![]() |
Ma znam ja sve to, ali nisam planirao da toliko kosta. A za ovu godinu imam u planu da menjam auto i klavijature. To znaci da cu posao oko terase odloziti do sledeceg leta. Znaci, nisam sasvim odustao, samo sam pomislio da nije pravo vreme...
|
ama caka, metnes si astal u avlije i lepo popijes kafu s komsije :D naravno, dok ne sredis terasu ...
da sam ja momentalno kuci u kucevu, doso bi na jednu kafu il ladno pivo :lol: pozdrav |
Dobio sam danas najnebulozniju opomenu od jednog moderatora pod optuzbom da se nisam pridrzavao pravilnika foruma jer sam kolegu koji je postavio tekst jedne pjesme (bez ikakvog drugog komentara ili pitanja) kao novu temu, pitao sta je to on htio da nam kaze sa postavljanjem tog teksta. Kako da odgovorim covjeku na post kada u njemu stoji samo tekst pjesme, kako da mu pomognem, pa valjda treba prvo da znam sta je htio. I... za to dobijam zuti karton. Cudni neki arsini za pravdu kod pojedinih moderatora. Ako se nekom od moderatora ne dopada moje prisustvo na forumu neka to brate napise kratko i jasno pa cu se ja tiho udaljiti bez ikakve pompe. Na ovaj nacin je to sve vrlo smijesno i neozbiljno. Ovakvim potezima se kalja forum i njegov rejting. Nema nikakve potrebe za tim. 'Ajd da se bar malo uozbiljimo.
|
Opomena koju ste dobili je na mestu i po pravilniku ovog foruma.
Izvolite procitati jos jednom pravilnik za "Akordi i partiture", http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14217 |
I... to je bilo za momentalnu opomenu. Alal vjera. No comment.
|
@Grandia
Imam i 'ladno pivo i vrucu kafu, izvoli. Jedino, moze da ti zasmeta sto nemam terasu. |
domacine, rado bi doso al (sad se zalim :( ) verovatno ako bog da, tek u avgustu ... zna se kad gastarbajteri imaju godisnji odmor :)
a dobro bi mi dosao mali odmor, izgubio sam svu energiju, radim onako ki roboter :lol: |
**
Opomena je na mestu ...kao i ova sledeca zbog kometrarisanja rada Moderatora.
|
@tranzit
Nemojte se praviti previse naivni,kao da ne znate sta ste napisali!! Vi pisete nesto o ozbiljnosti foruma?!! Krenite od sebe prvo,pa sebe doterajte u red,i Vas nacin komentarisanja. Za takav vid konverzije,pitanja i podpitanja,bezpotrebnog komentarisanja...sta drugo da ocekujte nego kaznu! Pravilnik je jasan i on vazi za sve,svako ko prekrsi pravilnik na bilo koji nacin bice sankcionisan od strane admin/mod tima! Za sve nepravilnosti mozete da ukazete administarotrima ili moderatorima putem PP,ili mailom. ....i naravno procitajte jos jednom pravilnik,te se istog pridrzavajte da ne biste ponovo upadali u neprilike i sebe dovodili u nezgodne situacije. |
Doticni clan je trebao dobit jos jednu opomenu od mene, sto postavlja post koji inace treba da spada u Komentare i pitanja u Svastaru, ali ocito su stvari ovdje zavrsene, tako da idemo dalje ;)
Mislim ae nije za neko zaljenje, ali sad na svirci u petak u jednom kaficu pjevao sam od Ace Pejovica Nema te nema, pa onda nakon nekoliko pjesama od Slobe Vasica Moja bivsa draga. I taman na toj Slobinoj zavrsim strofu i krecem u refrenu Nema te nema... Sreca samo jedna riba primijetila (nije bila nesto) i zakocenila se od smijeha, niko drugi osim gitariste nije :) Izem ti ove pjesme kad su sve na isti kalup :lol: :lol: :lol: |
U zivotu nisam video toliko para na jednom mestu,a koje su potrebne da bi se kupio Korg PA3x!
|
Sinoc sam poceo da sviram u pola devet uvece i stao jutros u 6...svirao i pevao,bez pauze...toliko sam se ukocio za klavijaturom da mogu samo oci da pomeram
|
Napustio nas je jedan veliki covjek i savrsen bubnjar i pjevac i jedan veliki prijatelj iz Uzica.Burli zna o kome govorim...
|
Dejane, cuo sam juce za tu vest takodje, bas steta takav covek da ode
|
Miroslav Mića Đokić će ostati vječno da živi u našim srcima!!!
