![]() |
@caka012 kolega nije malo ali zaboravih napisati da mi je ovca usrala cijelo dvoriste! Zbog toga sam se htio žaliti. :)
Postovano sa mobilnog uređaja |
E, to jeste da se zalis.
|
Citat:
Svirao sam u jednom restoranu na Surcinskom putu,pa kad sam hteo da krenem nazad ,upalim auto i vidim da alternator ne radi! Trazio majstora,ali tesko se nalazi majstor u pola noci! Krenuo sam za Nis i stigao samo do Cuprije! Vozio sam bez svetala po autoputu! Katastrofa! |
Brate prosle godine sam dolazio iz Slovenije sa svirke i to odmah posle,vozio je muz od pevacice koju sam pratio,i na nekih pola puta je zaspao pri brzini od 150 km,ni sam ne nisam bio svestan koliko smo sretni bili,od tada zivot bar meni pise pricu koju ja diktiram,tako da umoran u auto ne sedam vise,a pogotovo ne sa drugima.
|
Citat:
Srecom ne znas nikog iz Bgd-a ni mene,ni Kareta a imas nase brojeve tel(verujem da jos nekog ne znas koji su sa foruma a iz Bgd-a ili okoline...pa ni Vaxtera ne znas,a bio ti je u komsiluku (shimanovci)...jbg...nije forum samo da bi nesto napisali i sredjivali klavijature i pricali viceve.... |
usla mi voda u usi od skakanja i ronjenja,pa sam cackao pa se upalilo i evo tri dana sam gluv ko top na levo uvo,al nije to najgore...boli ko u oko da me bode neko :(
|
@simke
Ja mu rekoh da cimne još koga, a da bane da prekunta kod mene, ako se ne snađe. On 'oće kući... |
**
@Milance je nostalgican tip ..cim se udalji od Nisha toliko da ne vidi chele kulu,uhvati ga nostalgija :lol::lol::lol:
bolje da si doshao na seosku slavu brate :lol: |
**
@Vule
Brate ponekad je bolje ne cuti sve sto nam zene brbljaju :lol::lol: |
@ Vule, nije da solim neku pamet :D najlakse ces rijesiti to ispiranjem, ali ne mozes sam, opet doktor je u pitanju jbg. ugl ja sam to radio, tj. ujak moj mi je to radio, napunio je spricu toplom vodom i blago mi ubrizgao u uho da se ta morska sol ispere i izidje van... to je sekunda posla... a znam kako boli brate kad gutas pljuvacku isto ko da ti je netko stavio bas pored uha i pukne koooooo ne znam ti sta :) ili to ili probaj sa kapima za nos pa u nos "ubrizgaji" vise puta i usmrci do daske, jer je nos povezan sa uhom i ušnom skoljkom,bubnjicem itd itd..., a ako ti se bas ne da ici kod doktora, da ne trpis bol zvizni koji antibiotik tipa brufen ili paracetamol, ali svejedno mozes nagrabusiti, znam kako je i ja sam isto prosao....... sretno :)
|
Ni brufen ni paracetamol nisu antibiotici.
Paracetamol je antipiretik i analgetik. Brufen je ibuprofen, i on je antiinflamatorni lek koji ima i neka analgetička svojstva. |
pa eto sto se kaze nesto protiv bolova :) od bolova u usima, grlu, do alergija... sve sam prosao :D hahahahhahha pa sam se vise i naucio kako sta ide... ali opet to je trenutni analgetik... Ali opet bi bilo najpozeljnije skoknuti do nekog ljekara... to su samo neke trenutne prevencije...
