![]() |
Ma nije mi kost zapala za oko nego na prvu sliku ona sprava pozadi ..... liči mi na mašina za šivanje ...... da nisi konašno našao pravi posao za tebe? :D
|
=))
|
Na toj staroj masini mi stoji akvarijum:lol:Posto nisam nista nasao stabilnije od toga to mi bilo pri ruci,ai lijepo izgleda...antik:)Inace ja sam prije skupljao i kupovao radije starije stvari po pijacama nego ove nove ormane od iverice koje rasklopis jednom i mozes da bacis..A drvo je drvo druze....Gdje ces bosanca da zahebes kad kupuje namjestaj:lol:Tako se nasla i ta masina slucajno stara 500 godina=))Hajd reko bilo jeftino pa
da kupim nikad se ne zna mozda zatreba heheh.. Ace ne mora da znaci ako ti sijes sa masine da svako radi taj zenski posao...Kod bosanca se zna ko je musko a ko zesnko i ko nosi pantalone a ko ne=))Mislim ne moj sad da se ljutis ali tako je ako nisi znao...Poooz |
Zeljko ja ne sijem. Ja sam vise po heklanje :lol:
|
ako treba da se pegla - racunajte na mene! =))
epa, stigla emancipacija i kod nas na forum #o |
Ace eto vidis grandija naprimjer voli da pegla..:lol:Ti heklas ok svaka cast treba i to znat i to treba neko da radi bravo;)Samo nisu takve stvari za mene ja vise volim da radim neke muske poslove...jbg nije svako rodjen da mu lezi peglanje ili strikanje...Nego ja postavih sliku o krecicima da se pohvalim a vi okrenuste o strikanju i peglanju=))
|
zeljko, dozvoli tvome drugu da pogadja na koje "muske poslove" mislis :lol:
da nisi ti mozda specijalista za "kvarenje kosilice" :confused:=)) mala shala a kercici su lepotani, cudim se da ih jos nisi sve prodao - znam kako su shvabe kad su ovako slatki kercici u pitanju ;) |
Grandija hebes kosilice..vazno je da nisam nikoga pregazio njom=))
Pa sto se tce kerova ne plasim se ima da ide ki avla...Danas tek postavio i odma se javila neka zenska hoce onog crnog...A ipak sam se odlucio da dajem po ko madu za 280 eura jer je jedan crko pa da vratim pare koje bih izgubio radi toga:)Poooz |
Pa kada ces Zeljko da se pohvaljis da bolje spavas?
Mislim...........taj muski posao..........i to!! :) Postovano sa mobilnog uređaja |
Ti bi jos i da postavim sliku mozda=))=))
|
Ne bi mi sliku, nego video :P
|
slika govori vise nego hiljadu rijeci. :))
|
Eo, sad i ja mogu da se pohvalim. Uzeo sam pre nedelju dana auto, opel corsa 97 god., 1.2 benzinac, presao 99000 (gledao sam namerno manju kubikazu da ne placam veliko osiguranje, a i kilometraza nije losa). E sad, posto je bila nova godina i praznici nisam stigao do danas da ga odvezem kod majstora da ga malo pregleda. Najvise me brinuo zupcasti kais za koji mi je vlasnica rekla da nije uopste menjan, a znam da se na nekih 100000 km mora menjati kod opela, i ja joj tu spustim dobrano cenu na autu, posto sam joj objasnio da ja moram hitno da menjam. Odem danas kod majstora da vidi za taj kais, on covek otvori haubu i kaze, pa remen menjan na 91000 i sve tacno lepo tamo stoji na kojoj kilometrazi i datum zamene (nedavno), kako sam se slatko nasmejao hehehe. Ustvari zena nije ni znala da ga zamenila i pristala na dobrano manju cenu. I pregleda mi majstor jos ovako auto i kaze sve je super, teraj samo i ne sekiraj se,a kontao sam da ce me jos olaksati za minimum 500e za kais i jos ako ima koji feler. Sad vise ne moram vise da habam novu kiu, imam svoj krs pa cu da ga teram par godina ovako u lokalnoj voznji (poso kuca hehe).
|
pa javi se nekad i na msn bemu zivot :)
|
Dell bem li ti tetku, ja dodjem i cimam te a ti nista... jedno 10 puta sam sigurno pokusavao da te navatam na msn i nema sanse. Ko zna gde ti lelemudas :)
|
Uff jesam se naspavao lijepo...Legao sinoc u 21°° a ustao sad u 9°°..sto mi je lijepo sad bih mogao volu rep da iscupam=))Odo nesto da pojedem pa na svirku...mislim ovdje u stanu jedna fotelja daljeB-);))Pooooz
|
zeljko ili si poslusao moj savjet ili milanchetov ili prethodni dan nikako nisi spavao :D
Boza, nemoj me offline cimat posto sam sad na drugom messengeru, nego fino online pa onda :) |
Posle vise od tri godine smo opet radili zajedno ja i moj veliki prijatelj Zoran Paunovic.Danas se vraca za Srbiju ali izgleda da cemo opet kao u stara dobra vremena da radimo zajedno tu u jednoj kafani u Cirihu.Bas smo se ispucali ljudski za sve ove godine sto nismo radili zajedno!
