![]() |
@Romario
Ovo je ritam Bugarka,može i Bugarčica a kod nas se zove i Pešačka,osnova je 7/8. @Mladenkom Jedan deo je moja izmisljotina,jedan deo od Veselih Roma a ovaj zadnji svira Ibro Lolov,na singlici koju imam pise Radomirska rečenica. |
To Bobane odlicno.Veliki pozdrav.
|
odlicna svirka, sve pohvale!!!
|
Bravo
|
Hvala drugari,hvala puno!
|
Prijatelju kad nesto valja mora i dase pohvali,sad kad stignes snimi harmonike,kabinu sam ti cuo,klarinet isto i sax sam cuo mislim mesani registar kabina i sopran,e sad me interesuje organ, sam sopran ,violin i mizet i toje to,pozdrav druze.
|
Alal vera. Tako se svira u PiroT! :)
|
Bobane... ama sta Bobane... Bobancino majstorcino... tako treba da se svira, ustvari tako bi trebalo da sviraju, bar priblizno, svi oni koji se nazivaju profesionalcima. Tako odsvirati harmoniku na klavijaturi aranzera (bilo kojeg), je veliko umijece. To mogu samo prefinjeni muzicari ogromnog iskustva. Alal vjera... ovako nesto se ne cuje bas posebno cesto.
|
Kapa dole. Sviraš "pa ladiš" sto bi se reklo ;-) svaka cast! ;-)
Sent from S3 |
Uaaaaa @Boban010,nema pojma da svira :lol:
Nego koje semplove si koristio?Jel to neki set semplova odavde sa Yumidi :lol: Salim se malo,naravno,za @Bobanovo poznavanje i sredjivanje GW 8 sam vec sve rekao,da se ne ponavljam. Lep ton,kao da slusam najbolju Guerrini harmoniku. Posalji mi te semplove :p |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org