YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

sale_band 03.09.2012 14:38

Zeljko, Amin!

bosanac aki 03.09.2012 14:50

ovaj je sajt po mone najbolji u cijeloj europi pozz za admine

Vex 11.09.2012 15:38

Ovo je strasno i bezobrazno... Zbog ljudi kakvi su trebalo bi shodno tome sta pise u profilu koji instrument user sa foruma svira da ima pristup samo tom delu... Ako sviras ketrona-rolanda-yamahu ne moras da smaras nas sto sviramo korga, i obrnuto... Ljudima je postalo dosadno i svako zalazi svuda i lupa sta mu se nocas snilo... Jeste ovo forum i diskusija, ali ovo je indirektno podhebavanje ...ako vam se ne svidja pa3x ,pustite nas vlasnike da diskutujemo i da konstruktivno razmenjumemo misljenja ... Izasao je novi OS, link je covek postavio jos na prosloj strani... Dajte da pricamo o tome ima li boljitka a ne da minira temu zadovoljni korisnik ketrona ... i harmonikasi,svirajte harmoniku ,nema glava da vas boli od ritmova,semplova i operativnih sistema... i to ne vazi samo za ovu temu ,nego za mnoge koje pratim ... i posle naravno da ispadnu carke i varnice kad dolazi do nepotrebnih provokacija,sto zbog pristrasnosti ,sto zbog neznanja ... Svacega sam se nacitao u zadnjih mesec dana,mislio sam da precutim,ali ne mogu...lakse mi je ovako ,bilo vam pravo ,ili ne.

nesaband 11.09.2012 16:11

trenutno mi smeta sto mi na pocetnoj strani tekst iz levog dela prelazi u tekst koji je na levoj strani centralne strane.
@Vex:nemoj svaki post da svatas licno,a carke i ostalo,pa i to je sasvim normalno da dolazi do toga,meni je to ponekad cak i zanimljivo ;).

Vex 11.09.2012 16:16

Hvala na savetu cika Neso, cooliram ja situaciju...ali jednostavno mi dodje da to pribelezim, previse toga mi se skupi,i ne znam kako to drugacije da iscooliram nego da napisem ... Slazem se ,nekad je jako zanimljivo sve to ,ali cesto je jadno,tuzno i zalosno ...

zeljko 11.09.2012 18:35

Daj ljudi nezalite se puno pjevajte malo i okvasite grlo=))=))=))Pijte pivu i rakiju zutu svi zajedno na starome putu:lol:

Vex 11.09.2012 19:09

Zeljko... U redu je... Ne pijemo svi alkohol i ne dozivljavamo forum i kafanu na isti nacin - forum= kafana pa da se nudimo picem i da sve bude ruzicasto... Neki su prevazisli taj stadium ;)

Dell 11.09.2012 19:33

Ne vidim da je Zeljko napisao ista sto bi bilo koji covjek makar bio i zreo i odrastao prevazisao. Veselje i opustanje je za sve generacije, svaka cast Zeljko na pozitivnom duhu ;)

zeljko 11.09.2012 19:37

Ma to je meni onako sponatno izaslo iz glave kad sam vidio temu,pa rekoh da izmislim tekst za novi hit pjesme,kao sto to radi moj komsija Halid Music onaj sto pjeva ono(moja mati herlava rodila me celava):lol:Nista licno...Eto druze Dell pocetak a ti nastavi sa tekstom,pa kad zavrsis,da se i odpjeva ako bogda:D

Vex 11.09.2012 19:50

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 224027)
Ne vidim da je Zeljko napisao ista sto bi bilo koji covjek makar bio i zreo i odrastao prevazisao. Veselje i opustanje je za sve generacije, svaka cast Zeljko na pozitivnom duhu ;)

Pozitivan duh i majstor OFFtopic-a su dve skroz razlicite stvari... ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 16:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org