![]() |
Nocas sam inkasirao 750 eura!Ovaj mesec cu izaci preko 4000!!!!!!!
Idem sad da se malo zalim!!!! :) |
**
Ajde ubaci i mene u tu firmu ,mislim preko veze ako moze =))
Ma kakav zapad kakva EU ,kakvi bakraci :D:D |
Citat:
|
U utorak mi stize novi Spider koji sam kupio od naseg kolege @simkeres :)
|
tako je... pao dogovor na obostrano zadovoljstvo!!! :)
----------------------------------------------------------------------- e sad nesto drugo...posto je u Srbiji od pre neki dan usvojen novi zakon o pusenju,moram priznati da sam se malo plasio kako ce da se to odrazi na nas muzicare, bar u pocetku dok se malo ne priviknu u ljudi da ne smeju da puse u salama i restoranima tamo gde je to zabranjeno!Logicno je da onaj ko daje pare na muziku,taj hoce u jednu ruku pice,a u drugu cigaretu...posto sam svirao jednu povecu svadbu,na moje iznenadjenje od mogucih 400 gostiju niko nije zapalio ni jednu cigaretu!! Prosto neverovatno!...oraganizacija je bila dobra jer sam tek na fajrontu saznao da je domacin svim gostima skrenuta paznja da "nema pusenja"u restoranu i oni su se toga pridrzavali...posto sam nepucas od relativno skoro(3god)prvi put da disem punim plucima pred tolikim gostima i kad sam dosao kuci nisam smrdeo na duvanski dim...a opet pored toga bila je dobra svirka i bilo je solidna parica s'obzirom na okolnosti...eto toliko! |
Juče sam zamjenio Korg PA 2 X pro za Yamaha Tyros 2(uz pristojnu nadoknadu).Dobio sam novac,a i srce mi je sad na mjestu.Pa 2 X pro je extra klavijatura,ali se jednostavno nisam mogao priviknuti na njen sirovi sound..Yamaha je.....(neću više,da ne izazovem nepotrebnu polemiku).Pozdrav!
|
Sto ljudi sto ćudi, bitno je da si ti zadovoljan.
Da se i ja pohvalim da sam za 40-ak dana otplatio Pa2Xpro!!! |
ja bi voleo da menjam zene ko Maksa klavijature ... :lol:
...juce sam zasvirao malo sa Usnijom Redzepovom i Tozovcem,eto,da se i ja necim pohvalim :) |
e Vule,Maxo je koliko ja vidim odlican trgovac,salim se naravno ali u svakoj sali ima i istine:lol::lol:
nego,Meni je juce bio gost na svedbi Leo Martin,nesto je malo i pevao!!!!rado cu taj snimak kako Leo peva podeliti sa vama na mojoj demo stranici. |
@nesaband
brate..ne bi se ti najeo 'leba pored njega! :lol: |
Ja znam da napravim veliki nered u sobi. Ko moze bolje :D ?
|
Eee doslo vrijeme da se i ja malo opet pohvalim....Opet se Betty tj.moj dzukac okotio i 5 malih cukica dodje na ovaj svijet heheh....200x5=1000 euroncica:lol:Necu vise nista da kazem....Poooz
|
Sad bi mogao sledeci put da se pohvalis novom spravom,,kad prodas kucice...
|
Da znas da ti nije losa ideja...Samo ima uvjek gdje ce te pare da odu i opet nista....Evo i auto me zeza pa cu i tu morati da ulazem....Neznam sam sta da prvo uradim,a bilo bih pravo kad bih ulozio za naprimjer Audyu ili neki korg kao sto je Pax2...Pokusavao sam da prodam ovaj ketron za 1500 eura ali se niko nije javio heheh...Jedino tako kad bih uspeo da prodam ovaj stari keton mozda bih i mogao da ulozim za nesto jos ozbiljnije ali ipak ja nisam profi muzicar,pa i ne zurim se...Pooooz
|
Sutra mi je slava, Sv. Jovan Zlatousti. Moja supruga se svojski potrudila i uspela u tome da dokaze kako i posna slava moze da bude bogata, raznovrsna i neverovatno ukusna, mozda cak i leplsa i neobicnija od mrsne.
