![]() |
Kraljevi ste!Ljudi rade sa klackalicama od 200 € i uzimaju pare,a vi se prepirete oko sounda vrhunskih sprava?!Ljudi moji,95% publike ne čuje ništa osim buke,a ljudi su navikli izlaziti tamo gdje je gužva i buka,tako da ovi biti....i parametri o kojim pričate apsolutno ne piju vode...Pjevajte,svirajte,uživajte u poslu(ili ne),ali uzimajte pare.To je cilj svakog posla.Zar ne?Nemojte mi tupiti o ljubavi prema muzici,jer JA je volim više nego VI.Želim Vam svako dobro,Pozdravljam vas,i predlažem LOCK za ovu temu(iz najdobronamjernijih namjera).
|
Citat:
|
:lol:
|
yu-midi sapunica se nastavlja
jest da više nema smisla ,ali se nastavlja ... |
ratovi zvijezda.... :)
|
Citat:
|
Citat:
|
Upozorio bih obe ae da tako kazem "suprotstavljene" strane da primire malo loptu, jer im ne prilici statusu i reputaciji niti ovdje na forumu, a niti publici pred kojom nastupaju, koji je visok ;)
|
Kakva kultura takav i komentar!!!=D>=D>^:)^^:)^~:>:-@:-@:-@
|
neznam kakvo vam je muzicko obrazovanje gospodo ali koliko vidim sa kulturnim obrazovanjem niste daleko stigli.
kad balkancima ponestane argumenata onda pokusavaju nesta na silu i pocinju sa uvredama pa ako i to ne pomogne onda se i pistolji vade^:)^:mad::mad::">:"> |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org