|
Ma sta ima veze, nek popije tamo neku tabletu ko da ga ne boli uvo :lol:
Sta znaju deca sta su 100 kila :lol: |
@Simke
Brate moj,radio sam bas sa Karetom i Jocom,ali bilo mi glupo da cimam ljude.Mislio sam i tebe da pozovem.Gledao sam i tvoje ime u telefonu,ali nisam hteo da ce cimam. RAdila samnom i Sezana Aga,mogo sam i kod nje da spavam!Valjda..... ;) Bila je cista kalkulacija..... Da sam prespavao kod tebe,Vaxtera,Kareta,Joce ili (Snezane) bilo koga,morao bi da nadjem auto-elektricara u 6:30 ujutru i on bi morao da mi popravi auto najkasnije do 9,da bi stigo u 11 u Nis. Ali kako naci nekog u nedelju,u 6:30 da popravlja auto!Nema nista od toga! Rizikovao sam,ali sam stigao do Cuprije. Dosli su po mene oko 4:30 i ja sam stigao kuci! Bila je i kombinacija da odem do Simanovca,kod Vaxtera,ali je bilo pitanje da li cu naci majstora da popravi alternator! Hvala brate sto si se setio!Docicu kod tebe sa alternatorom koji radi,pa cemo da se ispricamo i da popijemo neku,ako bog da!!!!! |
Auuu ljudi bas me nece s ovim mixetama nesto..Trazim da kupim neki suv mixer,i ne ide mi,a spremio sam pare...Prvo najdem na oglasima mfxi8 i dogovorim sve s likom,salje mi je za dan,i na kraju mi javi da se predomislio i da mu treba mixer nece da prodaB-)..sto li ga stavljao u oglase kad nece..onda nadjem na oglase EFX12..covek kao garantuje za njega,nema bolji,dza bu,i zove me sutra dan kad vec treba da ga salje i kaze zeza mu efekat,nesto brljavi,ne mogu da ti ga posaljem..tolko o tome da je najbolji..Jutros pozovem jednu prodavnicu u BG-u,rekoh daj na kraju da kupim EFX 8 nov i to je to,da se ne macujem vise...I sve ok uzmu mi adresu,kazu saljemo za sat vremena,vec sutra je kod tebe..I malopre me zovu rasprodala se,nema vise na lageru:-O...znaci bas me nece nesto s ovim soundcraftom..Mozda je vreme da ipak predjem da Dynacorda..:D..tad mi se mozda posreci iz prve...
|
Brate tako je meni neki dan bilo sa kutijama, nadjem fbt-a jolly 12-ke pasivne za 450 km dobro ocuvane i 2 tjedna se s likom dogovaram i ne posalje mi.... naletim na dynacord corus line sistem i pojacalo l1600 za 750€ (znaci sateliti i basovi + pojacalo) otidjem s kolegom probam, toooo ubiiiiiiiiii!!!!! Ubiiiii, za isti dan ih proda taj lik! Sve me nesto "maši", al opet kao sto je kod tebe stvar s miksetom, ko zna sto je to dobro, mozda ipak da dynacorda uzmes :) tko ce ti znat....
|
Kupio nov Nexus S.
Posle dve nedelje se pojavila 2 mrtva pikseka, pa odem i zamenim ga. Koliko je zezanja bilo oko zamene da ne pominjem... Ubacim karticu i upalim novi fon. U****i Android mi u novom fonu automatski podesio 3G i sinhronizovao sve aplikacije koje su bile na starom fonu, kada sam mu uneo user i pass za moj Google account, tako da je prevukao 166MB podataka. Trenutno zaduženje 7398.78 dinara bez pretplate, a da taj broj celog meseca nisam koristio uopšte... |
A jbg, bas sam gledao na tv pre neki dan, zalili se mnogi da im je Android napravio ogroman racun..
|
Pa eto, ja sam utvrdio i kako i zašto...
Držim se ja iPhone-a. Ovaj je ipak sporedni fon. Sada će lepo dobiti prepaid karticu, tako da nema šta da troši. |
Otisao sinoc na svirku u Stanisic club Fratello,a ono neka muzika se montira,uglavnom gazdu sam zvao i naravno nije se javio,klasicna prica koja se eto meni prvi put desila od kada sviram,izgubio sam 2 sata vremena,troskove goriva,i naravno dnevnicu,a mogao sam da radim na drugom mestu,da stvar bude gora,otkazana mi svirka i za veceras,a i za sutra krstenje koj smo trebali svirati,vlasnik lokala nasao jeftiniju muziku i uklopio se da zaradi.
