![]() |
Jel ste se vozili na ringispil? :)
|
Al je vama lose,vidim.
|
6 Privitaka
Caffe Bar Epicentar Stolac 1.4.2011. Solaris Band
Nije da se hvalim, ali bila je dojajna atmosfera, cemu svjedoci cak i to da je gazda pjevao na mikrofon s nama :D |
**
2 Privitaka
nastavak
|
Bas smo Gut ispali :lol:
|
Kakve ste vi face! ;)
|
Zavidim vam ;)
|
Zamezite malo da vas ne uhvati pivo!!!!!!
E sad mi je krivo sto nisam dosao!!!!hehe |
Vec smo zamezili bogato :lol:
|
Kako vam ne dosadi....???
|
@ Vule
Oho, čestitam nek ti je sa srećom s njim, da te služi i sluša. :) |
Vulence, jel imas neku mecku u voznom parku? :)
|
Bice i mecka ovih dana,samo da naletim na neki zgodan auto-plac,hahahaha...slikanje je fraj :)
|
Vule ojropski putnik. jes to i u minhenu bio...???
|
**
Poseti i onu auto kucu sto se vidi u pozadini.
Vule,jesi sreo nekog od nasih clanova u Münchenu ? |
@ Armine tu sam jos par dana
@ Gego, mi vise clanova imamo u Mahrstrenku nego u Minhenu, ju nou vot aj min :) |
msm Vule, ok su i BMW i ostala auta, ali hebes auto bez nisana :D i nemoj da te ne bi u Beogradu zatek'o kad dodjem, jao tebi ako te ne nadjem :)
|
Cudo su ove auto-praonice u Njemackoj....!
|
Ma opet kazem dobro je,mogu misliti sta bi mu se jos desilo da je svabo stavio neki omeksivac :lol:
|
Ja mislim da je ovdje koristen i omeksivac.
Oni rade po principu pranja "all in one"....! |
jel to onaj bmw sto se otvara s prednje strane?
|
hahahah kakav auto!!
kao mala veca igracka:lol:...nesto kao za poneti.Iskreno sto ga duze gledam,sve mi se vise svidja,i voleo bi da prodefilujem s njim u gradu,mada mislim da ne bi mogao da udjem u njega. |
@Vule
Joj brate moj......Sta ti to uradise na trulom zapadu.......Pa ti si jos vise poraso!!!! :) Izgleda da je kriv onaj Gegin rostilj ili pivo!!!! :) |
Ma, sipao mu Gega drogu u kokain...
|
To je onaj bmw ala steve urkel :)
|
Bio covo u muzeu BMW:)
|
@ Zeljko,treba Gega da svrati ovih dana do Minhena pa bi mogli da se nadjemo na nekoj kafici da se ispricamo malo ako nemas nista protiv?
|
**
Ma i kojeg Pivkana da popijemo sa nogu...ako nista drugo da se nadzemo na Taksteli;)
|
@ Gega,ignorise nas,izgleda da ne zeli da se druzi sa nama...a secam se da je negde pisao kako voli druzenje,dobru pesmu itd...steta...nema veze,idemo dalje :)
|
ma jok, vjerojatno nije procitao, Zeljko ices sa njima na pivce zar ne? :)
|
Nista od Zeljka,cekasmo ga da se javi i nista. Meni da se javio neko od forumasa da je u gradu a da su doputovali od preko 1000 km, docekao bi ga kako dolikuje,verujem i mnogi clanovi isto ali eto,neko ni kafu da popije...jos bi ja platio kafu,ili Gega,nija vazno,da ne bacamo coveka u trosak...
|
Cudi me da se niste nasli u Minhenu.
Ipak su to jako rijetke prilike za neko druzenje. |
Hm vidi ovdje se o meni diskutira:DNije problem u novcu druze ako vec hoces da znas...bar ja ga bacam uvijek i kad treba i kad ne:)A to da li sam takav kako ti pises ostace za sada tajna koju samo ja znam i ljudi koji me dobro poznaju...A ne neko ko me jos nikad nije upoznao a donosi odluke o mom perzonlikajtu..
Da napomenem da sam bas razmisljao o tome kad sam procitao da zelite da se vidimo da se mozda i javim...Bice i toga sigurno jednog dana kad imam vremena za to i kad budem imao zelju da nekoga upoznam.....Pozdrav i hvala na predlogu @vule mogao si mi poslati mail kako gdje i sta...mozda bih nekako sve insplanirao da se nekako i vidimo a ne ovako javno..pozz |
Hvala Zeljko sto si se javio,da znamo bar na cemu smo,i izvini ako smo uvredili tvoj perzonlikajt,ma sta to znacilo :lol:
Ja sam i slike postavljao javno,da svi vide,mozda ima jos clanova iz Minhena pa i s njima kafa da se popije,zasto da ne,ali vidim da nije bilo raspolozenja za to. |
[quote=Vule;179712]Hvala Zeljko sto si se javio,da znamo bar na cemu smo,i izvini ako smo uvredili tvoj perzonlikajt,ma sta to znacilo :lol:
=))Ma to sam izgleda opet pomjesao malo njemacki malo nas,da je bar napisano na njemackom pa hajd heheh....To ti dodje kao naprimjer na nasem kad pricas o necijem karakteru a ne poznajes covjeka dobro:)To sam mislio...jbg mi ovdje mjesamo cesto njemacke rijeci u nas jezik:confused:. Nego ti ne rece nigdje gdje si bio tacno i koji dan je to bilo?Covjek i kad bih htio da vas nadje ne bih vas ni pomocu interpola nasao=))A kamoli jedan seljak ovakav kao ja:DAjd napisi nam ako ti nije tesko gdje si sve bio i kako ti se svidja Minhen..Mada mislim da ti nije prvi put da si u minhenu ili? |
Koliko znam Vule je jos tu u blizini, postoji jos prilika da se vidite Zeljko, pa otidjite, malo da popijete, druzite se, pa da vidimo slike druzenja yu-midi forumasa ;)
|
**
Jeste jos je u Münchenu kod kuma u Eichhörnchenschwänzchenstrasse 23/2
Zgrada odma pored vunovlakaca.....bio sam i ja vec tamo,lako je naci.:D |
Zeljko batali sad perzonlikajt,idi pij Pivo sa ljudima,i malo se druzi kad imas priliku,a veruj mi da ces 10000 posto promeniti neka razmisljanja o njihovim perzonlikajtima.
|
ko kaze da zeljko nece da se druzi?? :)
hoce covek, samo dok nadje eichhörnchenschwänzchenstraße 23/2 ... moj prijatelj stanuje tamo negde blizu, al kaze da zna gde je ta ulica al broj te kuce nema ...:confused: valjda nije lepo pogledao, ne verujem da je gega pogresno napisao adresu :confused: pozdrav |
**
Ma ja po secanju...... a ulaz je izmedzu pekare Brötschen ikafane züpfelzieher.:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org