![]() |
Evo da se i ja pohvalim, jucer sam uspjesno polozio ispit iz klavira sa ocjenom 5! :D
|
evo i ja da se pohvalim, prodao sam danas svoju omiljenu kljavu psr1100...
|
i hvalis se umjesto da places ako je tako kao sto rece:)
|
Citat:
Bravo Hare....,svaka ti cast =D>=D>=D> samo tako nastavi |
Hvala druze gega :) :)
|
da cestitam arminu za prodaju a haretu za uspeh na ispitu :)
a ja da se falim, nije bash nesto stvarno za pohvale al ipak: malo pre sam rasturio kompu na tablic! aman unistio sam ga i to na ekspert mode! a pustio sam njega da prvi igra. cini mi se da je usred igre cak i krao karte, ´bemga, al ne moze on samnom ... [-X =)) |
:lol::lol:
|
UUhhhh danas je vrijeme super vruce kao da je ljeto...cak su i bubamare i pcele izasle iz svojuh skrovista,samo neznaju sta ih ceka,jer predvece pada opet naglo teperatura i mozda ce i da uginu....zalosno:(A tako lijepo se setaju po mom prozoru i krase ga...Lijep pozdrav
|
svaka cast Hare, bice od tebe Mozarta ;) samo otkud vec ispiti, dok sam isao u osnovno bivali su na kraju skolske godine :)
|
sinoc svirao amadeus bend ovde u jednom nasem restoranu,bolju svirku uzivo nisam cuo,stvarno im svaka cast,proveo se ko nikad
|
najbolju kafu i caj
|
**
Na temu hajde da se hvalimo pisete : ,,Najbolju kafu i caj,, ????
Sta ,ko,gde?? |
Mozda covjek ima najbolju kafu i caj pa se hvali... :))
Postovano sa mobilnog uređaja |
E moj Dell... u srednjoj je drugacije. Ispiti su i na polugodistu i na kraju godine :)
hvala svima :) |
mozak je poceo mnogo bolje da mi radi=))
da znate samo da ja pravim najbolju gibanicu na svetu,mmmmmmmm,prste da polizes!!!!! |
neso brate, ama ne cujes li ti ???
najbolju kafu i caaaj! =))=)) |
Jos samo da mu priraste ono sto zenske imaju i to je to=))
|
Mašala
Od danas sam vlasnik Korga PA 2 X pro,jest da sam Yamahaman,ali omaklo mi se...Pozdrav!
|
evo da se i ja pohvalim, sinoc sam odradio svoju prvu svirku sa pa2x pro, momacka vecer, ah znate kako je to..... :) bilo je extra a para je bilo ko nikad, sve su se kacile na tipke, negdje oko 100€ je bilo, meni dosta za prvi put :)
|
Cestitam obojici, nek vas kljave sluze dugo dugo :D
|
@makso68
To ti je isto kao da imas 2 GW8,verovatno zbog toga prodajes jedan!=)) |
Da,da,to je to... :)))
|
**
Cestitam Maxo :)
|
Nedavno sam se ozenio pa eto,valjda je i to za pohvalu....:lol:
|
@darko26
nek je srecna zenidba(robija)..mala sala;) e sad su na redu klinci,pa da se opet pohvalish!:) |
Simkeres onda sam ja stari robijas vec:lol:
|
Citat:
|
Sad dodjoh sa zabave, okupili se malo mi muzicari i napravili nama "lepo"...:D Pilo se dobro i svirao Srecko Krecar....;)
|
Moj Ford stari nikad se ne kvari:lol:
|
Potopio sam kupus! Ove zime cu kombinacijom kupusovog C vitamina i alkohola da se branim od raznih pandemija. Prosle zime sam ja i cela moja porodica propatili od N1H1. Ove godine sam spreman.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Uff super stvar a tek rasov...dobra ideja i ja sam razmisljao da kiselim kupus i nikako da to uradim ali sad je dosta kad vidim kako mi je danas potreban rasov a nemam idem ovih dana definitivno da nadjem dobar kupus i bacam se na posao....Poooz
|
**
Zeljko...Jel volis Rasov :lol::lol:
|
Uff jos smes da pitas:lol:Jbt popijo sam jutros litar i po specija,2 litre vode i nista nije pomoglo kako to rasov zna da pomogne...dobro jest da posle kenjkas ko riba ali bolje i to nego se muciti do posle podne sa mahmurlukom:lol:Sutra idem da nabavim kacu plasticnu bjele boje koja ima onu cesmicu ugradjenu dole na dnu i jos kupus da nadjem i pravim i ja kiseli kupus.....Pooz
|
Druze gega, zeljko kaze: "nista nije pomoglo kako to rasov zna da pomogne...dobro jest da posle kenjkas ko riba"
:lol: |
Mogu da se pohvalim da mi nijedna subota u novembru mi nije slobodna :)
Dodato: Ne gledam sta pisem... Uglavnom, ceo novembar ce biti radan :D |
@skore kakav je to najnoviji style works?ne smem da se usudim da kliknem na taj link...sve me nesto strah:lol:
|
**
Sve se plasim da vec nisi kliknuo...=))=))
malo malo pa odlutamo sa teme..aaaa?:) |
Citat:
|
Daj par ritmova za ketron pa cu da ti kazem ako vec neznas=))
|
@jura20. Rasov ti je ono kad ukiseliš kupus pa ona voda u buretu. To je rasov. Znači pije se a ne jede. Naročito dobro sjeda kad si mamuran. Diže iz mrtvih.:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org