![]() |
|
|
Koji frajer :D
Ja osobno neznam ko je taj, ali vidio sam mnogo koji se slično ponašaju, nisu nimalo fora, već su glupi, imaju strašno visok ponos i sve si dozvoljavaju...Ne govorim za njega jer ga ne poznajem, govorim opčenito.. |
Boze sacuvaj kakva kvalitetna budala,mislim na poslednji klip.Dal je ovo neka fora ili je stvarno budala?
|
a ko je ovaj lik neka nam kaze neko, stvarno je mahnit hahahaha NECU DA TRPIM OVOOO!!!! :D :D :D
|
Bio "mahnit" ili ne,ispao je "mahnit....covjeku nije potreban papir,da bi dokazao
da je blentav. A inace,zvanicno za ovog lika kazu: Purasevic-crnogorska pop-ikona (e gdje nadjose ovo "ikona" da mi je znati). A najpoznatije "djelo" mu je ovo: |
Ova "pop-ikona" je totalni kreten ali mi je najjaci Zare kako cirke gura ova kolica.
|
Kolko sam ja Skonto da ovaj Salje poruku odnosno ruga se Pjevacima, dali cujete u ovoj Pjesmi da Pjeva sve Stilove...
Zajeban je ovaj.... |
Citat:
|
heheheh u pravu si jesi vido onu veru matovic kako bradom drhti dok izvodi te nazovi trilere,nikad nisam volio njene pjesme mozda samo radi toga sto je odvratna dok je gledam,nedaj boze ozenit nesto onako heheh
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org