![]() |
Takoreci Gojkarizacija =))
|
|
Mislim da nije vodovodna, ali sam siguran da nije kineska
posto ne vidim vlagu na zidu. Znaci, "tehnicka izvedba 10"(citat-Milka Babovic). "Umjetnicki dojam"(citat-Milka Babovic) cevka nije pokvarila jer je pesma bas po mom ukusu.Ako moze jos neka u tom vaspitno-obrazovnom stilu, recimo "Ima dana i kafana". Nemoj da menjas ambijent jer i ja samo u podrumu nosim majicu. U Titelu je brate +50,+60 ili mozda i vise celzijusa. P.S. koji je vokalist?Pozz |
Hvala cika Brlja :D I kod nas je negdje blizu 50, 60 celzijusa u garazi i inace sam na probi bez majice, ali rekoh da "bidnem fini" i obucem majicu. Vocalist je Digitech VHM5 i radi posao do jaja, na svirci ga obicno drzim na donjoj ruci od proel stalka i stavim dasku, a ovo je stalak koji mi stoji za probe i prekrije mi vocalist sva dugmad.
|
To druze Dellu super svirka svaka cast fino zvuci.Napredujes svakim danom sve vise i vise i sa repertoarom i sa svirkom..tako da nece biti zime za tebe uskoro,a i mlad si jos to je najbitnije...Bice od tebe nesto veliko,mada i sad si dosta veliki muzicar postao vec...Bravo i pozz
|
Hvala puno Zelja, cucemo se za onu pjesmu ;)
|
Tooooo heheh samo uvati tonalitet forspil kad pocinjes prvi akord b dur za tu pjesmu probao sam na harmonici,a za dalje ces se snaci:)Ono prije je bilo meni nisko ili visoko jer si pocinjao iz F svirat i kad je dosao red da pjevam ode u C pa sam morao kao kad pricam da pjevam skoro:lol:Ili sam trebao podic kao Alma Subasic i pocet pistat iz druge oktave u C heheh...Pozdrav i spremaj hit pa da to odradimo onako ljudski da se tresu brda i planine u Konjicu:D
|
Kolega pogledao sam sve vase snimke, i stvarno mi se svidjaju mnogo, svaka cast. Pozdrav od kolege
|
Vrhunski, a pogotovu ste razvalili nije svejedno :)
|
Extra
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org