![]() |
Sve je dobro sto se dobro svrsi ali ae...
Posto sutra imam svirku s bandom, isli ja i gitarist kod njega u kucu na osami, da mozemo odvalit ozvucenje do kraja i vidit jel stima sve. Potrpali se u njegov Peugeot i od mog caleta Mercedes 190, otisli odradili, vratili se. I ja kako sam gladan bio uzmem u pekari da jedem i pojedem usput. I parkiram auto na parkiralistu, izadjem, zakljucam i nosim fisek i kljuc u lijevoj ruci. Kljuc je inace rezervni, a kod caleta je glavni. I naidjem kraj onog boxa za kartonsku ambalazu i papir, ono kao resetke i krenem da bacim fisek, ali za prst mi zapelo pa nisam bacio, a cuo sam da je zvecnulo nesto od kartone, ali nisam registrirao, bacim fisek i krenem dalje. Nakon 3-4 koraka vidim da mi nema kljuca i provalim da je to zvecnulo. Pretumbavaj sad po kartonima i ostalim govnima, nema sanse ne mosh nac, a 2 i po ujutro. I sta cu, odem do stana, probudim caleta i rasturimo ja i on taj box skroz :lol: i nadjem kljuc ipak na kraju u nekom kartoncetu. Nije mi nista prigovarao, mozda ce sutra :D |
Bicikla je zakon!!!!! :)
|
zaključa sejox temu prije
nego što sam postavio text.;) mislim da se ne treba bojati nekih tema... ne moramo se svi u svemu slagati ... |
Imate temu:"Sta vam smeta na forumu"
|
Da ,
ima ta tema . |
Evo da i ja napisem nesto, prekjucer kad sam se vracao sa probe, tocnije kada sam vracao kljavu u stanje (odakle sam je i uzeo tj. sa stalka), primjetim da mi se odgulilo ispod assignable switch-a komad sa plastike velicine (pola filtera od cigarete) jos pri tome i drvo sa strane malo se ocrtalo, pojma nemam kako (vazada mi je u futroli kljava bila) :(
|
casa svez juice mi se isturio na klavijaturom pa800!
|
Citat:
|
Malo si smiješan Dejane .
Šta ti to treba u životu ? Tema je zatvorena.Nisi je zatvorio ti . Onaj koji je zatvorio ,zna zašto je zatvorio . I ne smeta mu moj komentar .;) opusti se i uživaj .;) |
Samo lagano drugari i opusteno.Sve je OK....;)
|
Tko ti je smislio ono "glas razuma " ,
svaka mu čast ;) pozzz svim moderatorima ! a romariu sretan rođendan !!! ;) |
Totalno sam zamenio dan za noc.
Sada je 10:36 sati,a ja se spremam za krevet... |
Uff jesam se iznervirao oko pravljenja ritmova,ali se isplatilo:DPrvi put u zivotu da uspem da napravim dva ritma prilicno kako treba tj,da ih konvertujem pomocu programa cubase i zvuce fenomenalno...bar meni heheh.
Citav dan ganjam jedan ritam i kad sam ga zavrsio i na kraju sve to lijepo Save i kad sam uradio drugi onaj prvi mi se sam pokvario u ramu...ne razumijem kako da nestane tj,tu je ali se nista ne cuje:(Pa sam poslije uspjeo i ostali su dva unutra koja sam napravio...jesam puko,jer citav dan od jutros to ganjam sa cubase:lol:Jbg bar sam naucio kako u buduce da konvertujem ritmove i da bar malo valja...Pooz |
@zeljko
pa ako su ti kolege moderatori opet otvorili tvoju demo-cosku, onda daj da cujemo sta si uspeo ... ako nisu ... eto vidis, da si se lepo naso sa druga vuleta u minhen, eichenschwänzchenstraße 23/2, na po 1 pivu il 2, da ste se malo bolje upoznali, mozda bi ti vule opet otvorio temu ;) |
**
Nisu mu otvorili demo. Ulica je Eichhörchenschwänzchenstrasse a na pivo smo mogli ici u bilo koji lokal ili benzinsku:lol:
|
Ma jbg tu ulicu nisam mogao da nadjem,pa sam mislio da me zezaju kao i uvijek...Grandija druze uspeo sam u cubase da pronadjem kako da snimam midi kablom u ketron ritam koji sam prvo sve variacije i prelaze pretvorio u midi u styleworksu...Tako puno bolje zvuce kad ih jos u cubase obradim,jer ako samo konvertujem u styleworksu uvijek ima nekih nota koje zvuce katastrofa,dok ovako obradim i snimim direktno midi kablom iz cubase u ketron i bolje je...Pooz
|
da se zalim. Boze moj ja ne znam sta se desava ovo sa mnom. Jutros oko 10:00 stavio laptop ispod jorgana, hvala Bogu jorgan sve cisto i takodje u sobi temperatura "TOPLO"
ja prije sat vremena dosao sa posla da upalim laptop. Ja stisno dugme da ga upalim, nece da se upali da si Bog. A po Bogu sta mu je sinoc je sve normalno radio :S kad nisam pobudalio... Ovaj laptop sam dobio gratis :D ima duel core cpu ma super je laptop. i nekako sam "duvo" i "Duvo" i proradi od jednom nesto :S Sta bi moglo biti |
:lol:Erno druze ti onda duvaj opet kad stane hehehe...Pozz
|
Erno kralju, ne smiješ držati laptop ispod jorgana, deka ili na dekama i sl., zagrije se..ako sam te dobro shvatio :)
|
A zasto si drzao laptop ispod jorgana? :)
|
drugi da vam iskreno kazhem posto po sobi bilo razbacato pa sam moram po sobi posmremiti... i Tako stavio na krevet laptop i pokrio ga jorganom:lol::lol:=))=))
|
Da se ne prasi :lol:
|
erno, erno, pa nisam znao da se lozis na laptope :-O
|
upravo sje%ao nogu na fudbalu, dosla mi kazna danas zbog brze voznje a sljedecu ocekujem vec radar takodje... tako da me nesreca prati...