|
Neka ti je srećna slava,puno zdravlja i sreće,tebi i tvojoj porodici,domaćine!Pozdrav!
|
Srecna slava druze...Pooz
|
naravno i ja da pozelim mojem komsiji caka102 srecnu slavu!
pozdrav od jednog kucevljana za celu tvoju porodicu :) @zeljko blago tebi druze, ti imas kerusu ... od mojeg cesara (pitbul) begaju i ljudi i njihove dzukele kad nas uvide na ulici :lol: sad ne znam dal zbog njega, il mene .. :confused:=)) |
Pa blago i njoj samnom:lol:Jede bolju hranu nego ja,zivi ko Lord i nista ne radi,samo se ganjaju ona i Bruno tj.moj drugi dzukac muski pol po kuci....Neka nek se ganjaju dok donose lovu:lol:Sada mogu da im kupim konzervi za sledece 2.godine kad prodam ove kucice i opet da ostane i meni malo za pive itd....Pooz
|
kajgana
haj napravi kajganu
|
Hvala svima na lepim zeljama. Voleo bih da mogu da vas ugostim.
|
Danas kupio novi auto... jos najlonka na sicevima... hehe :D
|
Eo braco da se pohvalim i ja malo, STIGO TYROS 2 :DD
platio sam 3800 km, sta kazete za cijenu, star je god. i po dana, dobro je ocuvan... |
pravim najbolji rostilj :D
|
,upio sam juce jedan daljinac.
marka nije poznata ali je izgleda kopija senhajzera posto moj drug ima isti takav . sto je najvaznije dobio sam ga jeftino a radi ko senhajzer. |
1 Privitaka
eto i sliku sam ubacio,valjda:lol:
|
**
@armin
Cestitam kolega,neka te dugo sluzi.....daj koji detalj :D @krcmar Dobro dosao u klub ;) @nesa Interesuje me dali mikrofon ,,jede,,baterije...ja se nakupovao baterija Slika je malecka pa se ne vidi bas dobro....ali i Shure i Sennheiser daljinski je na prospektima slikan iz ovog ugla tako da ako kazes da je Sennheiser ima da bude Sennheiser. Salim se neso;) |
1 Privitaka
nemam pojma da li jede baterije ili ne!!!
tek sam ga kupio.probacu da postavim vecu sliku |
@ gega nova opel astra je u pitanju... za "kuca poso, poso kuca " ubila se... :))
|
Armine nek je sa srecom i da te sluzi auto....Pooz
|
Ma hajd da se malo prokurčimo, od danas sam univ. bacc. ing. agr., točnije, inženjer agronomije smjera animalnih znanosti :)
|
Sta ti to dodje:confused:Nikad cuo,pa objasni malo ovakvim seljacima kao sto sam ja ako moze:lol:Poooz
|
Iako ni ja ne znam ata je to tacno, ali pretpostavljam da ima veze sa veterinom, u svakom slucaju cestitam i neka je sa srecom !!!
|
Hvala, hvala...
Pa bar sam sve fino objasnio :D Slično je k veterini, ali ima dosta elemenata opće agronomije! |
E pa druze sta god da je vazno je da si inzinjer a to nije lako postici...Cestitam i nek je srecno....pooz
|
1 Privitaka
Stigle mi nove kutije :)
|
Pa, prave kutije...:P:D
|
Prave Brate i to aktivne...lepota :)
|
Eto danas sam upravo i ja ubacio kupus i nakrkao soli u bure i sada samo da cekam kad ce da bude gotov kiseli kupus a i rasov naravno....Jedva cekam da ga probam,samo neznam da li sam ja to kako treba napravio heheh,ali valjda ce se ukiselit u vodi punoj soli:lol:Cim bude gotov odma idem da se napijem..tako da bih mogao sutra dan da isprobam rasov i da vidim kako djeluje:lol:Pooooz
|
Kod mene to zovu rasol, a stariji ljudi kazu raso'...:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org