![]() |
Pocastio sam se sa novim monitorom :)
LG W2240 Widescreen, full HD :) |
Nakon, sto su mi oduzeli vozacku i ponovo testove.. Sad uspijo testove, i sutra chu prijaviti za glavnu voznju.
Mamu im drotovsku:-O:lol: sto su oduzeli vozacku..... IMA BOGA! Hajde raja castim, na moj racun :lol::p Pozz |
Upravo sijedim slusam Tomu Zdravkovica i jedem svoj sopstveni burek koji sam ja danas razvlacio i pravio:DMoze da zamislite kako sam ga ganjao po stolu dok sam razvlacio,ali jbg ukusan pravo heheh..Idem jos jedan da uzmem i da smazem:)8 komada sam napravio i to onaj sto se mota;)
|
@zeljko
Pa druze Zeljko stvarno nije fer!! Al bi omlatio jedan burek samo tako...uuuf Nisi procitao moj post koji je samo na koji cm iznad tvog!;) |
Vidi stvarno!Tek sad vidim..Pa izvini druze nije bilo namjerno ali ipak sta bih ti falilo da odes jedan da kupis pa da ga smlatis...Vjeruj mi pravo sjeda ovaj moj sa sirom=))Poooz
|
Od danas sam kursadzija :lol:
Krecem sa vozackom obukom (B kategorija) ovih dana :) |
da se i ja pohvalim XD
kupio sam novi pc :D quad core maticna i3 540 procesor 4 gb ddr3 ram ati radeon hd5570 gddr5 grafa i hdd 500 gb wd + externi hdd 1 tb wd :D
iii skupljam pare za e.mu 1616m audio card :D |
@skoricnik: Srecno ti bilo kolega, ja sam tu muku prebrinuo pre neki dan po drugi put :( Dabogda polozio iz prve :D
|
cek Skoricu, zar tebi nije 16-17 godina, zar mozes na obuku? Jel to ono mozes polozit ali vozacku tek s 18 dobijes?
|
@yamahapassion
jesil ti odskoro u austriji kad kazes da si morao polagati. znam kad se prevodi vozacka da se treba polagati testove koje iz srbije... Postovano sa mobilnog uređaja |
**
Ma sigurno je ishao na mucku...:D:D
|
ja samo neznam napraviti pitu hehehhe,,,
|
Citat:
Mogu da zavrsim i teoretsku i prakticnu obuku, mogu da polazem, ali dobijem privremenu dozvolu sve dok ne napunim 18 godina :) |
ne mozes znaci vozit dok ne napunis 18?
|
Covjek polozi sa 18 ode na svirku normalno vraca se kuci oko 4h zaustavite policajac i kaze sine ti nesmijes voziti iza 12h jer nemas 23 godine i kazna i das mu svoju dnevnicu 50KM je kazna hehheh smesno meni se desilo....
|
naravno da je smijesno kad je zakon zabrane voznje za maloljetnike iza 23 ukinuta, samo je vecina policajaca neinformirano, odrase te druze...
|
Da se i ja pohvalim da sam novi na forumu heeh... :) Super ste ....
|
Obradovao si me Dell..nisam znao da je ukinut taj zakon. :)
Auf ti policajci.. |
**
@Atilaj
Dobro nam dosli....;) Pa predstavite se... |
@armin: pa relativno sam novi, tu sam 4 godine u at, samo sam odugovlacio sa vozackim, jbg, vijao prvo dokumente, vizu, pa integrationskurs, pa da prevedem diplomu, jbg sve to kosta, tako da je vozacki uvek isao u zadnji plan. Evo tek krajem prosle godine doslo vreme i to da zavrsim, skupio lovu i odradio sate i polaganje. Jbg za te pare skoro sam novi pa800 mogao uzeti :) Testove nisam morao raditi, samo voznju.
@gega: nema mucki kolega, da sam muckao ne bih polagao dvaput, i to jos drugi put po sneznoj mecavi. Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
E onda sam se iznervirao pa smo se počeli raspravljati pa je on izvadio alko test! Doček Nove Godine na otvorenom, nas trojica popili pola litra domaće kruške+kuvanog vina litrima i ja naduvam 0,00. Kako? Nemam pojma!:confused: Uzeo sam dokumente i rekao mu da im aparat nije ispravan i da ga moraju nositi na baždarenje, naravno nisam mu dao ni dinara... :D |
Burli brate, ti si legenda hahaha :lol: Nisam se ovako davno nasmejao... Inace ja mislim da je to zbog kuvanog vina, i da je ustvari alkohol ispario prilikom kuvanja, ali ne mora da znaci, u svakom slucaju dobro si prosao :)
|
samo da šarnem,od ponedjeljka (proslog) vlasnik sam shure wh 20 xlr :D :D jako mi se svidja :D :D
|
Burli, dobro si prosao, sta bi da su te zaustavili u nekoj nedodjiji i rekli ti da si preticao traktor preko pune linije i ono pita kolegu (Slater stil) jesi i ti vidio? a on kaze sve :)
Ali jbg, sa nasom rijom se uvijek mozes dogovorit da ti "pisu za vezanje" ;) |
Hmm da se pohvalim, prikljucio sam kablovsku televiziju 69 kanala, na oba tv-a u kuci, i kablovski internet sa downloadom od 4 Mb u sekundi, i uploadom 256 Kb u sekundi, takoder dobio sam stipendiju, taman za dzeparca :) poz svima
|
evo i ja da se pohvalim!!
Nisam vise toliko lenj ko ranije! :lol: |
Nemoj mi rec da si se kanuo dijete i krenuo s tjelovjezbom? :D
|
1 Privitaka
Drugar inace nas clan, nick @keyboards me zamolio da se pohvalim u njegovo ime...pazario je PA3,dva komada,verziju 61 i 76...klavijature je kupio u Kanadi,cene su za 61 3700$ a za 76 4150%,plus neke takse koje se tamo placaju,isporuka je u Martu.
Evo i racun mi je poslao da se uverite :) pa neka je sa srecom nova makina :) |
Auu to je tek za pohvalu, svaka cast, i neka mu potrajuu ;) pozz
|
Citat:
|
Drug ti skidas 4MB u sekundi mozda si mislio 4MB u minuti ja jos nisam vidio tak brz net .....a mozda i ima neznam...
|
pa sta kaze vaga Simke? :)
|
Drug 4 MB u sekundi, a ova firma ima brzine cak i do 50 MB u sekundi, jer je kablovski internet, i nove tehnologije ;)
|
@Vule
Hteo da se pohvali da je dao pare? :) |
1 Privitaka
evo drugari uzo sam neki stalak za mixer,posto stize nov mixer za dan,dva pa da ima na cemu da "sedi"..kad je bal nek je s' muziku..:D..poz za sve
|
....
Milan$ ti prvo kupujes kljuc za auto a posle auto jel?:lol: Mislim pohvali se kad stigne i mixer pa sve zajedno....:lol:
Salim se super je stalak...Pozz |
:D..ovako se hvalim dva puta...:Dpozz
|
....
=))=)) Mene bi mrzelo....=))
|
=))=))
|
Lijep ti je milje xD
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org