![]() |
Ma sviraju momci donekle ok. Svaka cast kad svira bass + solo i peva uz to. Treba vezbanje za to. Niko nije ni rekao da nema losije. Al brate zasto ovakav spektakl, 4 kamere, video obrada, doterani u kosulje, masne .... kao novogodisni miks, pa elka pa sta sve ne a performans na zadnjem mestu. Da su ovo isto snimili u garazu i ne bi bilo toliko kriticno :?
|
Istina,prekardašili su malo. Možda je televizijska kuća neka snimala pa je ispalo tako.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
jeli iko primjetio kod refke da se akord promjeni?
1.Nagrada ako uocite promjenu akorda |
Refki nije potreban mikrofon kakav silan glas ima.:)A efekti na glasu kao kad bih sa neke planine vikao:lol:
|
Sasa Matic imitira Sabana, Halida i Harisa
|
Citat:
|
Sale legenda. :D
|
|
:lol::lol: Pogotovo kad imitira Harisa sto mu nisu dalu pesmu.
"Ma nosite se u p**** materinu"=)) |
OMG! :-O Nesto nize od ovog ne postoji.
Sad kontam tek zasto kazu: "Ne diraj pjevacicu masnim rukama" :lol: |
dno...
|
Jel ima neko ovu rumbu?
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Citat:
|
samo mogu da kazem HAHAHAHHAHAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=QXefuIV8YIU covek je reper :D
|
Katastrofa ..... kao sad on se sprda narodnjacima jel?! A ako se ja pitam nista bolji nije ni u repu. Neznam sta mu je ovo trebalo .. dno dna :rolleyes:
|
Ne smatram da je taj momak ista lose uradio sto se sprda za turbo folkom jer turbo folk i jeste za sprdanje ali je to uradio skroz na skroz bijedno i bez neke posebne ideje. Sundom pokusava da se bori protiv sunda. Da ne govorimo o tome da je totalno pobrkao loncice u izboru muzike i pjevaca na pocetku Clipa, pa se stice utisak da tip nije dovoljno upucen u materiju koju tako ambiciozno pokusava da parodira. To je vec neodgovorno i bljutavo. Pjevanje mu je ispod svakog nivoa, pa nije trebalo da se blamira svojim ruznim, ravnim i bezlicnim vokalima i glasom koji se cuje kao da ga je neko zestoko mlatnuo po j*j*ma. Mali seronjica pokusava da se smije ostalim seronjicama i pri tome se us**e do za vrat.
|
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/NTZ-6YRSA6Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
napisacu komentar u vezi ovoga u nekom narednom postu posto sad nisam u stanju, hvala. |
Gdje ovu nadje Sunce ti zezeno...=))=))=))=))
|
Neces mi verovati, video sam je na tv-u u nekoj emisiji. Poklanjaju joj medijsku paznju e ovoj, znaci strasno. :lol:
|
... i bolesno !!! Daleko smo dogurali ako takve budu estradne zvijezde u ovom stoljecu.
|
Hahahahahahaha oplakah gledajući Sašu kako imitira....strašno :lol:
A ove ostale ne bih ni da komentarišem. |
koji je bre ovaj derpe gde ga iskopaste....
Послато са U8815 користећи Тапаток 2 |
Citat:
|
Ne znam koliko je pametno da pominjem,ali ta gospodja simonida zivi dve kuce od mene... fina neka gospodja :D....Trebace joj klavijaturista verovatno,ako neko od vas zeli da je prati neko ostavi broj :D....Ja ne mogu uganuo sam prst...bi ja :D
|
Treba i ovako znat za nedaj Boze ako nestane struje:
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater |
Ipak Almir svira s Merlinom, ili je svirao nekad. Zakleo bih se da sam na nekom koncertu u predstavljanju benda zapamtio to ime. :)
|
Svira sa većinom estradnih umjetnika na koncertima, svirao je i na Giletovom koncertu u Kaknju zajedno sa svojim bratom Teminom. Ako se dobro sjećam.
|
Citat:
|
|
...Neša kralj imitacija
|
zna li neko koje je ovo kolo na snimku negdje pred kraj?
|
Citat:
...joj. Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Da znate iz prve ruke gospodja "siminida hopa cupa"ulazi na farmu....a sto se prsta tice,ne moze on da se oporavi toliko puta koliko ja mogu da ga uganem... :lol:
Mada za odredjenu kolicinu evrica.....:D:D:D...moze da ozdravi :D |
Citat:
|
|
Ahhahahahahahahahahahahahahah placem.
|
He he, baš je prava gitara "na struju" =))
|
Gitara na 220w iskace iz ruku a iste ostaju spaljene. =))
|
|
Ima tolko dobru sisu da joj druga ne treba B-) ustvari svidja mi se kako peva.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org