Neka mu je vječna slava i hvala i Bog da mu dušu prosti! |
otisla mi lamela na auto u k.... Moram da pljunem 250e za lamelu i mora da se odradi servis da se zamene kaisevi i ostalo i za to ce da mi treba jos 200-250e, samo ne znam iz kog dzepa da izvadim te pare :mad: :mad: :mad: :mad:
|
Ovo je bar deseta noc da provodim uz klavijaturu u sobi a da nista ne uradim.Nista mi neide od ruke,jednostavno nemogu da sredim klavijaturu kako ja hocu.Nemam vise resenja aa.Kako vi to radite,mene uvek nesto u..be aa...........
|
@energy
Ja recimo sam nesto menjao u bojama i drum kita, sad su ritmovi haos, trebam dosrediti a mrzi me i to jako me mrzi :( |
Sutra idem da vadim novi pasos.Nek me sacuva bog salterskih radnika i nervoznih ljudi iz sablasnih redova.
|
@milanceshow stvarno neka ti je Bog na pomoci, ja sam poludeo kad sam bio cekao redove za pasos!
|
Nek ti je sa srecom...Ja sam neki da pa me pola dana kuci nije bilo...
|
Nikada nisam razumio tu birokraciju kod vas i onaj FTJP fenomen, kod nas barem nikad ne moras toliko da cekas. Npr. osobna, dodjes, predas rodni list i potvrdu o drzavljanstvu, imas tu kabinu za slikanje, 5-10 minuta posla i dodji za 7 dana. Za vozacku predas onu potvrdu da si polozio i isto dodji za 7 dana. I kada vadim hrvatsku putovnicu u ambasadi isto tako nema puno cekanja.
|
Tako je i kod nas, po malim opštinama.
Po velikima je problem. Kod vas su sve male, i to je to. |
1 Privitaka
Opcina Mostar mala? Pazi crvenim obiljezeno. Kod nas je vecina opcina veca od gradova.
|
@ Dell,ovo nije tema
|
Kod nas u Sarajevu je isto gužva kad odeš da vadiš pasoš, a što se tiće lične (osobne) i vozačke to bude gotovo za sedam dana :)
|
Pretprosli vikend, vracamo se sa svirke 3:30h, noc... U kolima ja i pevacica, a iza nas u drugim pevac. I gledam na retrovizoru kako njegovi farovi predjose na drugu stranu i u kanal...strasno...:(
Sreca, njemu nije bilo nista, bio je vezan i nije udario u betonsku cupriju, nego neku od zemlje, pa je bio blazi udarac, a kanal dubok, auto moze da stane u njega. Auto je pukao napred skroz... Uhvatio ga san i gotovo, jos sreca sto je kasno pa niko nije naisao u susret. "eben je ovaj nas posao! |
Zadremao a?
|
Ama trebalo je vi da ga poslije prebijete sto je zadrijemao, zamisli da je ukokao nekoga zbog svoje budalastine.
|
Renoviram stan...krecenje,prasina,fleke,nikad kraja sranjima....misiiim stvarno..:mad:
|
A ti sljedeci put izmislis neko putovanje, svirku, bilo sta i ostavis zenu da to muski odradi.
|
nesto pocinjem sve vise da se razocaravam u ljude i sto je najgore u ljude koji su meni bliski. i to je strasno od pocetka godine koliko mi se puta desilo u neke mnogo bliske ljude da se razocaram, ovo je uzas
|
nautica..welcome to the club...;)
|
i ja sam se razdocarao, prijatelje i rodbinu, nisam navikao na to, ali polahko se navikavam vidim da je normalno danas, da nemas nikoga kako treba!
|
sinoc mi ne nogometu napukla koska u nozi ...
gips od koljena do poda. super... |
@romario
Zelim ti brz oporavak! |
Brz oporavak romario! :)
|
Brz opravak kolega ti želim :)
|
No sports, sviraj burazeru zdravije je. Proci ce, mlad si.
|
hvala na lijepim zeljama...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org