|
Bas mi je te zao ali sta cu ne mogu ti tu nista pomoci:)Buraz samo polako i bez sikirancije...Bude svega u zivotu i dobra i losega....Eto ja ti zelim u buduce sto manje takvih problema...Pozz
|
**
@armin.
Hmmmm....Radarske kazne su redovne kao mesecna plata...:lol: Ne smem da sracunam ...ali mislim da sam do sada vec platio parce asfalta na A1 autoputu. Razmisljao sam i o tome da se pretplatim pa mozda daju neki popust =))=)) |
@zeljko hvala na ljepim rijecima...
@gega bilo bi dobro da uplatimo za godinu dana clanarinu i da sam rahat, a sigurno bi za nas bilo popusta posto smo mi aktivni clanovi... hehe |
Dodje dobar razlog da se i ja zalim :( iako sam ja vijerni korg fanatic, po pitanju pa2xpro, jako sam se razocarao, na servisu je odgodjen kvar, sempler 80% al javit ce mi ujutro jel to definitivni kvar(prije svirke mi se sam set izbrisao tj. semplovi, a i kada sam probao kuci par puta, jer non stop sam morao svoj set ucitavati), led diode, mehanizam monitora(mini kvar). :( jako sam razocaran, ne znam zasto, a uz to, niti sam dobio zamjenski instrument od prodavaca(firma), a toliko novaca ostavio kod njih...... sramota. Doslovno (sad u ovom trenutku) mi je zao sto tyrosa nisam uzeo, vjerovatno ne bih bio ovako nasekiran i razocaran!
|
Ne mogu da napravim 25 postova da bih mogao da downloadujem nesto, mislim, mogu ali mi je bedara da pisem gluposti zbog toga :(
|
Mirandes druze u tom slucaju bi podhitno morao da promenis avatar..:Da i klajvu...:">
|
@Milan$ a zao mi, iako sam korg fanatik, vidis, izdala me.... Ali valjda ce se uspjeti napraviti...
|
A mi se opet blamirali pred 100 ljudi zbog yamahine mixete, opet limiter, sada ide van, definitivno!
|
Svirao sam danas nekakav rodjendan i krstenje. Dok sam iznosio stvari iz auta mala curica od oko 4 godine htjela preskociti sintisajzer i kako je padala pravo padne na sint. Srecom sto nije skocila na pa800 (on bi se raspao).Skocila na KRZ. Tek kad sam upalio onda mi je srce nastavilo da kuca.
|
Upravo sam vozio 180 kilometara po brdima i planinama bez kocnica...pukla mi plocica na prednjem desnom tocku u sred nedodjije negde pred ponoc, ostao samo menjac i rucna pa ko se kako snadje. Na svu srecu sve je dobro proslo,lepo sam doputovao,doduse tri puta umorniji ali neka,samo neka je glava na svom mestu :)
|
A sta trazis po tim vukojebinama i jos nocu. Zamisli da ti je pukla i rucna pa jos da ti je otisla i sajla od kvacila. Morao bi da kocis nogama. I kako si to "lijepo doputovao" pored takvog malera. Mora da te je neko dobro utjesio. Da nisi vozio neku pjevacicu sa sobom ?
|
Jao Brate mene jeste poterao maler al ti ga zacrne do kraja :lol:
Desi se da se odlepi plocica za kocnicu,los materijal,uvale ti made in china neki krs i to je to,ali sve je dobro kad se dobro svrsi,bilo malo vise saltovanja druga-treca i super,moze se i bez kocnica,samo kad se mora :) |
Znas kako je Zika rekao .... moze da se vozi i bez kocnica, al nemoze da se zaustavi :D
|
Hteo sam da pravim terasu ispred kuce, da iz dnevne sobe izlazim pravo na nju. Doveo juce majstora, izmerio, pogledao i rece mi neznim glasom: "Ako si spremio 700 evrica, mozemo sutra da pocnemo."
Pretpostavljate, odustao sam. |
Ali kako je lepo kad ujutru pijes kafu na toj terasi...... :)
|
Pa to i nije neka cifra za terasu,ako hoces da nesto radis,zoves par majstora da vidis ko kako naplacuje,i onda tek spremas lovu.
Inace oticicu u off topic malo,al mi muzicari se ne bunimo kad nam za pesmu od 3 minuta neka da 20.50e ili 100,tako da a pesma dodje i prodje,kinta je u dzepu,bas mi zao tih majstora hehehe,sto nece dobiti 700 evrica. |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org