|
Zaposlio sam se...Od danas sam mladji referent....:D
|
@hammers ,Ti ko Pantic,pucaj ipak na Sojicevo mesto,pa ce sve da plati preduzece.
@Dare82,to je velika cast svirati sa takvim umetnikom,ali i ti si u toj klasi pa plivas kako hoces,svaka cast. |
@svrakan
Ne mogu, cale radi na tom mestu....:D:-h |
...
evo da se i ja pohvalim da od danas uz PA2XPro imam i TR61!!
|
aaaaaaa, uspeo sam da popravim klavijaturu, sad sam jako srecan..... :D
|
Moram ovdje da se prvo pohvalim pa da se malo i pozalim posto sam tamo u drugoj temi zadnji pa necu da citiram sam sebe.hehe
Ljudi danas upravo mi dolaze kupci zbog onih kercica napokon ali sam cijenu spustio na 120 eura po komadu....ne znam sta je prosle godine sam prodavao po 280 eura i islo kao avla a ove godine gledam svi spustili cijene jer niko nije zvao ni mene sedmicu dana sve dok nisam spustio cijenu...jbt nema narod para izgleda ili sam prodavao u pogresno vrijeme posle bozica i nove godine,pa se narod istrosio s parama...A ja nisam mogao da cekam duze da mi 4 mladunceta saraju po stanu i ovako je mali stan..Dosta je sve mi bilo zao da ustrojim Brunu tj.mog kera ali sad moram...nije mi ovo potrebno da svake godine po dva puta se pare po stanu i jos ne dobijejm tako reci nista za to...Eto tako...Poooz |
evo da se pohvalim, pazario sam Spider Pro stalak... :D
|
Čestitam Marko.I ja sam od neki dan vlasnik istog stalka.U kombinaciji sa Tyros 2 izgleda opasno..Nisam baš neka picajzla u pogledu izgleda scene,ali danas se muzika više gleda,nego što se sluša,pa da budem ˝inn˝ :))
|
**
Cestitam....da vas dugo sluze ;)
|
evo i ja da se pohvalim da sam odradio prvu svirku na ozvucenju, u akustici sam odavno :) ja klavijatura i pjevao (pilot) i bio gitarista sa mnom. Rodjendan kod jednog prijatelja. Do jaja bilo ;)
|
Cestitam kralju samo nastavi ;) koji pilot koristis i koje je ozvucenje bilo?
|
Pilot koji sam kupio od kolege Skorica AKG C420, 2 kutije Yamaha s115v 2X500 W, mixeta Yamaha EMX 512sc, gitarist ima Fendera Stratocastera (mexicana) ona fina kremasto zelena boja :) Vox procesor LE (ne znam tocno tip) uglavnom s jednom pedalom. To je to :)
|
@Dell
A koje kablove koristite? :) |
Strix :)
|
Juce sam se na svirci razbio od para!
Da da Bog da me cele godine ovako hoce. |
**
Neka...i treba ...
Bice donacije bateeeeee...=))=)) |
1 Privitaka
Castio sam sebe sa jednim gitarskim procesorom,stara kuka,nije nesto posebno ali fino se moze namjestiti da radi.Zoom 8080
|
Evo i ja da se pohvalim...u nedelju 23-eg,zakazao sam 4 buducim mladencima da dodju da kaparisem za 4 svadbe!!
UUUF...kad bi bilo tako makar svakog vikenda,i da jos ne moram da sviram...eeeh :lol: |
**
Sada znam sta ste ti i kolega caka pisali deda mrazu na cedulju =))=))
|
Da se i ja pohvalim, ima par dana kako sam uzeo razglas HK-audio bass 18" gore 15" , pojačalo phonic 2400w zvuči ko grom:)
|
@Gega
Ispoštovao me Deda Mraz za sad, ne mogu da se žalim na njega. A i ja sam njemu pratio litar domaće dunjovače, poreklom tamo negde od Golupca, nije mogao da ostane ravnodušan. |
Citat:
brate sad me sramota..provalio si me!!:"> --------------------------------------------- evo da se opet pohvalim da sam vec oko 10dana na dijeti,jer sam resio da skinem 20kg!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org