![]() |
Pozz druze. Nek si se vratio ti nama.
Ja prosli vikend bio u Widenu, da si se prije javio mogli smo nesto popit. Sto se tice yamahe pitaj sve sto te interesuje , rijesit cemo nesto :-) . Dobrodosao Poslato sa mog iPhone-a koristeci Tapatalk |
Dobro dosao nazad na forum...:)
|
Života mi,ja te se sjećam i od prije 3 godine pa mi malo dugo zvučalo... :D
Dobrodošo nazad. ;) |
LJudine sve do sada sam svirao gitaru i sada idem dalje sa muzikom naravno , Kupio sebi casio ctk 731 i nigdje setova naci ne mogu haha , i tako nadjem vas forum . problem je taj sto ja ne mogu skinuti te setove zato sto sam novi clan , pa eto ako mozete da mi posaljete sve setove sto imaju na forumu za tu klavijaturu ja cu do kraja zivota da vam budem zahvalan haha <3 ************* je adresa pa eto ako ima neka dobra dusha da to senda
|
Nećeš ti to ovde dobiti, haha ;)
|
Pozdrav
Pozdrav svima, Ja sam Marin iz Čakovca. Bavim se glazbom (hobi) 15 godina... Tih me 15 godina služio Casio i najdulje vrijeme Roland E-68, no pala je zamjena ovih dana. Počastio sam se za narednih 15 godina Korgom PA900. Ekipa mi kazala da na ovom siteu ima dobrih ritmova, a i društva... Pa evo i mene.
Pozdrav svima! |
Nino
Lijep pozzdrav, ja sse zovem Nino, iz okolice Đakova sam, bavio sam se prije glazbom, svirao u tamburaskom sastavu a evo sada nakon 20 godina uzeo KORG PA500 jer me vuce vec duze vrijeme! Neznam sto da vam napisem, nikada nisam imao Aranžer i iskreno nemam blage veze, bledjim kao tele u šarena vrata!
|
Dobro nam dosao na forum :)
|
Pozz svima, ja sam iz Banja Luke. Nisam se ni predstavio uopste a registrovao sam se davno :) .. Dakle pocetnik/amater sam i trenutno imam neki Casio razdrndan al sluzi me koliko toliko hahah.. Pored njega imam i kontakt 5 malo na tastaturi sviruckam i tako, pa planiram nabaviti roland g1000 da se usavrsim.. Sto se tice zanra, narodnjak sam (Ipce,Jasar,Sinan,Kemal,Fazlija itd). -Samo da se zna, idol mi je Sejko Pašovski :) :D
|
Pozdrav svima,
nov sam na forumu i nadam se da cu ovde dosta toga nauciti.Ucio sam harmoniku davne 82-83 kod Mise Mijatovica i od tada vise nisam imao kontakta niti sa harmonikom niti sa ostalim instrumentima.Sada bih u slobodno vreme da ucim i sviram malo za moju dusu ali sa svim modernim novinama u svetu muzike moram se obratiti vama za pomoc u vidu pojasnjenja pojedinih pojmova i termina posto bih kupio neki aranzer.Za sada sam kupio jednu el gitaru Ibanez sa malim Marshalom a nadam se uskoro i nekom aranzeru.
Pozdrav svima i nadam se da cete imati strpljenja obzirom na moje godine :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org