![]() |
To ti je signal kada i ti treba da smijes ukoliko nisi skontao fazon, da ne bi ispao bas som u drustvu... =))=))=))=))... americki kretenizam.
|
Eh, da je ovakav ispracaj svatova kod nas po danu, u svatove bi isao od dragosti i vracao se odmoran :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=EODGKWpU5wc |
Znam da vi hercegovci nedate bogu duše,kod nas uvijek ima baksisa kod mlade
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Ne diraj mi hercegovce..Pre neki dan sam saznao od strica tj.amidze da smo i mi porijeklom od davnina iz hercegovine,pa zato Kazem samo mislim i bez ljutnje molicu lijepo:)
|
Ma pusti ti Marica, nek on objasni zasto je Busovaca raj na zemlji :D :D :D
|
Maricu jel poznajes mozda Nikicu Cosica iz tvojih krajeva?Moj drug koji zivi takodje sada ovdje u minhenu blizu mene,nekih 100 metara od mene.Znamo se vec pa mozda 25-tak godina.Poz
|
ja sam mladji od Nikice,ja tek imam 27 god.
A za Busovacu i okolicu su govorili do prije 5 godina da je raj zbog javnih kuca, jer je u krugu od jedno 10 km bilo 10-ak kuca al javnih. Sad ih nema toliko ostale samo tri. |
:?Ne kapiram.Ja te pitam da li ga poznajes posto je i on iz busovace a ti mi odgovaras da imas 27 godina,ma pitao sam samo onako ,reko mopzda ga poznajes,covjek ide redovno dole i poznaje svakog.Poz
|
mozda ga znam onda ako stalno dolazi.
daj sliku baci pa da vidim. mislio sam da je gore stalno vec 25 godina, pa sam zato napisao da imam samo 27 godina pa ga neznam |
Hahahahaha, Maricu ne zato, nego zato sto je u Busovaci bilo p... za jabuke :lol: :lol: :lol:
|
cega je bilo?
|
Pite :lol: :lol: :lol:
|
Pa dobro ne bi bas da postavljam tudje slike po forumima hehe
|
posalji mi u inbox.
Dell ma nije to tako hehe |
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/a9kPfelTEds" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
S njima dvjema bi pjevao i dan i noc i ne treba mi nista od baksisa:lol:Bubnjar opasan Samo cekam kad ce lupit gitaristu po glavi umjesto one cinele hahahaa
|
Bubnjar car, par puta sibnuo ovehead, sta bih dao da imam njegovu energiju barem na jedan dan..
|
|
Hahahah, smejem s ei gledam , ala je ovaj bubnjar extra , neynam koliko ce mu zvoniti uvo onom gitaristi , o zvuka cinele , a i jadnik cuti jadan boji se da ga ovaj ne pali po glavi stanovnika hahahah
|
|
uuuuu prava stvar.
|
Uh što bi ih maziooo.. =))
|
Obavezno ovo pogledajte!
http://www.youtube.com/watch?v=2OFUy34Ah-A |
....
|
Zanimljivo skroz. :)
|
....
smuchac nemogu da skapiram dali se zezaju ili su ozbiljni:confused: ali sto se tice tona i snimka sasvim je ok.
|
Bubanj je "digitalni" al opet je više težak nego onaj gotovi iz klavijature što je dobro. Kako sam na brzinu vidio,sviraju oboje što je u startu pohvalno. Vokal nije sjajan al može proć. Zato mi je sve u globalu bilo zanimljivo jer uopće nije loše,štoviše,dobro je po mom ukusu. :)
|
....
A sta je dobro to je diskutabilno.:p Prvo nema tacne harmonije,drugo ispadaju iz ritma a trece ni vikal ni solo nije tacan...jbg idalje ne kapiram:confused:
|
Slazem se s Bokijem, da je zanimljivo sto su dvojica to jest, ali da je dobro, daleko od dobrog...
|
@Bokivelik
Sto mislis da se zezaju ? Ovaj bend postoji vec neko vreme, ranije su bili 2 ili 3 klavijaturisti. A otkako znam za njih oduvjek su ufilmani, i snimaju se. Valjda imaju veliko samopouzdanje pa ih je to zaslepilo da ne shvate da nije im vreme za snimanje vec za vezbanje. |
....
Pa mislim da se zezaju iz razloga sto sam slusao jos snimaka i to zvuci ok ali ovo je.....=))
A to da treba da vezbaju treba ali neznam dali su svesni toga |
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ZIJJNYKVI9A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Auk.... Ovo hibrid "izvornjaka" i Sumadije, silovanje usiju :D
|
Kalesija + Šumadija - nema dalje :lol:
|
Drugari jel uspeva neko da shvati ove kosulje koje nose ova dvojica??? Muzika im je odvratna pa zar moraju i kosulje? :rolleyes:
|
Ne znam za kosulje, ali cini mi se da su im hlace ostale jos od kada su sluzili JNA hahahahahaha
|
Jel to meni jos uvek zuji u usima posle svirke, ili je to Refko ? :confused:
|
Ni ne sanjate kolike pare uzimaju ove kamikaze po svadbama u Posavini.:mad::mad::mad::mad:
|
"Eeeeeeeehhhheeeej prohujala stara s vihorom":lol:
|
Da se samo vratim na snimak Extra banda: Poslušao sam možda jednu minutu snimke pri početku i stvarno mi se nije dalo slušati 20 minuta. Od masu takvih šta se nasnimavaju po yt, puno lošijih sam čuo tako da su mi nakon toga neloši i dalje. Grešaka ima uvijek. Bubnjar u ovakvoj svirci još nepotkovan ne može svirati točno kao metronom tako da su ispadi iz ritma opravdani u nekoj manjoj mjeri. Opet, naspram fajlaša,ovo dvoje su ko grom. Nema toga tko ne griješi. Zato sam rekao da su u globalu dobri što je ispod "vrlo dobri", "jako dobri", "super" ili pak "odlični". ;)
Pozz. |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org