![]() |
:lol:
Ne bi imao nista da dodam =)) |
Pa ja ovde i nemam dzep!!!!!!
Vaxter????Sta bre ti radis ovo na slici??? :) =)) |
Drpam te za sisu tu tvoju veliku! :))
|
A znaci iz Milanovo kjese su te hartijice od po 500 eura.
Znao sam ja da danas gosti ne daju toliko baksis :D Svaka cast za okupljanje, vidi se da je bilo ... .NA NiVoU :) |
1 Privitaka
|
1 Privitaka
Dell u akciji na necakovom krstenju, 15.8 ;)
|
A ono kiseljak stoji dole da ko ne posumnja sta :D
|
Tacno je znala da ce slika dospeti na yu-midi ,pa je uletela u kadar!!! :)
|
A Dell, priznaj da si mahn'o koju ovdje :P
|
ja sam se samo jednom napio na svirci, na jednoj momackoj u zapadnoj hercegovini, inace ovdje su svi bili pijani osim mene, da sam jos 15 minuta svirao i zet i rodjaci i kum bi zavrsili pod stolom garant, ujutro su se trijeznili oblogama :D
Milanche to bijese ona sto te odbila a? :D |
@vule,milancheshow,vaxter svaka cast momci:-)ko zna zna(da se provede).u poslednje vreme me bas zaobilaze ovakve proslave sa srecnim zavrsetkom:-)
|
Prvo grilanje u 2011 na plus 12C°
1 Privitaka
Iskoristili ovo lepo vreme...:D
|
oseca se miris grila....uuufff.kolega Gega dali ste mi dobru ideju.odo ja da potpalim cumur i turim neko meso na zicu.....
|
Bravo to je to...imam i ja gril:confused:Samo jos da ga sredim..donesem iz podruma i polako se bacam u novu sezonu grilanja a za meso nije problem svega po malo i naravno koja piva tek onako da se nadjeB-):)
|
**
Bas tako ,mora da se prekine ovo depresivno sivilo....nikako da prodze ova zima :)
|
1 Privitaka
evo vec mirise i kod mene......nazalost nije cumur ali bice isto tako dobro.....:D
|
jbt, ogladnjeh :D
|
brate moj stavio ovo u temu gdje su recepti, da probam napravit :D uhhhhhhhhhhhhhh :D
|
@gega kod vas izgleda ranije stize prolece,ja danima ne gasim grtal'cu a snega sve vise :(
|
Citat:
sta je to druze na zici |
pileca dzigerica umotana u slaninu,pravu banatsku sapunjaru.
|
Dobar ovaj gril kod Gege,samo mu jos fali tocak i dvije rucke kao kod tacki za lakse guranje i prevoz=))
|
**
Ovo je donji deo jednog kazana za hidrofor(vodena pumpa u bunaru):lol::lol:
Pa sam mu odsekao dno. Nisam lozio u zidani gril jer u ovo doba dana vec stoji u senci...... |
Ti si jos dobar sa tvojom idejom za izradu grila kakvih sam ja video na internetu i to bas iz mojih krajeva dole grad Zivinice....Napravio covjek gril od kucista za kompijuter i grila=))Kad sam to video na netu crko sam od smijeha heheh...sta ces snalaze se ljudi svakako..lako je za meso ali nije bas lako za gril hehehhe
|
Ja jedino mogu na skijanje,a za rostiljanje moram da sacekam jos koji mesec!!!!
Kasni nam nesto prolece na jugu!! :) |
1 Privitaka
|
1 Privitaka
Pedja harmonikas,Mira geza i ja juce na krstenju.
|
@nesaband
.....pevacicu!!!;) Mira je ko bomba! |
Evo i mene jbg..:lol:Sa snimanja zena me zahebala pa slikala inace ja ne volim da se slikam:)
|
A ovo je druga strana studija:DI gdje ja najvise provodim svoje vrijeme:)
|
@Simke
Mira je ko nuklearni reaktor,"lako zapaljiva roba";) |
1 Privitaka
Evo mene i mene i mene...=))
|
@aZZo
Kod tebe i faca i frizura spadaju u uniforma benda a ? :lol: Dobra ti slika ;) |
aZZo,Tajfun bass ti je najjaci,imam i ja jednog u vlasnistvu! ;)
|
1 Privitaka
Osmomartovska svirka(subota,5.03.2011.g)
|
Makso druze svaka cast lijepa slika...face ste nema sta;)Pozzz
|
Hvala Željko.Pozdrav!
|
4 Privitaka
|
Citat:
|
ma lozi nas Dejo, eno ga na Kopu :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org