Znaci Fratello Stanisic,lokal u koji je vrlo nesigurno ici svirati,a pogotovo na odlasku,konobar mi sapnuo na uvo,da ovo nije prvi put,a ni treci,nego se cesto desavalo da ispale muziku. |
Mislis na stanisic pored svetozar miletica? Stanisic je ozloglaseno od strane muzicara jos odavno! Zao mi je sto se to dogodilo,uvek sam bezao od tog mesta.
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Pa samo je jedan Stanisic,da mislim na taj.Svirali smo celo leto i bilo je sve ok,ali....
|
Pre mesec dana sam bio u etno selu stanisic na granici bosne I srbije pa zato pitam....
Radi se o etno selu Stanisici, to je kod Bijeljine i logican je naziv za mjesto. A Stanisic je koliko vidim prezime tog gazde, pa tako i lokal dobio ime ako se ne varam.
|
Gresis postoji I mesto stanisic u opstini sombor,nije u pitanju prezime!
U tom slucaju ok. Ali opet razlika je u slovu :)
|
Pozdravljam cijeli yu-midi, ja se vratio nakon 4 sedmice i plus nekoliko dana, ne znam ni ja dokle.
Moram da se zalim, prije 4-5 sedmica, mi se pokvario router za internet. I ja nazvo firmu sto imam od njiha internet da mi posalju, onaj jedan majmun rece da je sve sredio papire i da ce doci za 2-4 sedmice? Ja za 2-4 sedmice? A jbt sunce, Boze me oprosti. Firma ta za internet je oko 300 kilometara od mene... Avioni idu za paketice preko cijelog svijeta, stizu za 2-3 dana. A kod mene 2-4 sedmice? Kad ja nisam poludio, ja njima sve na bosanski ""bem vam mater sve po spisku itd" a oni sta, sta ste rekli.a ja opet isto ponovi. Posto su ovi norvezani toliko glupi. I tako bio sam 5 sedmica bez interneta i napokon je dosao. Jooj da poludim. Pozdravljam sviju |
@erno11
Ok sta se desilo desilo se, samo moze se malo kulturnije pisati! Ipak forum nije mesto da bi isturili svoj bes tu. Postovano sa mobilnog uređaja |
Izvinjavam se. Znam da sam trebo "kulturnije" pisati, ali morao sam vako nazalost.
Vise se nece desiti, da na ovaj bezobrezan nacin pisem po forumu :) |
Jucer ozlijedio lijevo koljeno na tjelesnom. I to tako glupo. Stajao na golu i zakoracim da hodam i hop - izleti casica i vrati se brzo. U hitnu po uputnicu, pa na urgentni centar na slikanje i stavili mi longetu. I to su ga tako ruzno stavili da sam vristao od bolova. Danas otisao na ortopediju, skinuli mi longetu, ijaoo kad ortoped ko s poslom poce savijati koljeno uff :( Hvala Bogu, nije nikakav lom, samo istegnuce ligamenata i nagnjecenje meniskusa. Rekli mi da radim vjezbe da dizem nogu i spustam, kako bih izbacio tu vodu iz koljena, ali nema sanse, ne mogu nikako da je podignem :( stavljena mi je malo jaca longeta, i sad mi je malo lakse, mirujem. I glavni krivac za ovo je moja prekomjerna tezina. Podhitno moram smrsati...
Eto izjadah se i ja... Pozdrav svima :) |
@harepa50 ozdravi nam sto pre kolega :)
Dodato: @harepa50 neka sto pre zaraste kolega pa da se organizujemo za neki fudbal :) |
Jutros me neki klinjo pita da imam li kapice na ventilima na autu. Ja izađem,napravim krug oko auta i zamisli,sve 4 neke metalne netko poplašio.
