![]() |
Ja sam Goran, iz Zrenjanina.. isao sam u srednju muzicku. Studirao sam psihologiju. Radim u osnovnoj skoli.. Bas volim da sviram i tako :) ukratko... a na ovaj sajt sam posle 3god.uspeo da se registrujem :) ne prihvataju one standardne mailove, pa sam se registrovao na mail iz kancelarije :)
|
Pozdrav svima i od mene. Goran iz Putinaca kod Rume, zivim i radim u Austriji u fabrici cokolade :D skoro 7 godina i mnoooogo volim dobru muziku.
|
Pozdrav svim forumašima, od admina pa do "manjih" ljudi, da se tako izrazim, ali nikako manje važnih B-)
Novi sam član foruma i od prvog dana članstva rado posjećujem i učim neke nove stvari vezane uz instrumente koje koristim i naravno uz stil i kvalitetu sviranja. Sviram klavijature od 1999. godine ali posao me dosta sprečava na nekom većem napredovanju. Bez obzira na to trudit ću se pomoći gdje god budem u mogućnosti! |
Poz i ovde.Drago mi je da sam clan ovog foruma,ima dosta interesantnih stvari inace imam 20 godina iz Cacka sam,student.Ne sviram profesionalno ali to mi je prvi hobi...:)
Nadam se lepom slaganju i druzenju na forumu,zivi bili! :) |
Pozdravljam sve nove clanove i sve najbolje zelim i da se lijepo druzimo ovdje na Yu-midi..Pozz
|
Pozdrav svima na forumu. Zovem se Danilo, iz Beograda sam. Zavrsio sam nizu muzicku skolu za klavir. Sanjam o tome da sviram klavijature, drugari su se okupili za moj rodjendan 1.6.2012 i kupili mi PA50sd, tako da se vracam na scenu posle par godina i ucim da sviram :) Zivi bili!
|
Pozdrav svima. Zovem se Vladimir, imam 12 god, idem u nizu muzicku skolu za klavir. Trenutno posedujem Korg iS50. Nadam se lepom druzenju na forumu.. :)
|
Pozdrav svima i od mene. Moje ime je Mitric Strahinja iz NS-a sam,ali studiram hidrotehniku u Subotici,naisao sam na ovaj sajt trazeci preporuke za mikrofon,tako da mi je puno pomogao i eto kupio sam pilota AKG C520l i svima bih ga preporucio,trenutno sviram PA60 i nadam se da cu naci korisne savete kako da ga malo "utegnem",mislim da u njemu ima jos zivota,bez obzira na godine:-). Btw zavrsio sam i osnovnu muzicku
Postovano sa mobilnog uređaja |
Pozdrav svima. Zovem se Zeljko Grubisic, imam 17 god., dolazim iz Rume(Srbija). Na forum sam naleteo preko gugla koliko se secam. Od instrumenata sviram tamburu (bas-prim, 8 godina idem na casove), gitaru (samouk sam i slabije je sviram) i klavijaturu (Yamahu psr1100, poceo prosle godine, isto samouk, ali mi ide solidno). Inace nemam nikaku muzicku skolu. Da pevam ne znam, ali se trudim :D
|
Dobrodosao na forum.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org