YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   E-A7 Expandable Arranger (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=28729)

Morison 14.03.2016 13:26

Na zalost, nemam informaciju.

Boban010 14.03.2016 22:35

Nije mi jasno zasto je Reverb i Chorus,to jest njihova vrsta i podesavanja vezana za ritam a ne za solo.Koliko sam mogao da vidim oba ova efekta se menjaju i edituju kroz Makeuptools u Common odeljku.
Ako ima negde drugde podesavanja za ove efekte slobodno javite necu se naljutiti.

Morison 15.03.2016 09:01

Tako je bilo na Bk5, i na E50 ranije. Na to tesko mozemo da uticemo, ali pokusacemo.
Podesio sam na svim ritmovima da mi je isti reverb i chorus, tako da se pri promeni ritmova nista ne menja u desnoj.

tihi05 15.03.2016 11:23

Sa novim updateom javili su mi se neki veci bugovi ... e sad da li je to bas zbog update ili ..
Naime prije update nije mi nikad "zastekao" ton, lover mi je ostao svirati bez obzira koji styl pozvao i morao sam ugasiti pa ponovo upaliti i bilo je dobro. Juce sam sredivao i svirao terce i kod brzog sola i potezanja prstom po klavijaturi izgubila se terca istao svirati samo jedan ton . Nista nije pomoglo mijenjanje drugih terci vec sam morao ugasiti pa upaliti i dalje radi dobro.
Sve to prije updatea nije se događalo.
Da li se jos kome to desilo ?
Ako mi se opet ponovi javit cu.

Ono pojacavanje kod direktne promijene styla je i dalje prisutno.

boomerang 15.03.2016 11:45

Ja sa novim update-om ne mogu da spustim bas u stile composeru da mi svira dublje od A tona, da mi A ne bude najnizi u sklali.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Dodato:
Razmišljam da vratim verziju 1.04.

tihi05 15.03.2016 13:15

...da biti ce tog dotjeravanja software-a...vidjet cu ako mi se ponovi jos koji puta i ja cu vratiti prijasnju verziju.

boomerang 15.03.2016 13:29

Nervira me bas koji svira G visoki to ne podnosim, ako neko zna da i sa novim update-om može da se štima da mi recimo E ton bude najdublji nek se javi, inače vracam 1.04.

tihi05 15.03.2016 13:39

Pa to je normalno da bas u G akordu svira kvintu gore. Tako je i na 4 zicanoj bas gitari . Jedino nije dobro ako ode oktavu vise pa svira donju kvintu -D.
Ja nisam toliko opterecen sa time jer 90% sviranja mi je u bendu sa bubnjarem gdje EA7 koristim za bas-solo nacin sviranja.

ffb 15.03.2016 13:42

Mi muzicari smo nazalost pokusni zecevi. Tako je i u auto industriji, uvijek je zadnja godina proizvodnje postojeceg modela najbolja.Tek na kraju se isprave greske.

Boban010 15.03.2016 15:59

@boomerang
Probao sam ti ovo,radi,moze se spustiti ton,samo pazi,prvo odsviras frazu,pa onda u micro modu dodas alteration mod i korigujes tonove.
Ponovnim snimanjem se brise alteration mod,ostaje jedino snimanje u mix modu.

Trenutno vrijeme na Forumu 01:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org