![]() |
osim "prepecenice" roka se "zuja" , znas sta valja ;)
|
Citat:
Uvalio si se u rikaro sedista,domaca radza,piwo,selo,priroda...e to je opustencija i uzivancija!Ma samo da bi je 4-5 dana ovako nesto da napunim baterije!:) |
1 Privitaka
.....momacko veče...sviro sam u otvorenom šatoru na nekih -3 minimalno..+ bura je derala nenormanlo..... :D bravo ja kako sam izdržo =))
|
Citat:
|
Ma Nesino poreklo ..... od svuda po malo :)
Pravi svestran covek. |
@makso
nisam iz bosne,moj zet je bosanac iz konjevica kod zenice. on i moja sestra zive u nemackoj i nismo se dugo videli pa sam kad je bio u bosni otisao malo do njegovih da se vidimo. oni zive na kraj sveta u nemackoj na ostrvu sylt( to je na severnom moru) i sestra i dodje jednom godisnje sa decom u Beograd a zet nije dolazio 4.godine,pa rekoh kad je vec bar tu u Bosni kod njegovih da odem da se malo vidimo i da udarimo po domacoj hrani i picu. |
2 Privitaka
posle dobre klope smo se malo i opustili.Jeli smo teletinu ispod saca..mmmmmmmmmmm!!!!!!
jedino sto su mi nasli neku harmoniku pa sam morao malo i da im sviram:lol: |
Lijepo,lijepo,samo nek je veselo...Nema veze Nesaband,i onako smo braća po oružju,bilo bi previše i dasmo zemljaci...:))
Evo i sličica sa jučerašnje svirke: |
1 Privitaka
Nije bilo dobro u prethodnom postu.Evo sad slika:
|
1 Privitaka
Lijepo,pozdrav evo nesto i od mene :
|
Po kakvom ste oruzju braca Makso :D ?
|
Po višestrukom,po instrumentu i po onom oruđu za pipi....:))
|
aaaaaa to je to, znaci mjerili ste a? :lol:
|
Ma nismo,to ja onako˝odokativno˝. :))
|
@Makso68
Opasno ti izgleda Yamaha za razliku od koleginog Korga,kao Stelt u odnosu na Galeba!:lol: |
Hvala druže,vjeruj mi da tako i zvuči..Pozdrav!:)
|
Tyros PA x Roland GW8,koliko ti imas klavijatura trenutno??????
Brate pa ti si naoruzan do zuba,tebi ne moze niko nista.:) |
Nemam druže Pa 2 x(to je ostala samo slika),njega sam prodao,pa kupio Tyros 2..Imam još GW 8 i Korg N 5,ali moraću prodati GW8,na žalost,imam nekih finansijskih problema...Pozdrav!
|
vrh moci :D
Postovano sa mobilnog uređaja |
**
Kolega...a na koji post ste ovde odgovorili.....na sta se odnosi ovo ,,vrh,,:confused::-O
|
vjerojatno na nas sve, ipak smo najbolji :lol: nikad se ne zna, mozda padnemo na foru pa damo bodova za download :)
|
do jaja slika, samo sto si se zamotao ko gerilac :D
|
kad god neko postavi neku sliku sa skijanja ovde na forumu,u cikagu bude neki kijamet,evo nocas 9 incha snega javljaju :( p.s.Vule,na ovoj slici na avataru licis mi na Gerrard Butlera B-)
|
Kako ste me prepoznali :lol:
|
Svaka cast, imas stila, bunda iste boje ko skije i kapa... sigurno su i carape samo sto se ne vidi :))
|
A tek pa tanga .... sigurno zuta :lol: :lol: :lol:
|
Skije ce Marko Gredic da prepozna sigurno :lol: on mi ih je prodao :lol:
|
Steta,izgleda lose vrijeme na Kopaoniku.
A skije su najveci broj,to jedino sa sigurnoscu znam....;) |
Nije toliko što je loše vreme kao vreme, nego magla padne već oko 4-5.
Ali, ima i to svojih prednosti. Ranije se krene sa pićem. :)) Jedino što Vule ima sad samo Slobu tamo, kao društvo za piće. |
@Vule
Jel hladno brate ,a? :) @Vaxter Neznam da li je ostalo nesto od pica? Da mu posaljemo koji litar brzom postom!!!??? :) |
Ne znam, brate...
Vule, treba li? Da sakupljamo donacije? :)) |
Navratio mi je brat Djura sa dve kile sljive,zuta ko dukat...kaze u tazbini pecena,nadam se da ga tast voli :lol:
Hvala sto brinete,ako zafali zovem vas :lol: |
@Vule
Al je nabubrila desna strana jakne!! Ajde priznaj...na ovoj slici u kom dzepu ti pljoska sa Djurinom radzom?!! =)) |
znaci pala casica razgovora :D
|
Vaxter, jes' se ti to malo opustio sa kilazom ili mi se cini? A Milance nikud bez naocara :D :)
|
Ma foliraju se!! U stvari su gledali onu tursku seriju sto je sad aktuelna..
Momci mogli ste pre slikanja bar Tv da ugasite!=)) hahaha a pazi skije pred plazme tv-a!:lol: |
Koliko ja vidim ovde nema foliranja...
Svaka cast kolege,vidi se ko zna da uzima novce. |
@Simke
Nisam znao da pratis tu seriju! :) @Vule Jel su uspele one slike kad smo imali svi po jednu novcanicu od 200 eura na celu? |
@vule
ajde bre sve zdravo za gotovo shvatas..ali i dalje mi nije jasno sta ce ti skije pored tv-a;) Drago mi je da postoje i dalje ljudi koji vole da daju "najvece",mada ne patim za njima,a iskreno vise volim one "zelene". @milancheshow pa brate da imas 2 zene u kuci,i ti bi znao :) |
@skoricnik
Da je malo... :)) U svakom slučaju, lepo smo se proveli i prisutni i mi, a i doneli neke poprilično bitne odluke za budućnost obog sajta. Ovakve konferencije moramo u budućnosti češće organizovati, obzirom na nivo produktivnosti koji sa sobom nose. Predlažem članovima da nam finansiraju ovakvo okupljanje bar jednom godišnje Smatram da bi vam svima koristilo! :)) Kako sam samo iskusno odžepario Milančeta... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org