.05.2011 07:11

A sta trazis po tim vukojebinama i jos nocu. Zamisli da ti je pukla i rucna pa jos da ti je otisla i sajla od kvacila. Morao bi da kocis nogama. I kako si to "lijepo doputovao" pored takvog malera. Mora da te je neko dobro utjesio. Da nisi vozio neku pjevacicu sa sobom ?

Vule 26.05.2011 11:11

Jao Brate mene jeste poterao maler al ti ga zacrne do kraja :lol:
Desi se da se odlepi plocica za kocnicu,los materijal,uvale ti made in china neki krs i to je to,ali sve je dobro kad se dobro svrsi,bilo malo vise saltovanja druga-treca i super,moze se i bez kocnica,samo kad se mora :)

Ace 26.05.2011 12:31

Znas kako je Zika rekao .... moze da se vozi i bez kocnica, al nemoze da se zaustavi :D

caka012 31.05.2011 08:46

Hteo sam da pravim terasu ispred kuce, da iz dnevne sobe izlazim pravo na nju. Doveo juce majstora, izmerio, pogledao i rece mi neznim glasom: "Ako si spremio 700 evrica, mozemo sutra da pocnemo."
Pretpostavljate, odustao sam.

milanceshow 31.05.2011 08:55

Ali kako je lepo kad ujutru pijes kafu na toj terasi...... :)

svrakan 31.05.2011 08:56

Pa to i nije neka cifra za terasu,ako hoces da nesto radis,zoves par majstora da vidis ko kako naplacuje,i onda tek spremas lovu.
Inace oticicu u off topic malo,al mi muzicari se ne bunimo kad nam za pesmu od 3 minuta neka da 20.50e ili 100,tako da a pesma dodje i prodje,kinta je u dzepu,bas mi zao tih majstora hehehe,sto nece dobiti 700 evrica.

Trenutno vrijeme na Forumu 02:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org