YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   VICEVI (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=1224)

Vaxter 10.05.2009 02:54

Fali ti zashto sija sunce.
Mora, brate! B-)

Shta radi zemunac kada mu se pokvari auto?
Otvori haubu i kaze:"Isposhtuj me, brate, bar do kuce!"

Dell 10.05.2009 03:07

hahahha drama su vam ovi o munZe konZa, dajte jos :D

Vule 10.05.2009 03:13

Šetaju Otac i Sin Zemunskim Kejom i sin vidi leteći tanjir..."Tata,Tata,šta je ono na nebu"...a tata kaže..."kako bre sine neznaš,pa VANZEMUNCI"...:lol:

mladenkom 10.05.2009 03:55

vozi se zemunac gradskim prevozom,naravno sedi,a pored njega baba stoji i vice:
-sinko kako bi bilo da se zamenimo?
-sha,pa da ja budem baba..

prosi cigan u zemunu,nailazi zemunac,kaze cigan:
-bato daj tri dinara za leba
-sha brate pa jedi bez leba..
Dodato:
dolazi zemunac da se shisha
-kako cemo
-brate gore me isposhtuj,a sa strane mi jebi kevu

EmirTotic 10.05.2009 10:15

Kako Zemunac uspavljuje bebu???
- Znaci brate, spavaj!

Vaxter 10.05.2009 14:51

Dolazi cigan kod zemunca i kaze:
"Kume, daj koji dinar! Nisam 5 dana jeo!"
Zemunac:
"Uuuuu, brate! Morash jedesh, brate! Makar na silu, brate!"

jager 12.05.2009 14:57

HAHahhahah !!!
Ovi sa zemuncima su vrh vrhova :)

No evo ga jedan sa drugom tematikom:

Fata i Mujo se zainteresovali za spiritualizam i reinkarnaciju. Dogovore se da onaj koji prvi do njih umre, pokuša drugoga kontaktirati trideseti dan posle smrti. Nesreća je htela da je Mujo poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.
Prema obećanju koje mu je dala još dok je bio živ, Fata tridesetog dana pokuša ostvariti kontakt s Mujom na drugom svetu. Tokom seanse, Fata u transu poziva: "Mujooo..., Mujooooo.... Fata je tuuu, čuješ li me?? Ooooo... Kako mi nedostaješ! Kako li izgleda tamo gde si sada?"
Konačno se javi Mujo: "Prekrasno je, plavo nebo, kratko pokošena trava, zelene livade na kojima gotovo stalno sija sunce."
Fata plačući: "I šta radiš većinu vremena?"
Mujo: "Znaš, Fato, ustajemo pre nego izađe sunce i nakon obilnog doručka ne radimo ništa drugo nego se seksamo. Nakon ručka imamo dvosatni odmor i onda se nastavimo seksati do šest sati. Zatim večeramo i, ako još možemo, nastavimo se seksati sve do kasno u noć. Uglavnom to zavisi o spremnosti partnerke. Oko ponoci zaspimo. I tako svaki dan."
Fata, još uvek plačući, ali ipak šokirana: "Pa to ne bi smelo biti u raju?!?"
Mujo: "U raju? Fato moja, nisam ja u raju!"
Fata: "Šmrc, šmrc? Pa gde is onda?"
Mujo: "Ma ja Sam ti sad zec na Trebeviću!"

EmirTotic 15.05.2009 00:04

Koja je razlika izmedju sportske Lade i obicne Lade???
- Sportska Lada ima tenisku lopticu na kuki pozadi... ! =))

caka012 19.05.2009 22:24

Porodica medveda se vraca iz jutarnje setnje po sumi. Sedaju za sto da doruckuju, a tata meda rece: Iz moje cinije je neko jeo, prazna je!
Njegov sin meda rece: I iz moje cinije je neko jeo, i moja je prazna!
Na to mama meda rece: 'Ajde, ne serite vas dvojica, jos vam nisam ni sipala!

grandia 19.05.2009 23:16

meda ...

meda mrtav gladan izadje iz sume i naidje na neki par koji taman piknikuje na jednoj livadi. cim videli medu oni odmah pebegose i ostavise ceo piknik. meda odma na piknik i pojeo sve sta je naso. vidi on neka mala tegla s neke "plave" tablete. sta pise bre tu? via... ma nema veze, sljukam ja sve i tako ucinio meda. 3 dana vec *ara sve zivotinje u sumi bez obzira dal musko il zensko. samo lisica nece da mu da. kaze meda "ajd lijo molim te, osecam vec kako popusta moj djole. a sve zivo sam vec *arao samo tebe ne, ajd daj mi onu tvoju stvar!" predomisli se lija i konacno kaze "ajde bas kad toliko hoces ..." i tako se oni *arali 3 sata ... kad su zavrsili, zapalili po jednu cigaretu i lezu tako na livadi, kaze lisica "ma dobar si ti *ebac medo, nego ... mnogo si dlakav tamo dole!" meda pogleda svog djoleta i pocne da kuka: "ijuuu ja budala, zaboravio sam da skinem zeku s djoleta ..."

Trenutno vrijeme na Forumu 13:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org