YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Novajlije, predstavite se! :) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2968)

gogili87 11.04.2012 09:26

Ja sam Goran, iz Zrenjanina.. isao sam u srednju muzicku. Studirao sam psihologiju. Radim u osnovnoj skoli.. Bas volim da sviram i tako :) ukratko... a na ovaj sajt sam posle 3god.uspeo da se registrujem :) ne prihvataju one standardne mailove, pa sam se registrovao na mail iz kancelarije :)

govedarevic 11.04.2012 11:07

Pozdrav svima i od mene. Goran iz Putinaca kod Rume, zivim i radim u Austriji u fabrici cokolade :D skoro 7 godina i mnoooogo volim dobru muziku.

snjofkam 21.04.2012 20:13

Pozdrav svim forumašima, od admina pa do "manjih" ljudi, da se tako izrazim, ali nikako manje važnih B-)
Novi sam član foruma i od prvog dana članstva rado posjećujem i učim neke nove stvari vezane uz instrumente koje koristim i naravno uz stil i kvalitetu sviranja.
Sviram klavijature od 1999. godine ali posao me dosta sprečava na nekom većem napredovanju.
Bez obzira na to trudit ću se pomoći gdje god budem u mogućnosti!

Bane 19.09.2012 16:05

Poz i ovde.Drago mi je da sam clan ovog foruma,ima dosta interesantnih stvari inace imam 20 godina iz Cacka sam,student.Ne sviram profesionalno ali to mi je prvi hobi...:)

Nadam se lepom slaganju i druzenju na forumu,zivi bili! :)

zeljko 20.09.2012 06:10

Pozdravljam sve nove clanove i sve najbolje zelim i da se lijepo druzimo ovdje na Yu-midi..Pozz

Dacho. 20.09.2012 10:40

Pozdrav svima na forumu. Zovem se Danilo, iz Beograda sam. Zavrsio sam nizu muzicku skolu za klavir. Sanjam o tome da sviram klavijature, drugari su se okupili za moj rodjendan 1.6.2012 i kupili mi PA50sd, tako da se vracam na scenu posle par godina i ucim da sviram :) Zivi bili!

vlado3399 20.09.2012 18:48

Pozdrav svima. Zovem se Vladimir, imam 12 god, idem u nizu muzicku skolu za klavir. Trenutno posedujem Korg iS50. Nadam se lepom druzenju na forumu.. :)

GorŠtak 20.09.2012 22:41

Pozdrav svima i od mene. Moje ime je Mitric Strahinja iz NS-a sam,ali studiram hidrotehniku u Subotici,naisao sam na ovaj sajt trazeci preporuke za mikrofon,tako da mi je puno pomogao i eto kupio sam pilota AKG C520l i svima bih ga preporucio,trenutno sviram PA60 i nadam se da cu naci korisne savete kako da ga malo "utegnem",mislim da u njemu ima jos zivota,bez obzira na godine:-). Btw zavrsio sam i osnovnu muzicku
Postovano sa mobilnog uređaja

formula95 09.10.2012 23:09

Pozdrav svima. Zovem se Zeljko Grubisic, imam 17 god., dolazim iz Rume(Srbija). Na forum sam naleteo preko gugla koliko se secam. Od instrumenata sviram tamburu (bas-prim, 8 godina idem na casove), gitaru (samouk sam i slabije je sviram) i klavijaturu (Yamahu psr1100, poceo prosle godine, isto samouk, ali mi ide solidno). Inace nemam nikaku muzicku skolu. Da pevam ne znam, ali se trudim :D

nesaband 09.10.2012 23:29

Dobrodosao na forum.

Trenutno vrijeme na Forumu 18:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org