Koji paraziti se raduju za mozda 2€ pa to nisu istine... :mad: |
u kolega nemoj da se nerviras, meni se desilo pre 2 godine, bio do grada kolima i ostavio auto na parkingu, kasnije kad sam hteo da krenem kuci ladno mi bilo polomljeno desno stop svetlo i malo branik, izlgeda neko udario i pobego (naravno)... takve stvari se desavaju, tako da smile na face i uzivaj :)
|
Meni su pre jedno 5 godina pokrali ratkape. I ja "slucano" napravim pauzu i izadjem do auta i vidim da nama ni jedne. :( A ja prosetam po parkingu B-) i nabavim sebi skoro iste. :D
|
Bilbao - Barcelona 2-4 (2:2)
Panataneikos-AEK 1 (3:2) Augsubrg-Bajern 2-4 (1:2) Getafe-Atletiko GG (3:2) Fulam-Tot. GG (1:3) Standard-Club b. 3+ (2:1) Marsej-Nica 1 (2:0) SCHOCAUX-LYION 1 (2:1) i Chievo-Fiorentina X (1:0) :mad::-L uložio 200din dobitak bio 54000dinara :-L |
@ mimiki jaoooooo katastrofa, i meni su se takve stvari desavale ranije mada nikada da punkem za toliku sumu, ali sve nekako na jednu puknem i nije mi bilo druge nego da se ostavim kladionice dok kosu nisam sve pocupao :)
|
Veceras izidjem sa djevojkom malo vani, i hajd negdje cemo na pice, i bude u gradu "vecer vina i meze" (a mi mostarci kazemo vecer vina i pistolja :D ), i hajd muzika uzivo, kad ono lik "svira" i pjeva, a odjedom se sage da uzme vodu a akordi se sami mijenjaju(midi)+transpoze, a znam u dusu svaki korgov ritam, ma jok 90 posto su bile midi onih 10 posto je eto covjek radi reda odsvirao!!! Jaaaaaaa, pop....o!!!! Ja se lomim kao i ostale kolege sa foruma daa sviramo a fajlasi zavladali( i to dobije isto para kolko i ja, a ja uzivo sviram a on midi) , ufffff kako me izbacilo to iz takta!!! :mad::mad::mad::mad::mad:
Al ipak su me vino i zena smirili :D |
zbog takvih keksara i mi pravi muzičari postanemo etiketirani, meni se kosa digne u zrak dok vidim nekog da pušta midije...
|
Ovo nisam morao napisat,al bit ću iskren. Prošlu subotu je situacija zahtjevala jedan midi. Nemamo ženski vokal sa sobom pa tu pjesmu ne sviramo,ali bila je hrpa cura u kafani i htjele su od Severine Brad Pitta pošto-poto a ja sam ju imao na USB-u.
Šta ću jadan,spustim ju nekoliko tonova,otpjevam i dobijemo ja i kolega tri ture pića u sekund. Živ sam se pojeo zbog meni bezvezne pjesme i midija,al u momentu nisam ništa mogao. Također midije mrzim iz dna duše i ovo mi je prvi,a nadam se i zadnji put da ih koristim. Eto... |
Brate sve je uredu kad ti moras nesto odsvirati sto ne znas(mislim na midi) a dobit ces pare(ili pice u tvom slucaju) iako po nasem "muzicarskom kodeksu" da ga tako nazovem to se nebi smjelo, ali opet jbg u tvoju korist... ALI CIJELU VECER PUSTAT MIDI, pa dje to ima, bolje da je dj-a doveo, a vako ga je platio(isko koliko bi i mene) ni oznojio se i umorio... Pa mislim nema smisla, mnogi od nas(pa tako i ja) nisu spavali da bi naucili 1 pjesmu kako treba, znojili se dok su vjezbali trilere sa 4i5 i 3i4 prstom, a on dodje: PLAY(midi)>Transpose(dok namjesti tonalitet)+akordi se mijenjaju(lijeva ruka) desna solo i on + transpose mijenja(PA LUD COVJEK BI SKONTAO) obadvije ruke zauzete i + mjenja transpoze (sagne se po vodu akordi se mijenjaju) i malo zapjeva i odlicno, aplauz+pare od ugovorene svirke... NEMAM RIJECI!!! Doslovno, danas svatko moze biti muzicar, na ovaj ili onaj nacin... svasta!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org